grzyby ale nie pieczarki |
Autor |
Wiadomość |
road49
Gaduła
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 144 Skąd: Utrecht
|
Wysłany: Śro Mar 12, 2008 2:25 pm
|
|
|
Sylwo napisał/a: | Klif to jest centrum handlowe na przeciwko cmentarza żydowskiego przy Okopowej. Wybudowali z 5 lat temu, ale skoro Ty tam od zawsze, to pewnie że nie wiesz. Chciałem tylko zlokalizować swoje miejsce. Ja dopiero zbieram się do wyjazdu. Zamierzam wyjechać pod koniec kwietnia. Na długo, może na zawsze? Zobaczymy. Mam 42 lata, myslę, że to nie jest zbyt późno jak na taką zmianę. Bywasz czasem w Warszawie?
Pozdrawiam
Sylwo |
mam Ojca na Mokotowie i garstke przyjaciol, ale jestem w Warszawie raz na 2-3 lata.
Do Polski jezdzimy zwykle w Karkonosze - bo to i gory i w 10 godzin jestesmy w hotelu.
42 lata to z pewnoscia nie za pozno - byle sie w jakiejs przyzwoitej pracy zaczepic.
Mnie bylo latwiej, bo po polskiej maturze pracujac tutaj poszedlem na wieczorowke, potem wojsko , potem wrocilem do tej samej firmy a potem to juz bylo z gorki... |
|
|
|
|
Sylwo
Nieśmiały użytkownik Sylwek
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:46 am
|
|
|
Raczej nie odważę się na wyjazd w ciemno. Skłaniam sie ku temu, aby wyjechać z jakąś sensowną agencją a tam na miejscu zacząć się solidnie usamodzielniać. Zaczynają spływać jakieś oferty, ale ja nie chcę pakować walizek po pierwszym telefonie. Zieleń miejska, pomoc kuchenna.... Zamierzam wyjechać na przełomie kwietnia i maja. Myślę, że uda mi się do tego czasu coś konkretnego uzgodnić. Chciałbym mieć to 8 Euro/h netto. Road mam prośbę do Ciebie - jako starego Holendra. Czy jakbym przesłał Ci moje CV, to podpowiedziałbyś "na co" mnie stać na początek?
Pozdrawiam
Sylwo |
|
|
|
|
road49
Gaduła
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 144 Skąd: Utrecht
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 1:34 pm
|
|
|
Sylwo napisał/a: | Raczej nie odważę się na wyjazd w ciemno. Skłaniam sie ku temu, aby wyjechać z jakąś sensowną agencją a tam na miejscu zacząć się solidnie usamodzielniać. Zaczynają spływać jakieś oferty, ale ja nie chcę pakować walizek po pierwszym telefonie. Zieleń miejska, pomoc kuchenna.... Zamierzam wyjechać na przełomie kwietnia i maja. Myślę, że uda mi się do tego czasu coś konkretnego uzgodnić. Chciałbym mieć to 8 Euro/h netto. Road mam prośbę do Ciebie - jako starego Holendra. Czy jakbym przesłał Ci moje CV, to podpowiedziałbyś "na co" mnie stać na początek?
Pozdrawiam
Sylwo |
przeslij na
[email protected] |
|
|
|
|
Sylwo
Nieśmiały użytkownik Sylwek
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 8:58 am
|
|
|
Wysłałem. Doszło jakoś? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 3:50 pm
|
|
|
zbieranie grzybow w lesie ...a stawka brutto za godzine ,to dwa rozne tematy... wiec dostosujcie sie panowie i piszcie na temat...albo w innym odpowiednim do ostatnich postow temcie |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 4:26 pm
|
|
|