NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
grzyby ale nie pieczarki
Autor Wiadomość
road49
Gaduła

Wysłany: Śro Mar 12, 2008 2:25 pm   

Sylwo napisał/a:
Klif to jest centrum handlowe na przeciwko cmentarza żydowskiego przy Okopowej. Wybudowali z 5 lat temu, ale skoro Ty tam od zawsze, to pewnie że nie wiesz. Chciałem tylko zlokalizować swoje miejsce. Ja dopiero zbieram się do wyjazdu. Zamierzam wyjechać pod koniec kwietnia. Na długo, może na zawsze? Zobaczymy. Mam 42 lata, myslę, że to nie jest zbyt późno jak na taką zmianę. Bywasz czasem w Warszawie?

Pozdrawiam
Sylwo

mam Ojca na Mokotowie i garstke przyjaciol, ale jestem w Warszawie raz na 2-3 lata.
Do Polski jezdzimy zwykle w Karkonosze - bo to i gory i w 10 godzin jestesmy w hotelu.
42 lata to z pewnoscia nie za pozno - byle sie w jakiejs przyzwoitej pracy zaczepic.
Mnie bylo latwiej, bo po polskiej maturze pracujac tutaj poszedlem na wieczorowke, potem wojsko , potem wrocilem do tej samej firmy a potem to juz bylo z gorki...

Sylwo 
Nieśmiały użytkownik
Sylwek

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:46 am   

Raczej nie odważę się na wyjazd w ciemno. Skłaniam sie ku temu, aby wyjechać z jakąś sensowną agencją a tam na miejscu zacząć się solidnie usamodzielniać. Zaczynają spływać jakieś oferty, ale ja nie chcę pakować walizek po pierwszym telefonie. Zieleń miejska, pomoc kuchenna.... Zamierzam wyjechać na przełomie kwietnia i maja. Myślę, że uda mi się do tego czasu coś konkretnego uzgodnić. Chciałbym mieć to 8 Euro/h netto. Road mam prośbę do Ciebie - jako starego Holendra. Czy jakbym przesłał Ci moje CV, to podpowiedziałbyś "na co" mnie stać na początek?

Pozdrawiam
Sylwo

road49
Gaduła

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 1:34 pm   

Sylwo napisał/a:
Raczej nie odważę się na wyjazd w ciemno. Skłaniam sie ku temu, aby wyjechać z jakąś sensowną agencją a tam na miejscu zacząć się solidnie usamodzielniać. Zaczynają spływać jakieś oferty, ale ja nie chcę pakować walizek po pierwszym telefonie. Zieleń miejska, pomoc kuchenna.... Zamierzam wyjechać na przełomie kwietnia i maja. Myślę, że uda mi się do tego czasu coś konkretnego uzgodnić. Chciałbym mieć to 8 Euro/h netto. Road mam prośbę do Ciebie - jako starego Holendra. Czy jakbym przesłał Ci moje CV, to podpowiedziałbyś "na co" mnie stać na początek?

Pozdrawiam
Sylwo

przeslij na
[email protected]

Sylwo 
Nieśmiały użytkownik
Sylwek

Wysłany: Pią Mar 14, 2008 8:58 am   

Wysłałem. Doszło jakoś?

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 3:50 pm   

zbieranie grzybow w lesie ...a stawka brutto za godzine ,to dwa rozne tematy... wiec dostosujcie sie panowie i piszcie na temat...albo w innym odpowiednim do ostatnich postow temcie :074:

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 4:26 pm   

road49 ostatni post byl nie na temat zostal usuniety

Odpowiedz do tematu