SVB biuro |
Autor |
Wiadomość |
Bronka
Mega gaduła
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 7:40 pm
|
|
|
Dokladnie Jedrzej, tez czytalam o tym, ze mozna wykupic emeryture za lata przepracowane w Polsce a z doswiadczen ludzi piszacych na forum ( nie chodzi o Polakow) wnioskuje, ze skorka nie warta jest wyprawki.
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 8:41 pm ]
Dokladnie Jedrzej, tez czytalam o tym, ze mozna wykupic emeryture za lata przepracowane w Polsce a z doswiadczen ludzi piszacych na forum ( nie chodzi specyficznie o Polakow) wnioskuje, ze skorka nie warta jest wyprawki. |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
Renix
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 7:35 am
|
|
|
Witam ,
Wypelnilam druk ale mam problem z jedna rubryka, gdybyscie mogli mi pomóc bylabym bardzo wdzieczna. A mianowicie chodzi o ""
czesc postu edytowana
prosze stosowac sie do zasad obowiazujacych na forum , do pomocy w tlumaczeniu sluzy zalozony w tym celu osobny / specjalny watek
Prosze dajcie znac
Pozdrawiam,
[ Dodano: Pią Cze 29, 2012 8:39 am ]
Witam ,
Druk + wszystkie swiadectwa pracy przeslalam do biura SVB. W dniu wczorajszym otrzymalam odpowiedz ze sprawdza i pod koniec sierpnia mam spodziewac sie decyzje w sprawie przeanalizowania mojej przyszlej emerytury. Wow ....
Szkoda ze tak szybko nie mozna zalatwiac spraw w naszym kochanym kraju .
Zycze milego weekendu ,
pozdrawiam, |
_________________ The day you find it is the day I will stop missing you ..... |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Maj 11, 2012 11:03 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|