Przesunięty przez: Gochna H Sob Cze 13, 2015 3:53 pm |
papierosy Tilburg... gdzie kupić po 23-ciej |
Autor |
Wiadomość |
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 2:09 am
|
|
|
Jak coĹ to AH XXL otwieraja o 7.00 |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 12:15 pm
|
|
|
tu masz adresy 2och stacji bp, ktore sa na pewno 24h i w ciagu dnia maja obsluge (nie wiem jak w nocy):
BP 't Hazennest
Burgemeester Bechtweg 50
5012 TL Tilburg
BP Kempenbaan I (Uitgaand)
Kempenbaan 35 (west)
5022 KC TILBURG |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 5:27 am
|
|
|
Tak mi przyszlo do glowy, ze nasza rada miasta zgodzila sie, zeby markety byly otwarte w niedziele. To moze wlasnie dzis kupisz zapas fajek na caly tydzien? |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 4:45 pm
|
|
|
bagniaczka napisał/a: | Tak mi przyszlo do glowy, ze nasza rada miasta zgodzila sie, zeby markety byly otwarte w niedziele. To moze wlasnie dzis kupisz zapas fajek na caly tydzien? | Boze i wstalas (lub nie spisz) o 5 rano zeby mu to napisac?! Wow. Ja tam w Tilburgu cmiki kupuje sobie zawsze na Totalu, albo jak jestem na Noordzie to na Haan-ie (stacje benzynowe). |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 4:49 pm
|
|
|
Nie no, wstac bym nie wstala Nie spalam Ja nie wiem, gdzie ten czlowiek pracuje, czy ma cos po drodze, ale mieszka raczej na zadupiu, o ile znasz Tilburg. |
|
|
|
|
xgrzegx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 4:07 am
|
|
|
zadupie, nie zadupie, pracuje od poniedziałku do soboty po praktycznie 12 godzin niedzielę praktycznie całą przesypiam także nie mam czasu na takie sprawy jak tzw "zakupy" do sklepu to jeżdżę od "święta" (tzn. jak się zwolnię szybciej z pracy, albo jak jest jej mniej, to korzystam z okazji). Co do sklepów otwartych w niedziele coś słyszałem, ale jakoś w to nie dowierzałem ale teraz się to potwierdziło dzięki za informacje. |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 4:12 am
|
|
|
No dobra, przepraszam za to zadupie, chodzilo mi o to, ze masz daleko do centrum, a u siebie mozliwosci ograniczone. Wlasnie sprawdzilam, ze obydwa Alberty na Reeshofie masz otwarte w niedziele od 10.00 do 18.00. A tak zapytam z ciekawosci, do jedzenia to Ty nic nie kupujesz? |
|
|
|
|
xgrzegx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 5:48 pm
|
|
|
od tego mam ludzi kupują masowo i dla siebie i podstawy (chleb itd.) dla mnie, daje im kase i da się jakoś żyć, dziś akurat mam wolne, więc zrobiłem zapasy chyba na miesiąc |
|
|
|
|
|