NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Fryzjer Rotterdam
Autor Wiadomość
kacper 
Poczatkujacy
kacper

Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 3:55 pm   

Cześć,jeśli możesz to daj mi namiary na tą fryzjerkę,z góry dziekuję. :026:

lolobrygida 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 7:50 pm   

Odradzam strzyżenie w Beauty Salon D&M Rotterdam Wielewaalstraat 22, nie dość, ze nie miła obsługa (gdy umyła mi włosy i posadziła na krzesło nagle zaczeła mieć dużo innych spraw, a to kawa a to pogadać itp tylko nie klient), oprócz tego ta fryzjerka krzywo tnie (różnica ok 1 cm. prawa z lewą stroną) do tego kasuje więcej niż mówi przed :119: Pierwszy raz w życiu bylam tak nie mile zaskoczona tym co się działo w tym salonie :074: fuj :072:

Dorisben 
Super gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 8:53 pm   

lolobrygida a dleczego nie przyszlas z reklamacja?? Ze jestes zle obcieta?? Ale coz...zawsze znajdzie sie jakas niezadowolona osoba, nie dogodzi sie wszystkim...

lolobrygida 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 9:22 pm   

Dorisben, z reklamacją? po tym obcięciu to musiałabym się ściąć na łyso żeby wyrównać to i owo.. no cóż przezyje... ale więcej nie pójde. Swoim zachowaniem panie zrobiły sobie reklame i myśle, że nie tylko ja tak to odebrałam.

Dorisben 
Super gaduła

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 10:39 pm   

Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej... Ja nie mialam doczynienia z Twoimi wlosami... Wiec nie pisz "panie"... Uwazam, ze jak klient jest niezadowolony to powinien to od razu powiedziec ... a nie zalic sie potem gdzie sie da... Jezeli jestem zczegos niezadowolona to glosna o tym mowie, kaze poprawic a dopiero potem gadam, ze mi sie nie podobalo... A co do Twojej fryzury ... skoro roznica ok 1 cm to przeciez mogla Ci obciac centymetr z drugieji byloby rowno... :038:

korkosz
Gaduła

Wysłany: Pią Sty 29, 2010 10:21 am   

Dorisben napisał/a:
Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej... Ja nie mialam doczynienia z Twoimi wlosami... Wiec nie pisz "panie"... Uwazam, ze jak klient jest niezadowolony to powinien to od razu powiedziec ... a nie zalic sie potem gdzie sie da... Jezeli jestem zczegos niezadowolona to glosna o tym mowie, kaze poprawic a dopiero potem gadam, ze mi sie nie podobalo... A co do Twojej fryzury ... skoro roznica ok 1 cm to przeciez mogla Ci obciac centymetr z drugieji byloby rowno... :038:

ale nie wiem po co pani sie odzywa bo z czego pamietam to wlasciecielka tego salonu jest wlasnie¨pani!!!!!!!!!!!!
klient ma prawo wyrazic sie negatywnie ..po to jest te forum

Niki2005 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lut 04, 2010 9:04 am   Prawda

Wlascicielka jest Dorisben,ale wspolwlascicielka jest fryzjerka.Ja jestem tez klientka tego salonu,powiem tak jak ktos nie umie wytlumaczyc o co mu chodzi co chce z wlosami zrobic to potem ma pretensje.Tylko ze nie do siebie tylko do fryzjerki,niech najpierw sie zastanowi przed wizyta w salonie co i jak i potem umie wyjasnic to napewno nie bedzie sie zalil.Z drugiej strony zawsze jest mozliwosc reklamacji ,trzeba przyjsc i powiedziec ze cos jest nie tak i powiedziec by poprawila.A jezeli wtedy zostanie zle potraktowana osoba to niech robi anty reklame.Jeszcze jedno zazwyczaj nie jest jedna osoba w salonie i inny klient oczekujacy na swoja kolej,moze ma ochote czegos sie napic i ze wtedy fryzjerka zaproponuje kawe innemu klientowi to zle,zbawi te 5 minut klienta siedzacego na fotelu.Chyba raczej nie.Ja korzystam bardzo czesto z uslug salonu i moi znajomi tez ,sa tez stali klienci grono wciaz sie powieksza,a osoba ktora rozpoczela watek na temat tego salonu niech poszuka sobie fryzjera co jej dogodzi,a mysle ze nie bedzie ow tej osobie latwo znalez dobrego fryzjera co zrobi z tej owej osoby bostwo.

Dorisben 
Super gaduła

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:13 am   

Niki dziekuje Ci za ten post... Klienci sa rozni... czesc z nich przychodzzi tylko po to, zeby krytykowac salon, niestety.... Mam nadzieje, ze grono klientow jest zadowolone i szczesliwe i nie tylko tych od fryzjerki ale i od pazurkow... Nasza oferta niedlugo poserzy sie o kosmetyczke z 12 stazem, miala salon we francji, teraz jest w gdansku... Oby sie wszystko udalo....

Laura76 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: Pią Lut 05, 2010 7:02 am   super

Fajnie ,ze bedzie jeszcze kosmetyczka.Bede napewno korzystac z jej uslug.Tylko mam pytanko kiedy?Ja jestem klientkom Pani Magdy fryzjerki i moja cala rodzina i jestesmy z tej Pani zadowoleni,jak rowniez jestem klientkom Pani Doroty.W salonie jest zawsze mila atmosfera,mozna sie usmiac ,pogadac tak jakby czlowiek znal sie kilka lat.Zawsze wychodze zadowolona i polecam innym znajomym.Ci ktorzy skorzystali z uslug tego salonu sa zadowoleni i chetnie wracaja ponownie.A co do ludzi zawsze sie znajdzie jakas osoba co sie bedzie cos niepodobac i bedzie krytykowac gdzie sie da.Tylko szkoda,ze nie ma odwagi tego powiedziec w salonie,przeciez jak juz bylo wspominane jest mozliwosc reklamacji.A co do cen odkad pamietam sa takie same.Pozdrawiam Wlascicielki salonu i klientow rowniez zadowolonych jak ja z uslug.

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 12:32 pm   

Niki2005, Laura76,
zdecydujcie sie ktora z Was bedzie wypowiadala sie w tym watku
bo piszecie z jednego IP mam podstawe sadzic ze to jedna i ta sama osoba tylko rozne nicki na dodatek tresc i wypowiedz podobna ....
peany na temat salonu fryzjerskiego....
masz placone za robienie reklamy czy jak?? :074:

( ͡° ͜ʖ ͡°).

Laura76 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 2:35 pm   

Gochna sa to dwie rozne osoby,a ze pisze sie z jednego IP to nie znaczy ze ktos robi reklame czy ma placone za to.Raczej sie nie tlumacze ,ale tym razem powiem Ci jak to jest.Mieszkasz tu dlugo z tego co widac ,ja nie i nie posiadam wlasnego mieszkania tylko wynajmuje je zreszta jak wiekszosc z Polakow bedacych tu.Podnajmuje mieszkanie z rodzina inna na pol,wiec posiadamy jeden net i jedno IP,wiec chyba nikogo to nie zdziwi ze to wykrylas.Jest to prawda,ale zadowolone z tego salonu sa tu dwie rodziny i czy one nie maja prawa sie wypowiedziec.To zeby pochwalic na forum kogos to musimy miec inne Ip i innego dostawce neta.Bo przepraszam bardzo taka osoba ,ktora zajmuje sie porzadkiem na tym forum przyczepi sie do tego.Jestes w bledzie i to duzym i krytykujesz mnie za cos co juz tu kiedys bylo poruszone ,ze kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie,no chyba raczej nie.Nastepnym razem jak bedziemy korzystac z tego forum z jednego IP to z gory zaznaczymy kto pisze i jak sie powtorzy taka sama sytuacja jak teraz ,ze bedziemy obydwie rodziny w jednym watku sie wypowiadac to to odrazu zaznaczymy na wstepie,zeby nie bylo nieporozumien.Ale widze ze krytykowac mozna ,a juz chwalic nie.
Pozdrawiam Gochna :074:

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 2:50 pm   

Niki2005 napisał/a:
reklamacji ,trzeba

Laura76 napisał/a:
Fajnie ,ze

Niki2005 napisał/a:
salonu,powiem

Laura76 napisał/a:
zadowoleni,jak

Niki2005 napisał/a:
fryzjerka.Ja

Laura76 napisał/a:
kosmetyczka.Bede

Ciekawe, ze 2 rozne osoby popelniaja indentyczne bledy interpukcyjne :119:

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 2:59 pm   

suska, to ty nie wiesz, ze jak sie podnajmuje mieszkanie razem z inna rodzina to i net, i ip, i nawet bledy sa takie same? ;)

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net
Ostatnio zmieniony przez zaq Pią Lut 05, 2010 2:59 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Dorisben 
Super gaduła

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:05 pm   

Temat zaczyna schodzic nie na temat... A, ze Gochna jest przewrazliwiona to kady chyba to wie. W kazdym badz razie dziekuje moim kochanym klientom...

Laura76 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 3:09 pm   Do Suska

Widze ,ze Ty zawsze masz wiele do powiedzenia i krytykujesz Wszystkich.Popatrz raczej na Siebie i co Ty piszesz na forum.Czytam Twoje posty i odpowiedzi na innych pytania i nie zawsze masz racje,ale przeciez ktos poczuwa sie prawie jak moderator i zawsze musi miec ostatnie zdanie.Nie dotyczy Cie temat to sie nie oddzywaj.Jestes klietkom tego salonu nie ,raczej nie wiec nie czepiaj sie. :072:

[ Dodano: Pią Lut 05, 2010 3:13 pm ]
Jak sie mieszka pod jednym adresem i ma wspolny komputer i jednego dostawce neta to chyba nie mozna miec inne IP.Troche wscipski jestes no coz tak bywa ,ze zawsze sie znajdzie ktos taki.
Pozdrawiam Zaq
Ostatnio zmieniony przez Laura76 Pią Lut 05, 2010 3:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu