NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Uitzendbureau voor Polen - UVP
Autor Wiadomość
rafalnxxl 
Poczatkujacy
rio123

Wysłany: Śro Cze 29, 2011 4:44 pm   

to co radzicie nie jechac ? nie pakowac sie w takie coś a ile osób jest zdecydowanych na wyjazd?

jso 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Śro Cze 29, 2011 5:02 pm   

rafalnxxl napisał/a:
to co radzicie nie jechac ? nie pakowac sie w takie coś a ile osób jest zdecydowanych na wyjazd?

- brak KvK
- niezarejestrowany przewoźnik
- nieznany certyfikat RIA z pupy wzięty
- firma, o której nikt nie słyszał
- przewoźnik, o którym nikt nie słyszał
- płacisz z góry (za transport)
- dane teleadresowe w Holandii do psychoterapeuty
- na stronie brak jakichkolwiek informacji na temat pracy
- jakiekolwiek wyniki wyszukania w google dla tej firmy (http://www.google.com/search?source=ig&hl=en&q=rekrutacjauvp%40gmail.com) są równo sprzed 2 dni

Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, warto jechać :043:
Ostatnio zmieniony przez jso Śro Cze 29, 2011 5:08 pm, w całości zmieniany 1 raz  

misia0101 
Super gaduła

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 5:16 pm   

shaolin napisał/a:
Hej, ja i mój chłopak również dostaliśmy maila w związku z pomyślnym przejściem pierwszego etapu rekrutacji. Generalnie chyba zaryzykujemy i pojedziemy. Jeśli ktoś też się wybiera, piszcie na maila: [email protected]

P. S. Chyba większej grupy ludzi nie wywiozą nigdzie...?! ;)

:011: :011: ja pierd... :091:

piszemy, ze:

- firma rzetelnie nie podaje swoich danych = co za tym idzie to zadna firma!!! nie ma numeru kvk,
- strona internetowa??? co to jest!
- nie ma takiej firmy w registrze NEN !!! wiec nie ma tez certyfikatu RIA (wiec nie jest prawda co napisali- sprawdzalam)
- i pewno znajdzie sie jeszcz 1500 innych rzeczy ostrzegajacych przed takimi KRZAKami

...a mimo to ZARYZYKUJA! :021:

[ Dodano: Sro Cze 29, 2011 5:16 pm ]
oooo uprzedzilas mnie hahaha

[ Dodano: Sro Cze 29, 2011 5:18 pm ]
a najsmieszniejsze w tym jest ze wystarczy komus napisac maila ze sie zakwalifikowal i juz..... pakuje manatki i czeka na busa. nie wiem :043: czy :088:
Ostatnio zmieniony przez misia0101 Śro Cze 29, 2011 5:17 pm, w całości zmieniany 1 raz  

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 5:39 pm   

dokladnie pod tym adresem i nr. telefonu miesci sie praktyka psychoterapeuty......
no coz moze jednak po wyjezdzie bo jak niestety domyslam sie ktos zdecyduje sie wyjechac :072: kilka osob bedzie musialo skorzystac z jego uslug....

:119:

kristinnn 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Cze 29, 2011 6:48 pm   

Ja rowniez dostatalm sie z chlopakiem pisza ze wyjazd jest 23 lipca i do 18 mamy byc w tym miescie, po przeczytaniu ze ta firma prawdopodobnie nie istnieje juz sama nie wiem co mam o tym myslec...

shaolin 
Poczatkujacy
$haolin

Wysłany: Śro Cze 29, 2011 6:58 pm   

skąd Wy macie informacje, że to adres i nr tel do psychoterapeuty?! :043:

jso 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Śro Cze 29, 2011 7:06 pm   

Na 1. stronie m4rcin podał linka do tego terapeuty

Hera 
MODERATOR
Hera

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 7:28 pm   

Nie no, ludzie obudźcie się!!!
Strona internetowa z błędami ("FORMULASZ"), firma pomagająca w wyrobieniu SOFI, który od 2 czy 3 lat nazywa się BSN i do tego firmowy adres e-mail na gmailu......

Druga sprawa - jaka firma rekrutującą ludzi do pracy podaje ludziom mieszkającym w Polsce pliki do pobrania jak urendeclaratie czy kilometerverantworting. Pomijam już FORMULASZ rekrutacyjny byle jak wykonany w Excelu....

A tyle się na tym (i nie tylko na tym) forum pisze żeby nie ufać takim ofertom....
Jutro będzie lepszy dzień

Lego2003 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 30, 2011 1:12 am   Firma UVP - praca w fabryce rowerów

Witam!
Też dostałem maila infrmującego o otrzymaniu tej pracy. W Groningen nie istnieje żadna fabryka rowerów, ostatnia upadła kilka lat temu. Wiiem bo skontaktowałem się z osobą, która kiedyś tam pracowała. Mówi, że w Groningen obecnie nie ma żadnej fabryki rowerów.

Ale jeśli chcecie zbierać pieczarki za 3 euro to powodzenia,, jedźcie! Dajcie znać na forum jak było.

elmaslako 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 30, 2011 10:23 am   ALE WAŁ

Ja tez przesłałem aplikacje ale wiedziałem żę to jakas kaszanka http://uvpolen.xtreemhost.com/ tak jak kolega wyżej pisze bardzo możliwe zabiora dokumenty i bedzie tyra za 3 Jurki.Co ciekawe znajda sie ludzie którzy pojada!!!Jezeli ten wyjazd sie odbedzie!Bo mozliwe ze chodzi o lesczy ktorzy zaplaca hajs przed wyjechaniem dla przewoznika!!!!Jak ktos ma watpliwosci to je je tu rozwieje ZDJECIE ADRESU BIURAkliknijcie w zdjecie adresu biuro po czym na zdjecie po lewej a wtenczas wyskoczy owa ulica w 3D... Mozemy pomoc ludzia zeby sie nie wrypali!!! pozdrawiam forumowiczów wiadome jest że ktoś planuje coś grubego poniewaz zmontowal strone biura oraz przewoznika!! .Co sadzicie o tym przekrecie????NIema fabryki rowerów w prowincji Groningen
Ostatnio zmieniony przez elmaslako Czw Cze 30, 2011 1:26 pm, w całości zmieniany 6 razy  

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 10:37 am   

elmaslako,

jakbys uwaznie zapoznal sie z tematem , to z pewnoscia bys zauwazyl ,
ze na poprzedniej stronie jest juz podany link ... dokladnie to samo podal Marcin
Cytat:

Co sadzicie o tym przekrecie????
a o czym my tu pier ...? czytales posty :029:

( ͡° ͜ʖ ͡°).

elmaslako 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 30, 2011 10:50 am   

naturalnie że czytałem on podał tam terapeute od tego telefonu a nie adres w google maps pani moderator oczywiscie górą nie mozna swojej opini wyrazic bo oczym tu pier... pani madralo a pozatym podaje linki zeby moj post byl wyrazem calej mojej opini!!mimo iz byc moze powielam jakies informacje!!
Ostatnio zmieniony przez elmaslako Czw Cze 30, 2011 10:51 am, w całości zmieniany 1 raz  

leinad 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 30, 2011 11:39 am   uvp

Witam, ja również dostałem meila żeby stawić się do 18 godz 23 lipca. Z tego co się dowiedziałem przez telefon od polskiego konsultanta praca jest w fabryce gianta w lelystad 130 km od groningen. tam równeż sie mieszka w domkach holenderskich.

Lunar H. 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 30, 2011 1:00 pm   

Cześć też dostałem maila od tego biura, potwierdzam to co piszecie i dodam jeszcze, wejdzicie sobie na Gogle street View : domniamany adres tego biura Groningen Jozef Israëlsplein 3 i obczajcie tam na tym miejscu stoi jakaś rudera LOL. :D

Acha mi się wydaje że skoro firmy przewozowej nie ma to oni biorą dane osobowe i je sprzedają.
Ostatnio zmieniony przez Lunar H. Czw Cze 30, 2011 1:04 pm, w całości zmieniany 1 raz  

rafalnxxl 
Poczatkujacy
rio123

Wysłany: Czw Cze 30, 2011 4:27 pm   

dokładnie prosze wo wszystko wyjaśnia :) : http://maps.google.pl/map...3,0.003015&z=18

i co niby ze tam jest biuro czy fabryka ściema.... ;)

Odpowiedz do tematu