flex-employment |
Autor |
Wiadomość |
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 3:49 pm
|
|
|
mbn,
he he ....a kolega chyba dobrze sie zna ze zbanowanym kgy stad to czepialskie pytanie
pozdrawiam |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
krucik85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 5:19 pm
|
|
|
mbn napisał/a: | Po czym wnioskujesz że to ta sama osoba? Po IP? Może siedzą w jednym hotelu? |
bo większość siedzi w tym samym hotelu pozdro |
|
|
|
|
mbn
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 6:36 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | mbn,
he he ....a kolega chyba dobrze sie zna ze zbanowanym kgy stad to czepialskie pytanie |
Eee po prostu z ciekawości, jako inżynier |
|
|
|
|
goska11
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 4:05 pm flex employment
|
|
|
ludzie nie wyjeżdzajcie do tej firmy bo nawet nie bedziecie mieli za co zjechac do polski jesli sobie kasy na powrót nie wezmiecie, ludzie tam przyjeżdzaja i siedza na hotelach bo pracy nie ma a za wszystko odciągaja i sie na minusie wchodzi wcześniej bylam w tej firmie w rossendalu i nie bylo tak źle a teraz pojechałam tez do tej samej firmy tylko do oudenbosch i tam masakra hotel to jakiś klasztor w którym zadnych wygód nie ma a 85 euro odciągaja nawet nie ma gdzie zjesc obiady szykuja w pracy za które odciagaja 35 euro tygodniowo których sie nie da zjesc, za cały tydzień wam odciągną 85 euro za mieszkanie 35 za obiady 21 za ubezpieczenie plus 2,5 za kazdy dzien za dajozd to oko wam 150 euro odciagną a w pracy bedziecie ze 3 razy w tyg i na minusie wyjdziecie masakra nie polecam |
|
|
|
|
dzagunias22
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 9:22 am
|
|
|
Witam proszę o szczerą informacje na temat biura flex employment ponieważ dzisiaj wyjeżdżam do Oudenbosch - praca przy sortowaniu, pakowaniu warzyw, owoców. Mam pytanie wypłata jest miesięczna czy tygodniowa? Ponoć mieszka na tym hotelu około 90 osób to prawda? chociaż jacyś normalni ludzie czy patologia? nie mogę sobie tego wyobrazić. Pracowałam wcześniej przez inne biura ale zakwaterowane było po 8 osob na domku płatne od 50-65 euro. Więc rzeczywiście jest to były klasztor i 85 euro odciągają to bardzo dużo jak na takie warunki mieszkalne chociaż łazienki są w pokojach? odliczając od wypłaty 85 euro zakwaterowanie, 2,5 euro dojazd do pracy, 21 euro ubezpieczenie, 4,5 euro obiad to wychodzi jakoś minus 570 euro to miesieczny zarobek za 160 h wynosi okolo 850 euro a jak jest miej godzin niż 40 tygodniowo to lipa nawet 600 euro można zarobić więc kokosów nie ma. Proszę o informacje może jeszcze wycofam się. |
|
|
|
|
|