NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Tusz do rzęs
Autor Wiadomość
Iwonak01 
Poczatkujacy
Iwonak

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: Nie Gru 28, 2008 5:08 pm   Tusz do rzęs

Dziewczyny jaki polecacie tusz do rzes .Kupiłam Lash Architect Carbon Gloss ale mimo iz ma super kolor i ładnie wydłuza to grudkuje sie i ciezko go usunac :119: .Moze macie jakies sprawdzony najlepiej wydłużający, pogrubiający i podkręcający :043:

>Dorota< 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Gru 28, 2008 7:36 pm   

Polecam CLINIQUE,albo tradycyjny MAYBELLINE-volum express.

mariola 784 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 8:29 pm   

Maybelline jest dobry .Max factor.Teraz testuje Essence tubka czarno rozowa moje corki kupily w promocji dwa blyszczyki i gratis tusz wziely .Nie jest zly.

Blondyna89 
Poczatkujacy
:):)

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 10:12 am   

Ja polecam MAYBELLINE DEFINE-A LASH. Opakowanie takie jaskrawo zielone(wydłużający), albo bordowe(pogrubiający). I ten i ten są bardzo dobre;)
Pozdrawiam

Fiollka 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 10:39 am   

Ja również polecam MAYBELLINE DEFINE-A LASH opakowanie zielone jest super...Pozdrawiam :038:

ada1989rt 

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:34 am   

masterpiecie-max factor, dior show

Ewa P 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 14 razy
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:50 am   

Tusz do rzęs do bardzo indwidualna sprawa. Każda z nas ma inne rzęsy, rzadsze, dłuższe, krótsze itd. Ja polecam sprawdzić metodą prób i błędów, tak też szukałam swojego, co prawda długo ale od długiego czasu nie zamieniam go na nic więcej....

Hamster 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 12:02 pm   

wlasnie tez sie zgodze z przedmowczynia, jesli ktos ma male oczka to ten meybeline define cos tam -jest do bani bo ma za grube szczoteczki, ja polecam loreal masterpiece, albo meybeline pogrubiajacy i podkrecajacy niebieskie opakowanie

ja i corka mamy problem z wlosami (dlugimi) , odkad tu przyjechalysmy wlosy nam sie przetluszczaja a od polowy dlugosci suchutenkie i teraz jeszcze sie elektryzuja , pomozcie dziewczyny , przetestowalysmy rozne szampony i odzywki , ale moze ktoras doswiadczyla tego na sobie i znalazla jakis zloty srodek ?

silaczka 
Gaduła

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 9:58 pm   

O tusz.Zmora moja i utrapenie.Widzuje na miescie dziewczyny z pieknymi dlugimi wyczesanymi nie naciapanymi rzesami.I szlag mnie trafia bo w szufladzie mam chyba 5tyszy i wszystkie sie jakos ciapia.Moze trzeba miec pieronsko dlugi rzesy zeby efek byl widoczny?
Czemu tak duzo kobiet ma takie dlugie rzesy.MAm wrazenie ze sobie je doklejaja.Czy wiecie cos na ten temat?tez bym chciala.

mariola 784 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 10:37 pm   

Moja corka nie ma ani dlugich ani gestych rzes a mimo to jak sie smarnie essence tusz w czarno rozowym opakowaniu kosztuje(E 2 okolo) to wygladaja jak dlugie i wyczesane i ma ich duzo kolor jest bardzo wyrazisty bardzo czarny .Zgadzam sie ze kazdemu pasuje cos innego najwazniejsze jest jeszcze to ze nie podraznia oczu przy zmywaniu i szklach kontaktowych.Nie zawsze bardzo drogie jest dobre .Jest nas trzy w domu i nie mozemy np.uzywac Loreal i Rimel.

Dorisben 
Super gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:26 pm   

ja, natomiast uzywam Max Factor. I to od lat. Teraz uzywam tego z plasikowa szczoteczka-w czarnym opakowaniu, z nowszyh serii. Pogrubia rzesy i ydluza. Ale kzda z nas ma inne. Testowalam Chanel, Dior z podobnymi szczoteczkami-no coment

ikke 
Gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:39 pm   

Hamster napisał/a:
ja i corka mamy problem z wlosami (dlugimi) , odkad tu przyjechalysmy wlosy nam sie przetluszczaja a od polowy dlugosci suchutenkie i teraz jeszcze sie elektryzuja , pomozcie dziewczyny , przetestowalysmy rozne szampony i odzywki , ale moze ktoras doswiadczyla tego na sobie i znalazla jakis zloty srodek ?

Polecam serie kosmetykow John Frida.Rewelacja ;]

Hamster 
Gaduła

Wysłany: Wto Gru 30, 2008 9:32 am   tusz do rzes i pielegnacja wlosow

ok dzieki, wlasnie mialam sie skusic na te serie ale balam sie ze i te kosmetyki beda tylko staly na polce, a mozesz mi podac konkretnie szampon i odzywke czy to juz musze sama wybrac? pozdrawiam-Izabela

Ewa P 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 14 razy
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 11:09 am   

Ja również używam John Frieda. Nie jest najtańszy, bo szampon kosztuje ok 9 euro i odżywka też tak samo. Poza tym używam także Friedy taki specjalny środek który nabłyszcza włosy i wyglądają pięknie - tak błyszczą, a mam włosy blond więc ciężko o taki efekt... :)

Jak najbardziej Frieda!!!

[ Dodano: Wto Gru 30, 2008 11:11 am ]
Frieda jest dostępny dla każdego koloru włosów. I tego się trzymajmy, ponieważ stosująs środek do danych włosów zawiera on pigment wzmacniający kolor. Do blondu dostępne są dwa rodzaje, pierwszy jest w kolorystyce platyna do szampańskiego, drugi od miodowego do karmelowego. Reszta też jest jakoś wyrózniona.

Hamster 
Gaduła

Wysłany: Wto Gru 30, 2008 11:26 am   

dzieki serdeczne, zycze Udanego Nowego Roku !! :023:

Odpowiedz do tematu