NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ktorego dentyste polecacie
Autor Wiadomość
darek-nl 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Mar 08, 2008 12:41 pm   

zalezy z kad jestes bo mamy dwie kliniki w roterdamie i w hilversum:):)

[ Dodano: Sob Mar 08, 2008 12:41 pm ]
zalezy gdzie masz blizej zadzwon najlepiej do mnie:):):) +31646222321
Ostatnio zmieniony przez darek-nl Sob Mar 08, 2008 12:49 pm, w całości zmieniany 1 raz  

wkretara 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 8:05 pm   

Witam
kilka miesięcy temu przyjechałam do rodziców na Boże Narodzenie i niestety strasznie spuchłam od zęba. Dzwoniłam do kilku polskich stomatologów ale jakoś wszyscy mieli mocno napięty grafik i nikt nie chciał mnie przyjąć (dodam ze to było na 10 dni przed świętami), wszyscy proponowali mi dość odległe terminy. Jedynie w przychodni Dental Care przyjęli mnie jeszcze tego samego dnia. Lekarz nie jest polakiem ale rzeczywiście mówi dobrze po polsku, w recepcji bez problemu po angielsku. Wizytę oceniam bardzo dobrze bez kolejek, czekania i w milej atmosferze (nie to co w Polsce).Za prześwietlenie 60 euro i za wizytę 20. Zapłaciłam gotówką pani w recepcji tak jak w Polsce. Po miesiącu przyszedł rodzicom rachunek do ponownej zapłaty. Ponieważ nie wzięłam żadnego pokwitowania a pani w recepcji mnie nie pamięta tym bardziej tego dawałam jej jakieś pieniążki, zapłaciłam za swoją gafę tym razem na poczcie. :021:

alicja2911 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 29 razy
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 8:14 pm   Re: Ktorego dentyste polecacie

Karola napisał/a:
Witam
Takie pytanko mam :039:
W Hadze jest kilku polskich dentystow. Ktorego z nich byscie polecili?
Z gory dzieki za odpowiedz

Polecam gabinet dentystyczny "Sandra".Bardzo fajni ludzie ,przystepne ceny .Jestem wlasnie po wizycie :031:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez alicja2911 Sob Mar 29, 2008 8:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  

pawel1979 
Mega gaduła

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 8:15 pm   

ja polecam:
Cytat:
Tandartspraktijk "Sandra" Zoutmanstraat 47, 2518 GM Den Haag
na wizyty mozna umawiac sie telefonicznie: 070-7532285
gabinet jest otwart od pon-do piatku w godzinach:
pon, sroda, piatek 10-17
wtorek, czwartek 15-20
****sobota jezli pacjent nie ma innego wyjscia i moze przyjsc tylko w sobote

marte78 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 10:47 pm   

zanalazlam w internecie namiar na polskiego dentyste w hadze blisko lorenz plein na sporwijku.czy on nadal tam przyjmuje i jak wykonuje swoja praktyke?pytam,bo na liscie godzin otwarcia gabinetu nie widzialam zadnego polskiego nazwiska....pozdrawiam

ikke 
Gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 3:46 pm   

post edytowany w calosci

ogloszenie usuniete
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Mar 04, 2014 2:24 pm, w całości zmieniany 1 raz  

marte78 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 6:52 pm   

konkretnie chodzi mi o dentyste,ktory przyjmuje w poblizu Lorenz Plein na Sporwijku w Hadze.czy ktos kozystal zjego uslug i czy nadal przyjmuje tam?

[ Dodano: Wto Lip 28, 2009 8:00 pm ]
chodzi mi o WITOLDA SIATKOWSKIEGO,ktory przyjmuje na VAN MUSSCHENBROEKSTRAAT 180

Bombarka 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 11:48 am   

To ze ktos jest ubezpieczony 'dentystycznie' to nie znaczy ze nie placi. placi od jakiejs sumy w zaleznosci do jakiej jest ubezpieczony. Ja bylem zwolniony z oplat do 350 eu, powyzej place z wlasnej kieszeni. leczenie jednego kanalu to wydatek 80 eur.

pakamen 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 10:27 pm   

Zna ktos dobrego stomatologa Venlo ?

tuska31 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 9:55 am   

Witam

Ja sama osobiście odradzam wszystkim gabinet stomatologiczny Sandra.Jest on do bani i pani nie jest zbyt miła.Mój mąż tam był i po kilku dniach musział szukać innego bo ząb był źle zrobiony.

My uczęszczamy do Pani M.Stalewska.
Pani M R Stalewska, lekarz stomatolog
adres: Laan van Meerdervoort 264, 2563 AJ Den Haag, Zuid-Holland, Nederland / Holandia.
open: rejestracja telefoniczna
info [NED]: Tandarts. Behandeling volgens afspraak.

info [POL]: Lekarz dentysta. Asystentka też mówi po polsku. Rejestracja na telefon (pon-sob od godz 9.00). Gabinet jest blisko skrzyżowania Laan van Meerdervoort i Regentesselaan.

info [ENG]: Dentist.

tel: +31-6-5578-8976

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 10:41 am   

niestety ja nie moge polecic tego gabinetu- choc korzystalam z ich uslug przez prawie 3 lata- uwazam, ze odkad p doktor zaczela swoja prywatna praktyke jakosc jej uslug spadla i to strasznie- co powiedziec o plombach, ktore wypadaja po dwoch miesiacahc? kilkakrotnie juz przekonalam sie ze ostatnio uslugi strasznie spadly na jakosci. Obsluga owszem mila- ale co do kompetencji p. asystentki? no coz zapisywanie wizyt w kaledarzu to tylko czesc obowiazkow niestety o reszcie tam nie ma mowy ze wzgledu na brak kompetencji.

ikke 
Gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 3:13 pm   

post nie na temat edytowany w calosci
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Mar 04, 2014 2:24 pm, w całości zmieniany 1 raz  

pudelek 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 11, 2009 11:58 pm   

Ja bylam w obu gabinetach. Co tu sie duzo wywodzic dentysta, jak dentysta . Co do jakosci uslug to moge tylko powiedziec, ze sie nie znam mnie sie w obu podobalo.W jednym asystentka jak napisala kolezanka wyzej nic nie umie, ale ta druga tez nie za wiele,.Ta w sandrze, jakas dziwna, nieprzyjemna, ( po zawodowce pewnie) ciagle sie o cos pyta, widac, ze dziewczyna pojecia o swojej pracy nie ma. No i strasznie szybko sie denerwuje i nie ma podejscia do pacjentow. Ale na szczescie nie one sa najwazniejsze w gabinecie, tylko pani doktor. Jezeli juz mialabym cos polecic, to sandre, bo godziny otwarcia sa dobre i uslugi tez niedrogie.

Wybor pozostawiam wam

krawczykjustyna 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 9:44 am   

hej kochani a podacie jakiś konkretny adres do stomatologa w ROTTERDAMIE,mieszkam na Zaudzie...tylko najlepiej taki który ma podpisaną umowę z ubezpiczalnią,żeby potem się nie okazało że trzeba łacić ze swojej kieszeni a zwrotu nie będzie...DZIĘKUJĘ :039:

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 12:48 pm   

krawczykjustyna,

Cytat:
tylko najlepiej taki który ma podpisaną umowę z ubezpiczalnią,

nie wiem czy znajdziesz w Holandii gabinet dentystyczny dzialajacy na wlasna reke....

Cytat:
że trzeba łacić ze swojej kieszeni a zwrotu nie będzie

chyba nie wiesz ze tu najpierw sie placi a potem dopiero kase odzyskuje
ale tez nie cala i nie za wszystko
dlatego dobrze jest sobie wykupic dodatkowy pakiet na dentyste, wtedy na wiecej mozna sobie pozwolic i mniej do zaplaty....

( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Sie 16, 2009 12:48 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu