zablokowana karta do bankomatu???? :( |
Autor |
Wiadomość |
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:20 pm
|
|
|
Ale kto z nas moze wiedziec, dlaczego w tym przypadku zostala zablokowana karta i dostep do konta przez internet? |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
Krayzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:22 pm
|
|
|
Bo może ktoś miał identyczną sytuacje |
|
|
|
|
Kagras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:25 pm
|
|
|
albo ktoś jest pracownikiem banku. Nie wszyscy z Pl wyjeżdżają zbierać kwiatki do Holandii. Fora są od tego żeby pytać a jeśli ktoś nie chce odpowiedzieć to niech nic nie pisze. Tyle w tym temacie |
_________________ K A G R A S |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:32 pm
|
|
|
@krayzie: jezeli nawet ktos mial identyczna sytuacje, to nie musi oznaczac, ze powod byl ten sam.
@kagras: poddaje sie i czekam na odpowiedz pracownika banku na tym forum.
Co nie zmienia faktu, ze uwazam, ze nikt z nas jej tej karty nie odblokuje. Jak dla mnie tez koniec tematu. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
Krayzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:35 pm
|
|
|
No właśnie forum jest od tego żeby się tego dowiedzieć. Wyskoczył kod błędu w banku i kod dla kagras czy kowalkiego oznacza to samo |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 1:27 pm
|
|
|
Krayzie napisał/a: | Post był pisany o godź. 0.53 więc prędzej osoba pisząca dowie się czegoś z forum niż z banku |
i co? jest juz srodek kolejnego dnia. wyjasnilo sie dlaczego karta jest zablokowana czy dalej czekamy az jakis pracownik banku pojawi sie na forum?
tak przy okazji. zepsulo mi sie auto, moze ktos mial podobna sytuacje i poradzi co moze byc nie tak? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Krayzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 1:31 pm
|
|
|
Pewnie ja miałem podobną sytuacje. Opisz objawy. Ja myślałem że na tym forum są ludzie, którzy mają IQ większe niż numer buta ale chyba sie pomyliłem |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 1:55 pm
|
|
|
najlepsza odpowiedz na problem z karta to: bagniaczka napisał/a: | Nie sadzisz, ze najlepiej zapytac w banku, a nie na forum? |
ale tobie wydala sie ona glupia. widac piszac o butach, pisales o sobie. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Krayzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 2:26 pm
|
|
|
To po co są fora internetowe według Ciebie? Sa fora motoryzacyjne a po co? skoro jak masz problem to spytaj mechanika. Są fora komputerowe a po co? skoro jak masz problem to spytaj informatyka i tak dalej |
|
|
|
|
Kagras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 3:55 pm
|
|
|
W każdym bądź razie - dla zainteresowanych, bądź dla tych którzy będą mieli w przyszłości taki problem karty zostały odblokowane. Wszystko odbyło się bez wizyty w banku, bezpośrednio z Pl przez telefon. Błąd systemu. Zablokowali bez żadnych powodów ale nie powiedzieli jaka była przyczyna ponieważ sami nie wiedzieli dlaczego się tak stało. Więc - zdarzyło się nam to może się zdarzyć innym. Nie trzeba na szczęście udawać się do oddziału RABOBANKU w którym zostało założone konto. Bardzo duży plus.
Taka rada dla starych i zmęczonych forumowiczów....odpuście sobie na jakieś pół roku - może po tym czasie przyjdzie wam chęć niesienia pomocy - bo właśnie to forum jak i każde inne zostało stworzone. Mimo wszystko - serdecznie pozdrawiam. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 5:48 pm
|
|
|
Kagras
Cytat: |
Wszystko odbyło się bez wizyty w banku, bezpośrednio z Pl przez telefon. Błąd systemu. Zablokowali bez żadnych powodów ale nie powiedzieli jaka była przyczyna ponieważ sami nie wiedzieli dlaczego się tak stało.
|
jeden telefon z Polski do banku i wszystko zalatwione ,karty odblokowane ...blad systemu
glodnemu wciskaj takie kawalki
przed samymi swietami zablokowalam sobie karte bedeac w Niemczech i nie pomogl zaden telefon do banku ,musialam sie do nich zglosic osobiscie |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Kagras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 8:35 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | Kagras
Cytat: |
Wszystko odbyło się bez wizyty w banku, bezpośrednio z Pl przez telefon. Błąd systemu. Zablokowali bez żadnych powodów ale nie powiedzieli jaka była przyczyna ponieważ sami nie wiedzieli dlaczego się tak stało.
|
jeden telefon z Polski do banku i wszystko zalatwione ,karty odblokowane ...blad systemu
glodnemu wciskaj takie kawalki
przed samymi swietami zablokowalam sobie karte bedeac w Niemczech i nie pomogl zaden telefon do banku ,musialam sie do nich zglosic osobiscie |
No jestem w szoku!!!!!!! Hehe dobre! Powiem Ci tak: Nie mam powodów do tego żeby kogoś oszukiwac. Jeśli jesteś dupą i nie potrafisz załatwiac spraw to dupą pozostaniesz. Tyle!!!!!!! Daremne forum i daremni ludzie. Żegnam!! |
Ostatnio zmieniony przez Kagras Śro Sty 18, 2012 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 8:55 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | przed samymi swietami zablokowalam sobie karte bedeac w Niemczech i nie pomogl zaden telefon do banku ,musialam sie do nich zglosic osobiscie |
Zle wpisalem 3 razy haslo bo wczesniej je zmieniłem i chciałem zaszaleć i uzylem takich symboli ze je zapomniałem i konto w EUROBANKU odblokuje jedynie osobiscie w banku jak bede w pl ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Kagras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 9:07 pm
|
|
|
Ale u mnie sytuacja wyglądała nieco inaczej ponieważ nikt nie wbił źle pinu. Karta zablokowała się sama. Nie z mojej winy. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 9:10 pm
|
|
|
Kagras napisał/a: | Karta zablokowała się sama. |
A moja sie kiedys sama rozkodowala i musialem wyrobic nowa i bez wizyty w banku sie nie obyło ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|