Dzieki. Wlasnie w tej drugiej pracy mam zaznaczone heffingskorting, a w tej pierwszej gdzie mam okolo 40godz. tyg. mam zaznaczone loonheffing. I czy tak jest Ok, czy tez bede musiala placic podatek do belastigdienst?
nie... nie jest OK... bo loonheffing mozesz miec tylko z jednego zarobku... najlepiej miec loonheffing z dochodu ktory jest najwyzszy...
heffingskorting - to wlasnie jedna ze znizek podlegjaca pod loonheffing... zobacz sobie w link ktory podalam
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
Wysłany: Śro Gru 05, 2012 10:42 pm
przeniesione
Italania napisał/a:
znalazlam odpowiedni temat ale nie moge w nim nic napisac, bo odsyla mnie na strone glowna, wiec prosze moderatora o przeniesienie http://forum.niedziela.nl/viewtopic.php?p=224975
mam pytanie odnosnie heffingskorting. Aby moc wykonywac pewne obowiazki w pracy musialam podpisac drugi kontrakt u tego samego pracodawcy. tylko ze na obu mam zaznaczony heffingskorting. Czy majac dwie umowy o prace u jednego pracodawcy tez powinnam miec zaznaczony korting tylko na jednym kontrakcie?