Gdzie jezdzimy na wakacje w 2007? |
Autor |
Wiadomość |
nollewska
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 2:18 pm
|
|
|
Warto jechac do Hiszpanii. Zawsze slonecznie, kapiel w morzu, swieze owoce ..
Jezeli ktos zamierza wyjechac do Hiszpanii na tegoroczne wakacje polecam strone:
http://www.wakacje.owo.pl
http://www.hiszpania.owo.pl
Choc wakacje w Polsce sa rowniez dobre, w zaleznosci czy lubi sie morze, czy tez gory albo jeziora. |
_________________ Nollewska
www.kancelariabean.com
Kancelaria Podatkowa On-line |
|
|
|
|
ewik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 3:08 pm
|
|
|
]Ja niestety wlasnie wrocilam zwakacji (Mexico) - jak ktos ma szanse pojechac to polecam bo warto jechac. wiec jak dla mnie to koniec wyjazdow az do jesieni - we wrzesniu dopiero do Polski na tydzien i tyle.
chyba ze dlusze weekendy............[/color] |
_________________ Ewa |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Sie 02, 2010 7:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 425 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 5:36 pm
|
|
|
W tym roku wakacje pewnie spedze w hadzkich parkach
A w normalnych warunkach spedzamy wakacje w Indiach tylko ze tam jezdzimy nie w sezonie letnim ale we wrzesniu-grudniu tak do lutego... Jakze ja bede tesknic w tym roku za mango i bananami, takimi malutkimi ktore sa slodsze od tych co dostajemy tu w supermarkeach...
No i w miedzyczasie wyjazdy gdzies w Europe na kilka dni... |
|
|
|
|
EwazHolandii
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 2:46 pm
|
|
|
polecam Brukselę,piękne miasto.Warto też zobaczyć Pragę. |
|
|
|
|
meg
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 02 Lut 2007 Posty: 95 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 1:53 pm
|
|
|
Ewik, co ciekawego w Meksyku jest do obejrzenia? Bylas na wypoczynku czy zwiedzaniu?? Slyszalam, ze podobno brudno... ale moze to nie prawda. Jak oceniasz zaplecze hotelowe?
pozdrawiam |
|
|
|
|
meg
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 02 Lut 2007 Posty: 95 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 1:58 pm
|
|
|
Na krotki wypad weekendowy polecam Nicea (Francja).
EasyJet lata tam z Dortmundu na prawde za psie pieniadze (Transavia z R'damu troche drozsza). Mozna znalezc nie drogi hotel ** (70-80euro dwojka lub nawet za niecale 60). Morze ma bajeczny kolor, trzeba tylko zaopatrzyc sie w buty na plaze (kamienista). I jak ktos lubi wygrzac kosci na mocnym srodziemnomorskim sloncu i ma dosc holenderskiej pogody, to nic tylko pakowac sie i jechac. Sama sie zastanawiam kiedy tam sie znow wybrac, zeby naladowac baterie (sloneczne hehehe).
pozdrawiam |
|
|
|
|
AnnaW
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 22 Paź 2006 Posty: 551 Skąd: Delft
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 10:39 pm
|
|
|
A ja juz w weekend wybieram sie do Polski polezec troche, podpoczywac i nabrac sil na Chorwacje, do ktorej jedziemy 11 sierpnia z cala rodzina, mama tata bratem i kolega i ja z mezem, wiec bedzie nas duzo. Jedziemy do Puli, mamy wynajety apartament z 3 pokojami, ogrod i wszystko czego do szczescia trzeba. Polyniemy tez na jeden dzien statkiem do Wenecji....ahhhhh juz sie nie moge doczekac....ide sie juz pakowac
zyczcie nam pogody, bo w tym roku to naprawde nie wiadomo czego sie spodziewac.... |
|
|
|
|
India
Poczatkujacy

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:52 pm
|
|
|
Pare dni temu wrocilam z Madeiry, fantastyczna mala wyspa, porugalczycy bardzo przyjazni,wspaniale jedzenie, piekne widoki
.Mimo ze wyspa jest mala ( w ciagu jednego dnia mozna ja cala objechac samochodem), jest wiele do zwiedzania, mozna powspinac sie po gorach, zwiedzac male rybackie wioski, nurkowac, lub wybrac sie lodzia w poszukiwaniu delfinow i wielorybow.No i jeszcze nie jest zapelniona masa turystow,klimat super-wcale nie za goraca, przewaznie 24 stopnie.
Napewno jeszcze tam kiedys zawitam |
|
|
|
|
ivi2212
Nieśmiały użytkownik jacus
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 1:24 pm
|
|
|
A ja bylam na przelomie lip/sierp w Polsce.Najpierw Krakow,Wieliczka,Zakopane,Lodz,Konin,polskie gory sa piekne,polecam. |
|
|
|
|
mojaholandia
Gaduła

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 2:39 pm
|
|
|
Polecam poludniowá Bawarie na wakacje.
Wrocilam i jestem zakochana w tym regionie.
Nie jest wcale drogo. Restauracje o polowe tansze niz w Holandii.
fotki sa tutaj: http://wiatrakowo.blog.on...9166,index.html
Pozdrawiam cieplutko |
_________________ <b>Pozdrawiam serdecznie
Monika herbu przypalony racuszek
czyli belferka z Bergen op Zoom
</b> |
|
|
|
|
Karola
Poczatkujacy
Wiek: 39 Dołączyła: 02 Lis 2006 Posty: 39 Skąd: Haga / Szczecin
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 4:10 pm
|
|
|
Witam
A ja bylam z chlopakiem w Paryzu. Fajnie bylo tylko ze tam jest straszny nawal turystow. Jak zobaczylismy kolejke pod wieza Eiffla to nam sie odechcialo czekac. Ale powiem ze paryz to gratka dla wielbicieli pomnikow, pomniczkow, mostow, wierzyczek i innych cudow architektonicznych. mnie sie podobalo. Pojechalismy pociagiem z den haag HS podrow ok 3,5 godz ok 100 euro w obie strony od osoby.
pozdrawiam |
|
|
|
|
AnnaW
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 6:05 pm
|
|
|
A ja juz wrocilam wczoraj w nocy. Wakacje byly udane, lekko za dlugie, moj maz prawie ucalowal podloge w naszym mieszkaniu tak sie juz cieszyl ze jest w domu. Tydzien w Polsce, kilka dni w miejscowosci mojego meza w Chorwacji, potem wybrzeze chorwackie - Pula. Zwiedzilismy cala Istrie i przyznaje ze Dalmacja jest duzo piekniejsza niz Istria, takze do Istrii juz raczej nie pojedziemy, no jedynie to moze tylko to Rovinj-cos przepieknego, cudne miasteczko, stalo sie jednym z moich ulubionych
Bylismy takze statkiem na Brijuni, Limski Kanalal, Vrsar i Medulin. Jedynie pominelismy Porec i Rijeke. Pierwszy tydzien bylo duzo slonca, drugi zaczelo kilka dni padac, co mnie bardzo przygnebilo ale na pocieszenie i tak jestesmy niezle opaleni. I potem jeszcze na weekend w Zagrzebiu u znajomych. A dzisiaj jest cudowny dzien, po 16 godzinnej drodze rozpakowujemy sie i odpoczywamy |
|
|
|
|
Pyra
Gaduła pyra
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 11:37 pm
|
|
|
No i juz dawno po wakacjach... zaliczone Pireneje francuskie i jeziora polskie. no i jak bylo w tym Meksyku? Czekamy... |
|
|
|
|
Meliloti
Gaduła
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Kwi 2007 Posty: 128 Skąd: Leiden
|
Wysłany: Śro Wrz 26, 2007 2:58 pm
|
|
|
Dwa tyg temu wrocilam z wakacji w Polsce. Lazilismy po Karkonoszach, PIEKNE gorki, ale wrocilismy wczesniej po zaczal snieg padac |
|
|
|
|
AnnaW
|
Wysłany: Śro Wrz 26, 2007 5:29 pm
|
|
|
to piekne letnie wakacje ze sniegiem ja juz sie nie moge doczekac zasp snieznych w Polsce na Swieta!!!!!! |
|
|
|
|
|