Lelijk en vrouwloos? Pak een Pool |
Autor |
Wiadomość |
Justine
Super gaduła

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 3:50 pm
|
|
|
Mysle ze to pytanie jest retoryczne.
A ja mam juz dosyc uzerania sie z ludzmi. Jestem wartosciowym czlowiekiem i wiem co to tolerancja.
Prosze tylko Pana, zeby uwazniej dobieral Pan slowa, bo moze nawet nie wiedzac, uraza Pan wiele osob.
Moja dyskusje w tym temacie uwazam za zamknieta...
I tak jak mam napisane na dole ...
I dont mind what people say.... |
_________________ Work like you don't need the money,
Love like you've never been hurt,
And dance like no one's watching. |
|
|
|
|
pstrag
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 4:08 pm
|
|
|
wszystkich urazonych przeprosilem i moge to zrobic jeszcze raz
PRZEPRASZAM |
_________________ Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka |
|
|
|
|
kapitanklos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 7:59 pm Laska sie pomylila
|
|
|
Droga Lasko,
Surinamczycy byli tu duzo wczesniej niz turcy (przyp.).
pozdro dla wszystkich mezatek i niezameznych (bez wzgledu na narodowosc)
Krzysiek |
|
|
|
|
taka sobie laska
Poczatkujacy

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 8:12 pm
|
|
|
Drogi Kapitanie Klosie,
Owszem Surinamczycy byli wczesniej( bo byli kolonia holandii,duzo duzo wstecz),ale od kiedy sa panstwem samodzielnym, kiedy nastapil po latach rezim wiekszosc i to duza zjechala sie do Holandii.
Dzieki za pozdrowienia |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:23 pm
|
|
|
No i wlasnie tu (jak widac) tkwi ten problem: Niema zgrania u Polakow,tak jak jest u Turkow,czy Albanczykow (za co ich szanuje).
jak jakis holenderski palant zbluzga nasze kobiety,to co niektorzy sposrod naszych madrali,jeszcze maja ubaw...a moim zdaniem to takim frajerom,co maja czelnosc obrzucac nasze kobiety blotem,to sie nalezy tegie lanie !
Zreszta ostatnio zauwazylem,ze w holenderskich mediach (i nietylko) odbywa sie typowa antypolska nagonka i histeria,bezpodstwana zreszta...
Bo czy Polacy kogos tu morduja,gwalca,czy zeruja na holenderskich zasilkach ? Czy holendrzy nie pija,nie awanturuja sie ?
Czemu cwaniaczki nie pisza takich bzdur na Turkow,czy Marokan ?
Bo sie boja ze to sie stanie co sie stalo z Van Gogiem !
Najlepiej bluzgac takich Polakow,bo co im zrobia ?
Szkoda tylko ze w 1944 nie byli tacy mocni...i nasza 1 Pancerna musiala za nich robote odwalic !
A sorki zapomnialem,oni tez wystawili 50.000 kontygent,ale w SS !!! |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:42 pm
|
|
|
A oto i przyklad "czystego" nie tyko rasowo,holenderskiego "bohatera" :
Takiego to kazda babka chce,a nie jakiegos tam polskiego "untermenscha" ! |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:46 pm
|
|
|
Same przystojniaczki :
od Renaty:
nie tylko ja mysle ze te posty sa nie na miejscu... Na przyszlosc bardzo prosilabym abys sie powstrzymal od wklejania takich zdjec na tym forum, ktore jak przypominam jest stworzone dla polakow mieszkajacych w Holandii majace na celu informowac i pomagac w zaklimatyzowaniu sie nam na obczyznie. |
|
|
|
|
Pan Diabel
Poczatkujacy Fashe Romantyk

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 12:18 am
|
|
|
Zes teraz pojechal z tym Schutzstaffel. Doprawdy przejmuje Cie czyjas wirtualna napinka? Zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci, ze jechanie po naszych pannach jest niefajne, ale to jest chlopie internet. Ergo - wirtualne problemy wirtualnego swiata sa i beda tylko wirtualne.
Wklejanie takich fotek (na polskim forum na dodatek) wywoluje u mnie jedynie poblazliwy usmiech i zdziwienie z obranej metody. Zaloze sie, ze gdybys takie same zdjecia wkleil na forum holenderskim, to w zamian dostalbys piecdziesiat stron najgorszych wyzwisk i niezliczonych opowiesci o wybrykach Polakow.
I co wtedy? Walczylbys niezmordowanie z wyimaginowanymi napinaczami? A moze wyszedl na miasto i zaczal strzelac do autochtonow?
Napinka jest na miejscu jak burak zbluzga Twoja panne w swiecie realnym. Wtedy masz prawo skakac mu po glowie i targac jego truchlo przez caly Nieuwmarkt. Ale jezeli cos takiego ma miejsce w internecie to....lepiej isc na piwo z kumplem albo z panna na spacer.
Poza tym nie musze przypominac jakim talentem w dziedzinie obrazania innych nacji i orientacji obdarzeni sa Polacy. Potoczna mowa polska jest chyba jedyna na swiecie, w ktorej slowa "Zyd" i "gej" sa powszechnie przyjetymi wyzwiskami. Do tego my chorobliwie nienawidzimy kiedy sie o nas zle mowi. Vide - ostatnie zamieszanie wokol serialu "Back To You" i w efekcie miedzynarodowa napinka internetowa polaczonych sil polonusow i czytelnikow Onetu.
Zyczac wiecej zdrowego rozsadku i radosnego tumiwisizmu - pozdrawiam. |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 12:43 am
|
|
|
A co diabelku niemozna fotek holenderskich SSmanow tu wklejac
A jak chcesz to podam Ci kilka linkow na inne polskie fora,gdzie znajdziesz mase fotek SSmanow...skoro Cie to tak dziwi.
Poto jest forum zeby sobie dyskutowac,wiec sobie dyskutujemy,a jak bede mial ochote to pojde na spacer,albo na piwo, a ze narazie mam ochote dyskutowac na forum, to sobie dyskutuje....PANIAL ?
A Ty byles juz kiedys w Holandii,bo po Twoim pisaniu wnioskuje,ze raczej nie,np: "mowa polska jest chyba jedyna na swiecie, w ktorej slowa "Zyd" i "gej" sa powszechnie przyjetymi wyzwiskami"
Wyobraz sobie ze jest jeszcze taki kraj (i to nie jeden),np. Holandia...
Powszechnie uzywane wyzwiska :
- Jood (Zyd)
- homo
- Turk (Turek)
Ewentualnie z dodatkiem "vuile",czyli parszywy....
Z harcerskim pozdrowieniem,
kindzal |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 425 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:53 am
|
|
|
Panie Diable, niektorym jest okropnie ciezko odroznic swiat wirtualny od rzeczywistego, nie prztlumaczysz, ci nie zauwaza roznicy choby nie wiem jak starac sie im tlumaczyc wiec....lepiej nie probowac bo i tak wysilek pojdzie na marne
Zamykam bo widze ze okropny balagan na tym forum zaczal sie robic, miesiac mnie tu nie bylo a tu takie numery wykrecacie |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 11:19 am
|
|
|
Justine napisał/a: | a moze ktos mi te komentarze przetlumaczyc, bo ja nie znam holenderskiego albo chociaz ogolnie napisac o co w tym wszystkim chodzi?? |
w tym wypadku powinnas sie cieszyc, ze nie znasz nl... bo po prostu szkoda slow i czasu na czytanie tego... |
|
|
|
|
|