NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
wycieczka do Paryza
Autor Wiadomość
Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:19 pm   

Witam,

Jako, ze jechalismy razem to napiszemy jeden post wspolnie. Bylismy grupa 8 osobowa. Jednoglosnie bylismy bardzo niezadowolenia z wycieczki. Jechalismy autobusem nr 1 z pilotka Pania Gosia, ktora byla najwieksza porazka tej wycieczki. Nie miala zielonego pojecia o obowiazkach przewodniczki oraz podstawowych zasadach kultury
(np. "...*mlask*...a teraz robimy przerwe na siku *mlask*...". Na wszelkie pytania miala chamskie odpowiedzi. Jeden przyklad:

-Dlaczego wyjezdzamy o 21:30, a nie o planowanej 22 na Sylwester? My nie potrzebujemy wolnego czasu. Mamy tam marznac?
-No na przyklad! (to byl jej jedyny argument)

-Ciagle zmieniajacy sie plan wycieczki ktory powodowal wieczny chaos.
-Ciagly problem z toaletami: Tymi, przy ktorych sie zatrzymywalismy jak i ta w autobusie(zakaz korzystania - toaleta po paru godzinach byla pelna i nie byla do konca wycieczki oprozniona). Na pytanie dlaczego toaleta jest pelna dostalismy odpowiedz od Pani Gosi: Kierowca nie ma na to czasu. Potrzebowalibysmy 2 kierowcow i wtedy wycieczka byla by 2 razy drozsza.
-"Siku", jesc albo jak ktos chcial to mogl zwiedzic katedre Notre Dame.(ciagly wybor miedzy potrzebami a checiami)
-Zwiedzanie w 84 osoby z jednym przewodnikiem
-Niepotrzebne straty czasu przez zla organizacje - "CZAS WOLNY", "TAM JEST WIEZA, IDZCIE ZWIEDZAC"

Na wszelkie pytania chetnie odpowiemy.

Pozdrawiamy serdecznie Pania Ewe, Mamusie i Szwagra.

Ekipa z tylu.

gosia napisał/a:
Alutka, nie wiem czy jechałaś autobusem nr 2. Bo w tym autobusie była porażka na całego. Kierowca zafundował nam niezły Nowy Rok (mówię o górnym pokładzie autobusu)a Pani pilot widać stała po jego stronie. Zero organizacji i szacunku do ludzi którzy zapłacili za wycieczkę.
Pozdrawiam

Mozesz rozwinac ?
Ostatnio zmieniony przez Oskar Pią Sty 02, 2009 5:20 pm, w całości zmieniany 1 raz  

SIMONKA 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:31 pm   

EKIPA Z TYLU ....Z GORY ,CZY DOLU????????????? POZDRAWIAM

[ Dodano: Pią Sty 02, 2009 5:35 pm ]
GOSIA Z AUTOBUSU NR 1 SUPER PRZEWODNICZKA,HI,HI SAMARA NA WIERZCHU ,ROZPOREK ROZPIETY I CZAS NA ZWIEDZANIE,WLASCIWIE BEZ CZASU, DOBRZE ZE BYL KOLEGA Z ROTERDAMU BARDZO PRZY TUSZY TZN NIEOBRAZAJAC SMOCZEK , ROZBAWIAL TOWARZYSTWO...

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:38 pm   

SIMONKA,widze ze jestes nowa userka zapozanja sie z regulaminem forum ...a tak przy okazji to zapomnialas chyba wylaczyc caps lock!?

( ͡° ͜ʖ ͡°).

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:42 pm   

Ekipa z gory:) Pan przy sobie rozbawial towarzystwo szkoda ze czasami brakowalo mu kultury :)
Ostatnio zmieniony przez Oskar Pią Sty 02, 2009 5:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

SIMONKA 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:48 pm   

nie wiem komu brakowalo kultury ,i kto tez rzucal czekoladkami z tylu autobusu ,tylko czemu dziecko musialo dostac w glowe? to chyba tez jest nielogiczne?

Gochna H 
MODERATOR

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:50 pm   

o widze, ze tydzien dobroci sie skonczyl i zaczyna sie szara rzeczywistosc .....''poobmawiajmy blizniego swego'' ba...
nawet faceci ....biora w tym udzial ??
a ja myslalm ze to tylko kobiety potrafia :033: ....milej zabawy w obgadywanego zycze.

emeles666 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:56 pm   

:072: HdoUdoJot nie wycieczka dajce spokuj niepolecam lepiej samemu jehac bo i tak kazdy bykl zdany na siebie przy wiezy babka mówi kto chce niech wchodzi ajak nie to przy kiblach warowac to moze autobus was odbierze apotem zamiast cos jeszcze zobaczyc to nas do super marketu typu V&D na zwiedzanie wyslali hehehe ELO dla Wszystkich obecnych YO

SIMONKA 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:59 pm   

z ta wycieczka trzeba bylo poprostu byc, a zeby zrozumiec trzeba bylo jechac,tu nie chodzi o obgadywanie ,ale o podstawy kultury ,ktore powinno miec biuro organizujace i osoby wspolpracujace,,,pozdrawiam

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:12 pm   

SIMONKA napisał/a:
nie wiem komu brakowalo kultury ,i kto tez rzucal czekoladkami z tylu autobusu ,tylko czemu dziecko musialo dostac w glowe? to chyba tez jest nielogiczne?

Dla mnie na kazdym kroku naduzywanie slow ">>>cenzura<<<", ">>>cenzura<<<" etc jest razacym brakiem kultury... jest to moja obiektywna ocena. Pani moze sadzic inaczej. Co do czekoladek...my nie rzucalismy, a swoja droga ciekawe co bardziej bolalo: Jak dziecko dostalo czekoladka czy jak go Pani za ucho wytargala. Temat nie jest o tym.

Mam pytanie

Gosia H = Nasza wspaniala Gosia? Ogolnie jezeli uwaza Pani ze posty opisujace ta wycieczke to obgadywanie to proponuje zamknac to cale froum, bo po co bedziemy obgadywac wszystko?
Ostatnio zmieniony przez Oskar Pią Sty 02, 2009 6:13 pm, w całości zmieniany 1 raz  

SIMONKA 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:27 pm   

OSKAR JA NIE MAM DZIECI ,POMYLILES MNIE Z TA BLONDYNKA ,TO ONA TARGALA SWOJE DZIECI ZA USZY ,HI,HI NAPISALAM, TO CO ZAOBSERWOWALAM TYLKO!

ostatnie ostrzezenie nie pisz postow duza litera!
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Sty 02, 2009 6:34 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:29 pm   

Wiec sory :) To nie my rzucalismy.

Gochna H 
MODERATOR

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:33 pm   

Oskar,
Cytat:
proponuje zamknac to cale froum, bo po co bedziemy obgadywac wszystko?

ale wystarczy poczytac Twoje posty
przeciez Ty nic nie robisz na forum tylko obgadujesz

ps.jesli to forum Ci nie odpowiada nie musisz przychodzic nikt Ciebie na sile tu nie trzyma moze zrezygnuj z niego sam ... co?? czy ze wzgledu na czyjes ''widzimisie'' mamy je zamknac ??
czy nie za duzo wymagasz Oskarze?
:029:

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:37 pm   

Gochna H napisał/a:
Oskar,
Cytat:
proponuje zamknac to cale froum, bo po co bedziemy obgadywac wszystko?

ale wystarczy poczytac Twoje posty
przeciez Ty nic nie robisz na forum tylko obgadujesz

Pani pytala o szczegoly wycieczki wiec KOMENTUJE, a nie OBGADUJE.
Cytat:

ps.jesli to forum Ci nie odpowiada nie musisz przychodzic nikt Ciebie na sile tu nie trzyma moze zrezygnuj z niego sam ... co?? czy ze wzgledu na czyjes ''widzimisie'' mamy je zamknac ??
czy nie za duzo wymagasz Oskarze?

Jezeli czuje sie Pani dotknieta to tylko i wylacznie Pani sprawa. Forum sluzy tego typu celom, a kiedy widze slowa typu "Obgaduje" to przypomina mi sie slodkie szkolne dziecinstwo. Co do zamykania to aluzja dotyczaca twojego "obgadywanie" mialem na mysli to, ze jezeli nie mozna tutaj obgadywac to forum nie powinno istniec.
Ostatnio zmieniony przez Oskar Pią Sty 02, 2009 6:49 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Alutka 
Super gaduła

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:43 pm   

Gochna ale forum to własnie miejsce na takie ;obgadywanie'' swego rodzaju
cyt . ze słownika języka polskiego;«spotkanie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny; też: grupa ludzi biorących udział w takim spotkaniu.
Niech piszą ,mają temat niech piszą .Przecież wielu rodaków chciałoby podróżować
niech poczytają....Pozdrawiam

patysie1 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 7:03 pm   

Witam ja tez mam sporo uwag do tej wycieczki po pierwsze to mialam wrazenie ze ta niby przewodniczka to pierwszy raz jedzie do paryza potem nastepny chory tekst p. Gosi kto bedzie pijany ten bedzie zmuszony opuscic autokar - piwo 1.50 bacardi 2.50 nastepna szokujaca sprawa niedzialajaca toaleta, 86 turystow i zawsze jeden przewodnik w muzeum perfum nic nie widzialam i nic nie slyszalam ale za to dobrze slyszalam mlaskajace oswiadczenia typu uwaga zmiiana planu tu nie pojdziemy tego nie zobaczymy tak naprawde to miasto jest piekne ALE NIE Z MOLENAREM ODRADZAM :036: A TERAZ JESTEM CHORA BO OGRZEWANIE NIE BYLO DO KONCA SPRAWNE NA DOLE ZIMNO NA GORZE GORACO! a w ogole to ten autokar nadawal sie do niczego pozdrawiam wytrwalych ludzi z wycieczki :038:

Odpowiedz do tematu