NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
zgubiony dowód rejestracyjny
Autor Wiadomość
kostner 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 12, 2011 5:49 pm   

Ale czyje dane mam wpisać? Tej osoby która kupiła auto w Holandii? Numery rejestracyjne wywozowe czy te które były w Holandii? Na tym skanie są te holenderskie..

.:Paco:. 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Śro Paź 12, 2011 9:16 pm   

na formularzu jest napisane,ze wpisac nalezy "dane pytajacego" tyle,ze samochod wyrejestrowany byl na tego sprowadzajacego wiec jego dane sa w systemi. Najlepiej by bylo jakby to on zlozyl a jak nie ma takie opcji wtedy wpisz swoje i najwyzej bedziesz moze musial doslac prztlumaczona umowe kupna sprzedazy - jak zapytaja dlaczego Ty pytasz

kostner 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Paź 14, 2011 11:27 am   

Wiecie może, jak oni się później będą kontaktować? Pocztą, mailem, telefonicznie? Myślę, że osoba która kupiła auto w Holandii nie będzie sprawiać problemów jeśli sam wszystko opłacę...

.:Paco:. 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pią Paź 14, 2011 12:00 pm   

listownie na podstawie danych w formularzu...ewnetualnie pozniej bedziesz mogl zadzwonic jak bedziesz chcial sie cos dowiedziec

[ Dodano: Sob Lis 05, 2011 11:07 pm ]
podepne sie pod temat...otoz wypralem sobie dzis spodnie z dokumentami (deel 1A i 1B) i prawie nic na nich nie widac bo duzo z nich nie zostalo - ale schna. Mam pytanko dlatego czy te czesci mozna tez wymienic, tzn pewnie przez RDW - nie znam holenderskiego jeszcze na tyle dobrze ale powyzej wkleilem link, ktory pozwala na wyrobienie glownej czesci (tzn domyslalm sie tej z meldcode) ale czy te dwie czesci tez mozna wymienic przez powyzszy link czy jakosc inaczej???czy wiecie jak dlugo to trwa?

[ Dodano: Sob Lis 05, 2011 11:10 pm ]
tzn wiem,ze kiedys mozna bylo na poczcie to chyba zrobic ale juz poczty polikwidowane to jakie mam wyjscie aby jak najszybciej wyrobic 1A i 1B i ile to moze kosztowac?
Ostatnio zmieniony przez .:Paco:. Pią Paź 14, 2011 12:00 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu