Spotkanie forumowiczów! ANDRZEJKI 2007 !!!CZYTAJ!!! |
Autor |
Wiadomość |
Kuba
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 76 Skąd: Zoetermeer/Gdynia
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 7:10 pm
|
|
|
A gdzie sa jakies fotki halo |
_________________ Tak jestem honofobem
GA 1929 |
|
|
|
|
jack
Gaduła
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 104 Skąd: amsterdam
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 6:58 pm
|
|
|
Hej Ludziska,co tak ucichlo,co z tymi andrzejkami?Organizujemy cos?Pozdrawiam Wszystkich goraco. |
|
|
|
|
OLALA
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 7:05 pm
|
|
|
cos sie organizuje
wkrotce zapewne dowiemy sie wiecej
chyba mozemy liczyc na nasza wspaniala organizatorke
pozdrawiam wszystkich goraco |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 8:35 pm
|
|
|
Słuchajcie, pierwsze lody przełamane, towarzystwo sie rozkreca - cos sie wymyśli ;-D. Agatko liczymy na Ciebie, sama widzisz że bez ciebie ani rusz... Jesli o mnie chodzie to podpisuje sie obiema rekami pod kazda propozycja . Jesli mozna cos podpowiedziec, to fajnie by było zeby połączyc rozmowy, picie i jekies balety. Disco, raczej odpada bo wiadomo, rozmawiac sie nie da... , kregle były suuuper ale "to juz było...", moze faktycznie łyzwy ?? Byłby niezły ubaw widziec mnie po paru pyfkach na łyzwach... buahahaha. Pozdrowionka dla wszystkich a przedewszystkim moim zdaniem gwiazdy wieczoru : Wiki , Ta to ma kondycje... , gratulacje Jack i Aniu. Mam tylko nadzieje ze na nastepnej imprezce bedzie miała sie z kim bawic, moze dołącza inne bable...? |
|
|
|
|
jack
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 8:43 pm
|
|
|
hej Robus_1.Dziekujemy.Wiki ten pomysl tez sie podoba bo bardzo lubi patrzec jak sie jezdzi na lyzwach i ma nadzieje ze teraz pozna kogos w swim wieku.Pozdrawiamy. |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 10:07 pm
|
|
|
Niom, słyszałem ze jutro pozna Zosie od Oli, to pewnie bedzie pyszna zabawa... Pozdro |
|
|
|
|
emajka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 11:43 pm
|
|
|
Mi ten pomysł z łyżwami baaaaaaardzo sie podoba Tylko termin termin... jest ważny
Pozdro |
_________________ Every thing begins with trust... |
|
|
|
|
Pola
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:32 pm
|
|
|
chetnie do Was dolacze, jesli tylko termin bedzie mi pasowal |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 8:26 pm andrzejki
|
|
|
hej ludziska - widze ze tesknicie za mna- wiec spiesze z informacjami- otoz sprawa andrzejek w toku tzn. jest juz planowana data 24 listopad- wiecej niestety nie podam bo nie wszystko jest jeszcze zaklepane- jak tylko bede miala wiecej informacji dam wam napewno znac- i tak jak pisal Robus- bedzie polaczenie- piwka- tancow- wrozb- pogadanek etc. .., troche cierpiliwosci jeszcze - ja tez niestety musze czekac na konkrety i az mnie skreca bo juz chcialabym dac haslo- ZAPISY na ANDRZEJKI !!!!
wiec wybaczcie moje milczenie - ale sila wyzsza. Jesli chodzi o Lyzwy - nie ma problemu cos zorganizaowac- jesli tylko chcecie dajcie znac - ale moze lepiej poczekac na wyjasnienie z tymi Andrzejakmi???????? ah... jak tesknie za wami. ... wy za mna oczywiscie mam nadzieje tez .. pozdrawiam wszystkich znajomych no i tych ktorzy chca dolaczyc do naszego juz wcale nie malego grona fajnych Polakow !!! |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
lumukanda
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 8:29 pm
|
|
|
Swietna wiadomosc Agata
Jesli bedziesz potrzebowala pomocy w organizacji daj znac na PW
Pozdrawiam wszystkich i zycze milego weekendu |
_________________ Wstrzymaj oddech, zamknij oczy, uwolnij słowa... |
|
|
|
|
jack
Gaduła
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 11:32 pm
|
|
|
no i o to chodzilo? |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 8:18 am
|
|
|
Agatko jasne, ze tesknimy ... , super że zabawa zaczyna się konkretyzować ale niestety ja do Was w tym terminie nie dołączę, jadę 23-30 do Polski oczekiwac baby (planowany termin na 27 ) Ale Wam zazdroszczę.... za to na następne spotkanie będzie dodatkowy powód do bo przybedzie kolejna forumowiczka niedzielna. Pozdrawiam serdecznie i zyczę szampańskiej zabawy... |
|
|
|
|
Coroner
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 11:21 am
|
|
|
http://www.deuithof.nl/6-IJsbaan_IJshal.html
Hey Robus no to gratulacje!!! Super bedziesz tatusiem A jesli chodzi o łyzwy to pod tym linkiem sa wszystkie informacje .No moze prawie wszystkie |
|
|
|
|
lumukanda
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 1:04 pm
|
|
|
Robus swietna wiadomosc
Gratuluje |
_________________ Wstrzymaj oddech, zamknij oczy, uwolnij słowa... |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 425 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:03 pm
|
|
|
Robus, pamietam ze w listopadzie mial Ci sie dzidzia urodzic
Pozdrow przyszla mamusie a dla tatusia zycze duzo energii aby mogl w nocy wyreczyc zone w opiece nad dzidzia... Ktos musi czuwac aby mogl spac ktos... |
|
|
|
|
|