Problem z wypłatą |
Autor |
Wiadomość |
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Mar 22, 2013 9:02 pm
|
|
|
przeniesione
baileys napisał/a: | elwira22, W poprzednim watku dostalas odpowiedz ale ci nie pasuje wiec ci dam taka odpoiedz jak chcesz .
elwira22 napisał/a: | Mam problem bo po przepracowanych 45godzinach ,przy stawce 7.95 e na godz dostałam tylko 167e tygodniówki.Czy to mozliwe? |
nie nie mozliwe oni ci bezprawnie odcagneli ta sume . Idz z tym do adwokata bo ci sie nalezy cala zapracowana suma czylo okolo 360 euro . Powinni ci tez sami oplacic ubezpieczenie i dac ci pokoj w 4-ro gwiazdkowym hotelu . Oczyiscie nie powinni zapomniec tez o wyplacie pobytowego jakes 10 e za godzine pobytu w NL . No i jak juz ci wyplacaja to za zaszczty jakim ich raczylas uraczyc powinni ci wedle prawa dodac bony na zkupy w takich sklepach ja Boss czy Versace .
Wiesz dobry dawokat z tym sie upora w jakies 5 minut . Przeciez ci sie to wszystko nalezy . Walcz dziewczyno o swoje , nie poddawaj sie bo za takie psie pieniadze ja tez bym nie pracowala w NL bo podejzewam ze nawet w PL takie smieszne pieniadze zarobisz poprostu w ciagu 2 dni . |
|
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Pią Mar 22, 2013 10:21 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | elwira22 napisał/a: | nikt wam jakiegos zasranego podatku nie odciagnie | pokaz mi gdzie nie odciagaja podatku to ja tam juz jade . |
Prosze bardzo,Zjednoczone Emiraty Arabskie |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Mar 22, 2013 10:23 pm
|
|
|
Mathnl, to juz pakuje walize .
Wszystko wysprzedam co mam i zakasam kiece i lece . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Sob Mar 23, 2013 8:44 am
|
|
|
baileys napisał/a: | pokaz mi gdzie nie odciagaja podatku to ja tam juz jade . |
gabik6 napisał/a: | W każdym kraju dochód jest opodatkowany, różne są progi podatkowe ale są wszędzie. |
Nie trzeba do Emiratów. Bermudy czy Bahamy to lepszy adres bo w Emiratach i innych arabskich rajach jest podatek na alkohol w wys. 50%... a to dla przeciętnego Polaka jeszcze gorszy scenariusz.
Ja proponuję Monaco lub Andorę. Wiem z doświadczenia, że przy umiejętnej księgowości podatki wyniosą tam zero. Włoskie enklawy też będą atrakcyjne dla osób chcących zarabiać brutto. Niestety Polakowi nikt jeszcze nie dogodził więc również w krajach z zerowymi podatkami narzekają. A to brak zasiłków a to brak emerytury... Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
|