Gdzie kupie jakiś sprawdzony środek na plamy |
Autor |
Wiadomość |
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 9:35 pm
|
|
|
Moja corka dostala kiedys karteczke reklamowa (byla taka sliczna pomaranczowa lub czerwona)Wsadzila ja do kieszeni bialej bluzy ,a ja bluze wypralam i zrobila sie okropna plama .Prubowalam wszystkiego ale pomogl mi Bio tex .Dwa razy musialam moczyc ale dalo rade .Moze i wam pomoze
[ Dodano: Sob Lis 28, 2009 9:36 pm ]
Zapomnialam dodac zielony Bio tex |
|
|
|
|
andevi
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 326
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 9:03 pm
|
|
|
Potwierdzam, Bio tex jest super!
Nawet takie zaprane plamy z kupek niemowlecych potrafi usunac, gdy inne srodki tego nie biora.
Na meble (kanapy, fotele, ale i dywany, wykladziny) mam natomiast taki spray z Kruidvatu, na srebrnej butelce jest zdjecie wsciekle czerwonej kanapy, rzuca sie w oczy.
Pieknie czysci wszelkie rozlane zupki i rozmazane czekoladki tudziez popisy wczesnej tworczosci artystycznej naszych pociech:) |
|
|
|
|
Agss
Poczatkujacy
Wiek: 34 Dołączyła: 05 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 10:01 pm
|
|
|
A jest cos co usunie zaschnieta krew z jeansow?
Bo niestety nie mialam jak zamoczyc gdy byla swierza :/ a po praniu zwyklym niestety nie zeszlo. |
|
|
|
|
Mariola101
Super gaduła Strasznie uparta...
Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Lip 2009 Posty: 343 Skąd: Nl
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 11:35 pm
|
|
|
Moze sprobowac plynem do naczyc zalac na jakas godzinke i wyprac.Moze to pomoze na zaschnieta krew. |
_________________ Im kto wyższy, tym łatwiej i niżej spaść może.
— Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 3:48 pm
|
|
|
A ja ostatnio byłem w krudvacie i kupiłem takie mydełko na plamy (obok vaniszy itp) i powiem wam, że to działa, może nie usuneło całkowicie plamy ale po pirwszym użyciu plama jest zdecydowania bledsza, myślę, że drugie podejście zwalczy natręta |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|