opiekunka pytanie |
Autor |
Wiadomość |
wioleta2811
Poczatkujacy wioletka
|
Wysłany: Śro Sie 19, 2009 12:49 pm
|
|
|
Ta dziewczynka w grudniu skonczy trzy latka.w weekend mam sie spotkac z ta kobieta i rozmawiam.pilnowalam juz wczesniej dzieci dziewczynki i jednego chlopca.lubie to robic bo bardzo kocham wszystkie dzieci.wiec i dobrze sie nimi zajmuje bo gdyby zle im bylo u mnie to by nie chcialy przyjezdzac do mnie.ja pilnuje dzieci u siebie w domu wiec ta kobieta bedzie mi dowozila dziecko.mieszkamy w tym samym miescie wiec nie ma problemu z dowozeniem.pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez wioleta2811 Śro Sie 19, 2009 12:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Śro Sie 19, 2009 3:00 pm
|
|
|
Jezeli nie masz noza na gardle w postaci kredytu, utrzymania lub glodu, to apeluje aby naprawde nie akceptowac oferty za tak zlodziejska stawke (wiem, nie moja sprawa). Zauwaz - nawet w przeliczeniu to jest mniej niz pensja minimalna w Polsce. Na pelny etat to zaledwie 830zl!!!! (bo tu masz 9/8 etatu). Na przyszlosc ta sama babka nawet nie bedzie szukala nikogo pewnie nawet za 3e/h, bo sie nauczy, ze moze znalezc kogos za 1.20e. Jeszcze wstawanie zeby zdazyc na 5:30 rano. MASAKRA! |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
wioleta2811
Poczatkujacy wioletka
|
Wysłany: Śro Sie 19, 2009 3:25 pm
|
|
|
Niemam zadnych kredytow.tylko chcialam sobie czas zapelnic bo siedze w domu.ale kasa zawsze sie przyda.ta kobieta placie straszne pieniadze.wczesniej jak opiekowalam sie innymi dziecmi to dostawalam100euro za5dni.a pozniej mialam pkacone5euro na godzine.to jest racja w polsce bym tyle dostala albo i wiecej zalezy w jakiej pracy. chociaz by mi sie liczylo do emerytury.a tu nic nie liczy sie.polak polaka traktuje jak smiecia |
|
|
|
|
karolcia8886
Poczatkujacy karolcia8886
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 1:05 pm Re: opiekunka pytanie
|
|
|
za 100 euro tygodniowo wziela bym |