Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
Wysłany: Śro Sty 13, 2010 11:48 pm
Sprawe nalezy opisac krotko i wezlowato i przeslac do urzedu podatkowego jako skarge (bezwaarschrift). Tylko urzad podatkowy moze uniewaznic nr sofi i nadac nowy.
Uwazam, ze warto sprobowac.
Sprawe nalezy opisac krotko i wezlowato i przeslac do urzedu podatkowego jako skarge (bezwaarschrift). Tylko urzad podatkowy moze uniewaznic nr sofi i nadac nowy.
Uwazam, ze warto sprobowac.
Witam.Więc biuro podatkowe z Rotterdamu zajmowało się moja sprawa i kolegów zakończyła się fiaskiem sprawa wylądowała w urzędzie w dziale przestępczość podatkowa i nic.Odpowiedz od nich chamska była taka że ja mogę sobie odtworzyć drugie konto bankowe i prubować wyłudzić stracone pieniądze.Dostałem pismo na czyje dane osobowe jest konto i pod jakim adresem jest dana osoba i nic więcej mam dociekać sam sobie.Na moja prośbę również tego biura co zajmowało się moją sprawą interweniowali by zmienili mi numer soffi odzew negatywny.
[ Dodano: Nie Sty 24, 2010 3:39 pm ]
I tak co robic Jaaropgraf w ręce i pytanie rozliczać się czy czekać?Do tego dochodzi takzwane rozłakowe o to się nie martwie w zeszłym roku dostałem dla żony i moje rozliczenie.Odziwo pieniądze dostałem koniec czerwca kwota 480 euro potem pismo że przelali na fałszywy numer konta tak mówiąc szczęście.A w tym roku hmm?
[ Dodano: Pon Sty 25, 2010 7:13 pm ]
Gdzie znależsc osobe która pomoze w tłumaczeniu na policji całego zajscia w miejscowości Haarlem.