Rolnicy w Limburgi |
Autor |
Wiadomość |
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 5:39 pm
|
|
|
Rzucasz sie jak ryba bez wody, ze rady nijakie koledze dajemy, a jedyne na co CIe stac to "zadzwon do zwiazkow zawodowych"? I tak, chyba zle zrozumialas temat, jak zreszta kazdy jeden... |
Ostatnio zmieniony przez suska Pią Maj 21, 2010 5:40 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
norbertz333
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:19 pm
|
|
|
Jako jedyna prawidłowo zrozumiała temat .Zastanawia mnie dlaczego tylko ona.Jedna osoba. |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:36 pm
|
|
|
Moze dlatego, ze na okreslenie durnosci tematu brak skali, aknairam jest dobra w takowych. Twoj temat brzmi mniej wiecej niczym "chce uratowac swiat na sile, kto pomoze?". Zacznij od uswiadamiania piszacych sie na niekorzystne i nielegalne warunki pracy. |
|
|
|
|
norbertz333
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 3:47 pm
|
|
|
Dorośnij dziewczynko.Musisz się wiele nauczyć.
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 3:59 pm ]
Dobrać się do tyłków rolników jest łatwiej .Jeden zapłaci 8000e kary to drugi już nie spróbuję .
Chciałem zobaczyć jaka jest reakcja ludzi .Masz 50%racji suska.Sporo jest winy Polaków .
700 wyświetleń w tym temacie a jedna racjonalna odp. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 7:09 pm
|
|
|
norbertz333,
Cytat: | Tym samym przeprowadziłem swoisty sondaż |
Cytat: | Chciałem zobaczyć jaka jest reakcja ludzi |
no i co w zwiazku z powyzszym, bo nie bardzo rozumiem po co ciagniesz temat jak i tak nikt w twoim miemaniu nie udzielil ci odpowiedzi zgodna z twoim tokiem myslenia...
Cytat: | nie szukam tematu do bezsensownych dyskusji lecz konkretnych rozwiązań |
ale czego oczekujesz czy umiesciles temat tylko po to by negowac kazda pojawiajaca sie w watku odpowiedz
a przy okazji udzielac rad typu ''dorosnij dziewczyno'' moim zdaniem Suska jako jedna z nielicznych bioraca udzial w tej dyskusji odpowiedziala ci bardzo wyczerpujaco na pytanie i wydaje mi sie iz nie ma sensu ciagnac tego tematu ... |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Maj 24, 2010 7:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
daro77
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 22, 2011 1:14 pm
|
|
|
edytowane w calosci
nic z tego... umiesc to co tu npisales w serwisie ogloszeniowym |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Cze 22, 2011 1:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|