Marcelinta
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 12:49 pm
|
|
|
ja równiez posługuję się tylko językiem angielskim i cierpię na przewlekłą chorobę.na początku
było cieżko ogarnąć sprawę z lekarzami ale tylko na początku.owszem na pierwsze spotkanie ze specjalista ginekologiem czekalam 3 tygodnie,po rozmowie lekarka zapisala w komputerze adnotacje ze wymagam stałęj kontroli lekarskiej i podala mi bezposredni numer kontaktowy do ich kliniki.od tamtej pory nie mam zadnych problemow.wiem rowniez że lekarz domowy moze taka wizyte zalatwic telefonicznie w ciagu 1 dnia,niestety lekarze nie zbyt garną sie do tego typu pomocy lecz gdy sytuacja jest poważna nagle sie okazuje ze wszystko jest mozliwe.wszytko zalezy od tego na jakiego lekarza domowego trafimy.mam tez ubezpieczenie z DSW i nigdy jeszcze nie płacilam bezposrednio u lekarza.szpital wysyła płatnosci do ubezpieczalni i jesli moje ubezpieczenie nie pokrywa calkowicie danej uslugi to wtedy dostaje rachunek od DSW.Przed wyborem ubezpieczalni zawsze mozna poczytac jakie uslugi sa pokrywane w 100% i do ktorych trzeba doplacic.zycze powodzenia |
|