Albo spakowac samochod i jechac przed siebie, gdzie Was poniesie Takie sa najlepsze
a ja mam takze 2tyg wolne w czerwcu i dzis umowilam sie na wize amerykanska i planuje tydzien na zachodnim tydzien na wschodnim wybrzezu:)) lepiej byc nie moglo:)) pozdrawiam i zycze oryginalnych planow!!
agie, tydzień na jedno wybrzeże ?... uuu. będzie ciasno . Sama Floryda i NYC zajęły mi po 2 tyg , na sam zachód planuje 3 tyg, również ciasno. Ale na pewno ci się powiedzie. powodzenia i miłego planowania
no malo ale tyle mam urlopu z pracy, na zachodnie planuje tydzien i styknie, potem samolot na Floryde a na koncu dwa dni szalenstwa w NYC w ktorym juz bylam kiedys no ale to wszystko zalezy od wizy bo jak nie to znowu Azja:D
Z wizą nie powinno byc problemu, przynajmniej przez 10 lat od otrzymania jej. Nie robią problemów, masz pracę i jasny cel podróży. Także
p.s na Florydzie warto m.in wzdłuż Tamiami Trail zobaczyc Everglades oraz St Augustine!