Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 4:16 pm Re: Problem z doladowaniem skype
Witch01 napisał/a:
Niedawno zainstalowalam holenderska wersje skype.Zeby dzwonic za granice na tel.stacjonarne musze doladowywac konto.Doladowywalam juz 4 razy i za kazdym razem konto bylo od razu doladowane.Dzis doladowalam,pieniadze z banku sciagniete a na koncie skype pieniazkow niet! Czy jest szansa ze saldo jeszcze sie zmieni czy nastapil jakis blad?Prosze o pomoc,z gory dziekuje.
wykup abonament ze skypa na caly rok na europe i mozesz dzwonic do woli , ja uzywam i nie nazekam , jezeli placisz z konta to potrwa 2 do 4 dni zanim bedzie aktywne , ja mam dobre wrazenia na ten temat i jestem zadowolony , kupilem telefon ze skypa takze dziala idealnie
z doladowaniem jest jeszcze jedna(pewna) mozliwosc doladowania. Jezeli ma sie polskie konto bankowe i mozliwosc robienia z niego przelewow. Ja tak robilem swojego czasu zanim przezucilem sie na Voipy.
Mianowicie kupowalem od sprzedawcow allegro kody doladowujace na Skype a roznych wartosciach (zawsze tansze niz nominalna cena) wpisywalem takowy kod w odpowiednie miejsce (instrukcja u sprzedawcy) i pieniadze zawsze byly bezposrednio po wpisaniu kodu.
wystarczy wpisac w wyszukiwarke "kody skype"
tak jaktutaj
pozdrawiam