Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 73 Skąd: s-gravenhage
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 2:45 pm
witajcie
juz jestem po...
w srode sie dowiedzialm ze ciaza jest martwa a w czwartek na drugi dzien o 11 chwycily mnie pierwsze skurcze i o 14 bylo juz po wszsytkim bol jak porodowy ale do zniesienia polozna prosila tylko ze na tyle na ile dam rsade to sprubowac bez tabletek przeciwbolowych i tak bylo dalam rade w miare szybko poszlo dzis jestem juz po krwawienie prawie zanika
po konsultacji z polozna wszsytko jest na dobrej drodze bole ustapily goraczka spadla krwawienie zanika a w srodku mam taki dziwny bol moze nawet to nie bol to jakby swedzenie wiec zaczyna sie goic
psychicznie jak sei czuje? jest juz dobrze o dziwo szybko doszlam do siebie w skali od 1 do 10 powiem nawet ze 7 a moze i 8
duzo zawdzieczam dziewczynom z forum poronienia i innych to one mnie podtrzymywaly na duchu
pozdrawiam
Iza ciesze sie ze tak to sie skonczylo Jak juz pisalam ja zaszlam ponownie w ciaze po 2 miesiacach mimo zabiegu wiec jak juz wydobrzejesz ... czeka Cie najprzyjemniejsza czesc pracy nad dzidziusiem Zycze wszystkiego najlepszego.
To chyba nie tak sztywna zasada. Kolezanka (Holenderka) prosila o skierowanie do gina i na dodatkowe badania po dwoch poronieniach. Dostala skierowanie bez problemu, nastepna ciaza byla juz prowadzona przez ginekologa, i na dniach bedzie rodzic