Andrzejki po polsku!!!- 24-11-2007 godz.18.00- |
Autor |
Wiadomość |
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Śro Lis 14, 2007 6:37 pm
|
|
|
Hej znajomi - z tego co czytam jest wam obojetne gdzie te Andrzejki sie odbeda- rozmawialam dzis znow z chlopakiem , ktory moze nam podnajac lokal na 2 listopada- parking tam jest gratis, nie ma problemu z samochodami, czas zabawy do 1.30, mozliwosc przyniesienia swoich napoji itp. jedynie co zrzutka na 75 euro za wynajecie lokalu, i co wazne mozliwosc stalej wspolpracy z nim- czyli kiedy tylko bedziemy chcieli wynajmie nam lokal na nasze male i wieksze imprezki- aha- wszyscy ci ktorzy sa pewni ze przyjada- sciagajcie muzyke na plytki bawimy sie przeciez do wlasnej muzyki no i pomyslcie o wrozbach andrzejkowych!!!! |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Śro Lis 14, 2007 7:09 pm
|
|
|
Hej Jacku- Magda i Maciek beda rowniez z dziecmi - para blizniakow w wieku 4 latka- wiec Viki bedzie miala zapewne towarzystwo. |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
jack
Gaduła

Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 104 Skąd: amsterdam
|
Wysłany: Śro Lis 14, 2007 9:44 pm
|
|
|
Hej to super Wiki juz sie cieszy.Agata ta impreza to wypada w niedziele,czy cos przeoczylem?pozdrowka od nas |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 6:34 pm
|
|
|
wedglug mie to sobota sprawdz dobrze- za tydzien w sobote- pozdrawiam |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 6:31 pm
|
|
|
halo witam
2 listopada? w nastepna sobote?
podaje sie ...to kiedy ta imeza, bo szykujemy sie na 2 grudnia
pozdr |
|
|
|
|
czeko
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 10:37 pm Ja bardzo chetnie
|
|
|
Sluchajcie jesli to bedzie w Rotterdamie to bardzo chetnie.Ja sama mieszkam w Dordrecht...
Dajcie namiary gdzie i kiedy?
czeko |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 3:50 pm adrzejki
|
|
|
24 listopad- Rotterdam- jutro jade dogadac wszystko- podam tez wieczorem adres i wszelkie inne informacje. |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik

Pomógł: 2 razy Wiek: 55 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 5:43 pm
|
|
|
Ehh, z najnowszych wiesci i znaków na ziemi i niebie, nie jadę jednak do dzidzi bo mały berbec nie moze się zdecydowac kiedy zamierza wyjśc na swiat , rozrzut dat jest zbyt duzy a ja w pracy musze dac znac conajmniej tydzien do przodu, wiec staneło ze nie jade i... wychodzi na to ze pisze sie na zabawę w gronie fajnych ludzi... Mam tylko pytanko czy znajdzie sie jakas dobra duszyczka z Hagi i wyskrobie kilka cm w autku (jestem przeciez całkiem malutki gość ) ?Pozdrawiam serdecznie osoby z poprzedniej superimpry i te które dopiero dołączą... (za zyczenia na razie nie dziekuję zeby nie zapeszać...)
Robus |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 9:49 pm
|
|
|
Robus - pewnie ze sie znajdzie- jedziemy w czworke wiec nie ma problemu- jak wszystko bedzie juz wiadome dam ci znac- co , gdzie, i o ktorej . pozdrowionka |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 7:39 pm
|
|
|
Podaje adres i tym z Rotterdamu mozliwosc dojazdu.
STRULSENBURGDWARSSTRAAT 620 rOTTERDAM 3063 BW
Z Centrala - tramwaj 21 w kierunku De Esch- wysiasc na przystanku AVENUE CONCORDIA- po wyjsciu skrecic w prawo w ulice ELISABETHSTRAAT - PO OKOLO 20 M SKRECIC W PRAWO NA DOCELOWA ULICE - okolo 40 m po prawdej stronie czrna klatka ERASMUS INTERNATIONAL HOUSE- w srodku zadzwonic pod numer 620 albo COMMON ROOM-
zaczynamy od godz. 18.00- miejsca parkingowe dla przyjezdnych samochodami - zalatwione- cena jak wspominalam 75 euro- na miejscu przedzielimy przez ilosc osob- wiec wyjdzie naprawde mala sumka- napoje- chipsy, paluszki alkohol do nabycia w barku. Prosze o przyniesienie swoich plyt- bawimy sie do wlasnej muzyki. Kto nie przyjdzie prosze o wiadomosc. dzieki. |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 7:39 pm
|
|
|
Podaje adres i tym z Rotterdamu mozliwosc dojazdu.
STRULSENBURGDWARSSTRAAT 620 rOTTERDAM 3063 BW
Z Centrala - tramwaj 21 w kierunku De Esch- wysiasc na przystanku AVENUE CONCORDIA- po wyjsciu skrecic w prawo w ulice ELISABETHSTRAAT - PO OKOLO 20 M SKRECIC W PRAWO NA DOCELOWA ULICE - okolo 40 m po prawdej stronie czrna klatka ERASMUS INTERNATIONAL HOUSE- w srodku zadzwonic pod numer 620 albo COMMON ROOM-
zaczynamy od godz. 18.00- miejsca parkingowe dla przyjezdnych samochodami - zalatwione- cena jak wspominalam 75 euro- na miejscu przedzielimy przez ilosc osob- wiec wyjdzie naprawde mala sumka- napoje- chipsy, paluszki alkohol do nabycia w barku. Prosze o przyniesienie swoich plyt- bawimy sie do wlasnej muzyki. Kto nie przyjdzie prosze o wiadomosc. dzieki. |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
fubucom
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 5:16 pm
|
|
|
A czy można mieć własny ekwipunek imprezowy czy trzeba się zaopatrywać w barku, jest jakiś warunek pod tym względem?? |
_________________ Pozdrowienia dla mojej ulubienicy, niestety Gochna jestem już zajęty |
|
|
|
|
fubucom
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 5:50 pm
|
|
|
Ma ktoś duży klucz , to znaczy z dużą dziurką bo ja na przyszły rok potrzebuje dużą wróżbę
Zastanawiałem się ostatnio czy miejscowi też obchodzą Andrzejki czy coś podobnego z wróżbami hmm.... |
_________________ Pozdrowienia dla mojej ulubienicy, niestety Gochna jestem już zajęty |
|
|
|
|
Pyra
Gaduła pyra
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 7:53 pm
|
|
|
A mi po raz kolejny termin nie podpasowal ;-( ... ale zycze udanej imprezy! |