http://www.vermist.nl/index.php?id=5 program w TV gdzie poszukuja zaginionych, mozna tam zglosic zaginiecie, potrzebne byloby tylko zdjecie mamy i ktos kto dobrze zna holenderski zeby mogl podac szczegoly
_________________ Pro captu lectoris, habent sua fata libelli
Dziękuje wszystkim za pomoc i okazywane zainteresowanie sprawą ale nikt nic nie wie ,nikt jej nigdzie nie widział bardzo mnie to martwi .Pozdrawiam wszystkich Polaków syn Kasi Piotrek .Każdego dnia czekam na jakieś wieści o mamie
Pani Kasiu !! jakkolwiek jest odezwij sie do dzieci ! Kiedys mozesz żałowac ze tego nie zrobiłas .
Ty Piotr napewno teskinisz ,ale poczekaj ,mama napewno wróci (,,z podkulonym ogonkiem,,)Mysle ze szybciej niż jej sie wydaje .
Bardzo współczuje autorowi tematu ...
Radze zadzwonić do polskiej ambasady w NL albo sprawdzę zglosić na policje może te ORGANY pomogą w tej sprawie ...
Pozdrawiam Serdecznie i mam nadzieje ze Mam sie szybko odezwie albo znajdzie...
_________________ "Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową..."