Konto w tutejszym banku to pół biedy ale paszport? Nie mam paszportu bo 2 lata temu stracił ważność a czekać miesiąc na wyrobienie nowego? Eh. Za dużo czasu. Ale jeśli sam dowód wystarczy (bez paszportu) i konto to elegancko
z tym dowodem to może być problem. W lutym tego roku brałam w Telforcie internet (ADSL) i wystarczył sam dowód, a w sierpniu brałam telefon na abonament tez w telforcie i zasady się zmieniły i musiałam mieć paszport i jeszcze właśnie papiery z holenderskiego banku nie starsze niż 2 miesiące bodajże.
Witam. Mam problem z internetem Ziggo. Dostalam od właściciela domu hasło i nazwe uzytkownika ale gdy wpisuje wyświetla mi sie ciagle okienko '' wpisz poświadczenia '' czy cos w tym stylu. Dodam ze na telefonie lacze sie z internetem normalnie. Pomozcie!
[ Dodano: Czw Kwi 07, 2016 9:53 pm ]
Potrzebuje pomocy. Dostalam od właściciela domu identyfikator i haslo do Ziggo. Niestety ciagle wyswietla sie okienko 'wprowadz poswiadczenia uzytkownika' probowalam na tysiące sposobow to wpisywac i ciagle to samo. Jest możliwość zeby to zadzialalo?