Przesunięty przez: Gochna H Czw Maj 26, 2011 7:22 pm |
Jak to jest teraz w Holandii dokładnie ? |
Autor |
Wiadomość |
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:13 am
|
|
|
A TY ze mając 46 lat nie znaczy ze masz pojęcie o rzeczywistości i życiu w NL ...
Wbrew Twojej wyobraźni Benny,mam dosć wystarczające pojecie o życiu w NL i nie tylko W NL, zanim tu wylądowałem miałem dośc czasu by poznac jego smak .........pozdr |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
Ostatnio zmieniony przez Traken Nie Maj 29, 2011 12:21 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
stajo7
Poczatkujacy

Wiek: 37 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 17 Skąd: Poznań/Eindhoven
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 2:23 pm
|
|
|
nuta napisał/a: | od 1 lipca raczej legalnie nie pojara |
a co będzie 1 lipca? |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Śro Cze 01, 2011 8:22 am
|
|
|
och ludziska- nie rozumiem dlaczego tak naskoczyliscie na kolege? bo zadal proste pytanie?no coz moze to wielu nieodpowiadac, sama jestem przeciwnikiem ale kazdy ma prawo wyboru - chce sprobowac. no coz niech sprobuje miejmy nadzieje ze tylko na ziole sie skonczy, a tak na marginesie mlodosc tez ma swoje prawa, kazdy z nas mowie tu o tych DOROSLYCH mial nascie lat i nie wierze ze wszystko robilismy zgodnie z tym czego wymagali nasi rodzice i co bylo zawsze porzadne. Owszem kiedys nie byly dla nas dostepne uzywki typu ziolo, ale wino, piwo, wodka , papierosy. och sama pamietam jak moja mama walczyla ze mna o papierosy, dla niej bylo to nie do pjecia, ze majac 17 czy 18 lat pale!
A jesli chodzi o ziolo to mimo ze sama nie uzywam uwazam , ze jest lepiej wypalic jonta niz wypijac piwo czy inny alkohol, zapewne mniej agresji.
i co ciekawe, nikt tu nie krzyczalby gdyby kolega zapytal ile kosztuje np piwo albo jakie marki mozna tu kupic, ale jak pyta o ziolo to wielki BUM.
Szczerze powiedziawszy ziolo jest o wiele mniej szkodliwe niz upijanie sie tanim winem czy piwskiem-
a towarzystwo kolegi palacego trawke tez o wiele milsze niz zalanego alhoholem. |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Śro Cze 01, 2011 10:03 am
|
|
|
agata napisał/a: |
a towarzystwo kolegi palacego trawke tez o wiele milsze niz zalanego alhoholem. |
|
|
|
|
|
m4zi
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 01, 2011 5:43 pm
|
|
|
sie czepiacie chlopaka jakby nie wiadomo o co chodzilo...
Sam bylem rok temu, tylko na wakacje i bylem zwiedzilem te slynne "koffiki" Jak ktos lubi i ma umiar do tego to czemu nie
A przynajmniej rok temu mogleś kupić 5g w 1 koffiku
Tak wiec milego pobytu, tylko uwazaj tam na polaczkow |
Ostatnio zmieniony przez m4zi Śro Cze 01, 2011 5:43 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|