NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Van Koppen & Van Eijk
Autor Wiadomość
duro 
Poczatkujacy
duro

Wysłany: Śro Lut 04, 2009 11:09 pm   

jesli jestes mily,dajesz sie popychac,jestes tam gdzie oni chca,nieupominasz sie o swoje-to jestes najlepszym kandydatem do pracy w tym biurze.

zoja 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 2:35 pm   

Witam,interesowałaby mnie praca w Leiden,masz może namiary?

gosiaczek1984 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 2:56 pm   

Wiatm!czy ktoś z was nie orientuje się moze czy van koppen oferuje rowniez prace w okolicach utrechtu lub amsterdamu?pozdrawiam

kasiakiko 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 6:31 pm   

zoja napisał/a:
Witam,interesowałaby mnie praca w Leiden,masz może namiary?

...oto numer telefonu 0715231488 / rozmawiałam z Polką, w razie gdybyś miała problem ze znajomością innego języka :)
Ostatnio zmieniony przez kasiakiko Pią Lut 06, 2009 7:16 pm, w całości zmieniany 1 raz  

AgaM 
Poczatkujacy
AgataM

Wysłany: Czw Lut 26, 2009 3:25 pm   

Witam,
troche wiem o tym biurze, znajomi tam pracuja juz dosc dlugo. Nie jest tak zle. Rzeczywiscie dzieli sie na 2 czesci, jedna to internationaal z siedziba w Leiden (to ten numer tel powyzej) i oni daja mieszkania. Podobno warunki sa nie za ciekawe, ciasno i stawka brutto 7,97. Od tego odciagaja kase za mieszkanie. Mieszkanie daja tam, gdzie jest praca i nie ma sie wyboru czasem trzeba sie czesto przeprowadzac. Druga czesc to oddzialy w Rotterdamie, Hadze i Noordwijk, ostatnio podobno tez Aalsmeer. Tam sie idzie jak juz ma sie wlasne mieszkanie - kto gdzie ma blizej. Rejestrujesz sie i czekasz na telefon. Z tego co wiem, to teraz jest marnie z praca, z reszta w wiekszosci biur nie jest lepiej. Jesli chodzi o wyplaty, to ludzie mowia, ze placa regularnie i uczciwie a jak jest cos nie jasne albo za malo to sie to zglasza i poprawiaja. Generalnie o tym biurze slychac mniej zlych opinii niz o innych, np wystrzegajcie sie Otto!!!!!

opos 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Mar 06, 2009 11:20 am   

Doszly mnie sluchy,ze Van Koppen w 12 i 13 tyg bedzie potrzebowal ludzi do pracy w szklarniach.Jesli ktos jest bez pracy to warto podzwonic!!!Dotyczy szczegolnie osob z okolic Noordwijk i Alsmeer :039:

adi998 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Mar 09, 2009 1:30 pm   

witam jak wyglada praca w tej firmie teraz daja prace okolice rotterdam

duro 
Poczatkujacy
duro

Wysłany: Wto Mar 10, 2009 6:54 pm   

van kopen&van eijk ZAPRASZAMY NAIWNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blabson 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 5:05 pm   

Witam,potrzebuje adresu tego biura w Hadze jak by ktoś miał to prosze na GG 6261379, [email protected]

yeti7771 
Poczatkujacy
;-)

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 7:56 pm   

Witam !!!
kawałek życia spędziłem w vk & ve .
mieszkałem w warunkach spartańskich :013:
Praca na szklarni ! Gdzie oszukiwano na godzinach :072:
Koordynatorzy ??? Jacy ??? są ale spróbujcie się do nich w weekend dodzwonić powodzenia !!
Powiedziano nam (koordynatorzy ), że ze strony szefa jest ok po prostu nie wyrabiamy norm!!
A po za tym mamy sobie sami radzić !!!!
Ale widziałem warunki w innych miastach i naprawdę polecam !!! domki z sauną solarium też się zdarzają !!!
Ja po prostu zle trafiłem !!!
a miejsce pracy pózniej zmienić ??? powodzenia mi jak się zwolniłem , bo nie wytrzymywałem warunków dano do zrozumienia, że mam sobie innej pracy poszukać !!!!
życzę wszystkim , aby trafili w tej firmie jak najlepiej !!!
pozdrawiam ! :026:

motylek 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Mar 25, 2009 11:06 am   

czy ktoś pracował dla tego biura w Aalsmeer i mieszkał we własnym mieszkaniu?

Przemek001 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Cze 03, 2009 10:33 pm   

Hej witam wszystkich :039:

Ja właśnie wybieram się 13 do Holandi poprzez to biuro ma to być praca dla studentów na okres wakacji a dokładniej do Noordwijk praca przy kwiatach nie wiem czy słyszeliście coś o tej pracy a jeżeli tak to może coś podpowiecie na temat tego biura, pracy, miasta itd a właściwie to u mnie w mieście (Radom) biuro jest pod nazwą Beetsma. :031:

Obiektywny 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Cze 08, 2009 9:25 am   

Jak duza jest mozliwośc znalezienia pracy w tej agencji nie mając jeszcze doświadczenia w pracy w holandii?? Wyzjeżdzał ktoś do nich z Polski??

Przemek001 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Cze 08, 2009 2:40 pm   

z tego co wiem to aktualnie mają właśnie tą prace dla studentów 18-22 ja 13 jade jak będe miał możliwość to odp jak to wygląda już na miejscu ;)

mAGNESik 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Cze 09, 2009 10:53 am   

nie polecam.... 2 razy pod rząd na święta zostałam bez kasy- ciężko było komuś zrobić wypłaty na czas, teraz tez czekam na wypłatę i nic... porażka...organizacja pozostawia dużo do życzenia, wielu moich znajomych jest niezadowolonych. firma w której pracowałam za ich pośrednictwem sama zerwała współprace z VKVE. Ludzie byli niezadowoleni, czuli się oszukiwani. Często na solarisach było za mało godzin a co za tym idzie pieniążków. Długo by tak jeszcze wymieniać...

Odpowiedz do tematu