wiecie co....... |
Autor |
Wiadomość |
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 8:21 am
|
|
|
doktorlecker, wrzuc na luz ksiaze! i nie rob wiecej takich glupich tematow obrazajacych ludzi pracujacych za mniejsza stawke i pracujacych przy owocach i kwiatkach (jak juz wspomniales wczesniej). Nastepnym razem pomysl dwa razy. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 11:23 am
|
|
|
Cytat: | Wyrazy Szacunku Dla Człowieka, który troszke Pomyslał, zamim odpisał.:) Zrozumiał Temat Przesłania, i nie napisał Głupiego Postu aby wyrazić swoje zdanie, tylko Odpowiedział madrze na Temat. |
doktorlecker, temat przeslania? glupie posty ? za kogo ty sie masz ? obrazasz ludzi kto ci dal do tego prawo ?
zakladasz temat w dziale pogaduch i oczekujesz, ze bedzie nadzwyczajny odzew na dyrdymaly ktore tu wypisujesz ?
napisz o co wlasciwie chciales zapytac ubierz swoj post w odpowiednie slowa i nie karz nam biednym szaraczkom snuc domyslow na temat swego madrego przeslania.... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
nimmuee
Poczatkujacy
Wiek: 41 Dołączyła: 06 Sie 2010 Posty: 14 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 1:05 pm
|
|
|
O jak mi dobrze, ze wyjechałam do Holandii... szef mnie uwielbia i szykuje podwyżkę, wspolpracownicy szanuja,a cebulka wydaje się mniej drazniąca moje kanaliki łzowe ":P
to się nazywa czarny humor ;p a powaznie... poltora miecha i mam szanse na prace w zawodzie :d trzymcie kciuki ))
i.... niech mnie kto przytuli,bo kumpela z pokoju niebardzo chce mi pomoc ;p |
|
|
|
|
|