|
E&A |
| Autor |
Wiadomość |
bafana
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 2:15 pm
|
|
|
Dla pracy w e&a wnioskuje, że ludzie dadzą się pokroić jak by e&a to jakiś luksus.. Powodzenia |
|
|
|
|
kumpel1908
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 10:59 pm
|
|
|
| dobra już nie przesadzajcie , pwnie byście chcieli domu z basenem tone koksu i co noc inna dupe od agencji i stawka najlepiej 100 euro a w robocie nic nie robić . |
|
|
|
|
agnieszkap1989
Poczatkujacy agnieszkap1989
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 3:47 pm
|
|
|
| Ludzie ale wy głupoty potraficie wygadywać. Firma E&A jest jak najbardziej jedną z tych dobrych gdzie nie trzeba się martwić co będzie po przyjeździe. Ja pracowałam w C&A prawie pól roku. Przez 12 tyg mieszkałam na klasztorze w Beverwijk-u. Naprawdę spoko, pokoje 2-3-4 osobowe, warunki ok, kuchnie i pokoje są w pełni wyposażone na parterze gdzie zazwyczaj mieszkają dziewczyny mają małą kuchnię oraz łazienki do swojej dyspozycji. Cóż ja mogę jeszcze powiedzieć żadko zdarza się że nie ma pracy ale mówię tu tylko o C&A w Lisse. Coprawda stoi się 10h dziennie ale chyba nie jedzie się tam na wakacje trzeba pracować a nie wymyślać coraz to lepsze wymówki. Kordynatorzy to całkiem mili ludzie, pomagają jak tylko się da. Ja miałam mnóstwo problemów przy pierwszym wyjeździe i jeden z nich właśnie poszedł mi bardzo na rękę za co serdecznie dziękuję. Firma jak najbardziej wiarygodna. Pieniądze są na czas bez żadnej ściemy. Niestety zostałam zwolniona gdyż jeden palant poprostu mi namieszał i kordynator nie miał wyjścia. Postąpił sprawiedliwie i oboje wróciliśmy do Polski. Co do ludzi tam pracujących to mogę powiedziec tylko tyle że jeden drugiemu dupe obrabia żeby sie podlizać innym ale wiadomo wyjeżdżając za granicę trzeba pamiętać o tym że nie każdemu można zaufać. Pozdrawiam. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to serdecznie zapraszam.... |
|
|
|
|
mimi1982
Nieśmiały użytkownik Razi mnie fałsz
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 10:14 pm
|
|
|
Co do firmy E&A,to nie mam większych zastrzeżeń,choć mają też trochę minusów.Znam tą firmę od kilku lat i mogę powiedzieć,że mają z pewnością mocną pozycję na rynku i są godni zaufania.
Przede wszystkim polecam tą firmę,jeśli ktoś wyjeżdża za granicę pierwszy raz.Nie musi się o nic martwić,zostaje przywieziony do mieszkania w sobotę,a w poniedziałek na 100% idzie do pracy.Wypłata co tydzień,bez żadnych spóżnień itp.
Koordynatorzy...cóż-zależy,gdzie się trafi,najgorsi są na "boczkach". |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 5:18 pm
|
|
|
mimi1982 w róznych miejscowościach pracę zaczyna się w różne dni |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
gewenger
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 1:09 pm
|
|
|
| jak w e&a jest zawsze pracja to nie wie..... jak ja bylme prze 2 miesiece nie bylo roboty po 7h na tydzien. przelemw yhm po 14e ;d no co tydzien.... rozliczenia dopiero teraz mi przyszly do polski i to nie wczystkie..po pol roku;] jak jachalem to gwarantowali minimum 40 h ;d i co tydzien ta sama spiewka ze to juz ostagni taki tydzie. w koncu przyszedl ktos i powiedzial jutro jedziecie do domu o tyle;] o strasznych waruknach w rozwalajacym sie domu ktry byl dopiero "nowy" i bylismy pierwszymi lokatorami nie wspomne;] |
|
|
|
|
asiulqaaa
Poczatkujacy asiulqaaa
|
Wysłany: Śro Lut 24, 2010 5:26 pm
|
|
|
A jak teraz wyglada zatrudnienie, mieszkanie i sprawy finansowe w E&A ???
Chciałabym się dowiedzieć gdzie najlepiej jest sie zwrócić o podjecie pracy z tym pośrednikiem ? I jakie mają wymagania ? Czy jest potrzebny język czy nie ? Dodam ze nigdy wczesniej nie byłam w Holandii a widze że dość pozytywne są opinie o E&A A chciałabym wyjechać gdzieś w lipcu tego roku na dłuższy okres czasu ( nie tylko na wakcaje) |
|
|
|
|
piekarz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 9:23 pm
|
|
|
| a czy ktoś wie jak tam biuro w EDE wiem że to było kiedys biuro p&e i tam byli kierowani ludzie z biura z Gliwic |
|
|
|
|
bafana
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 10:25 pm
|
|
|
w tym biurze E&A w Opolu to same >>cenzura<< |
| Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Wto Mar 30, 2010 10:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
INss
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 28, 2010 7:39 pm
|
|
|
Witam,
Przeczytalem caly temat, z jednymi rzeczami sie zgadzam z innymi nie, jednakze uwazam ze biuro Eena jest jednym z bardziej zaufanych posrednictw pracy.Pracuje jak agastepa13 w Zwolle, czwarty rok jeste m z ta firma zwiazany i nie moge narzekac, oczywiscie jak w kazdej firmie, nawet w PL bywa roznie, jednak wiecej jest tych momentow na plus .Widzialem ludzi ktorzy po wielkich zarzekaniach ze nie wroca do Zwolle, przyjezdzali po kilku miesiacach(osobiscie mam kilku takich znajomych).Rozumiem ze kazdy mial swoje przypadki z Eena .Ja sobie chwale <lecz nie uwielbiam >Pozdrawiam
PS. do zobaczenia w pracy agastepa13 |
_________________ Zwolle |
|
|
|
|
talyb
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 4:44 pm
|
|
|
| piekarz napisał/a: | | a czy ktoś wie jak tam biuro w EDE wiem że to było kiedys biuro p&e i tam byli kierowani ludzie z biura z Gliwic |
Prosze bardzo:
E&A Logistiek Ede
Galvanistraat 30
6716 AE EDE
T (0318) 43 94 30
F (0318) 63 62 39
[email protected]
http://www.luba.nl/eena/p...w-holandii.html |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 10:45 pm
|
|
|
Biuro w Ede za jakiś czas ma być całkiem zamknięte. Kiedy dokładnie-prawdopodobnie jeszcze w tym roku. Wszystko będzie zależało od tego, kiedy wycofają się klienci (tzn. pracodawcy). |
|
|
|
|
talyb
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 2:08 pm
|
|
|
Zamkniete ???
To jakies zarty ?
Nic nie bedzie zamkniete, bo biuro zdobylo nowych klientow. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 9:51 pm
|
|
|
No chyba, że coś się zmieniło.
Napisałam tak, ponieważ do naszego oddziału przeniesiono dziewczynę z biura z Ede i dużo było mówione na ten temat. |
| Ostatnio zmieniony przez agastepa13 Sob Sie 07, 2010 9:53 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
talyb
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 11:43 am
|
|
|
Aaa tak bylo... jedna Pani z Ede poszla do Zwolle, no ale teraz jest troszke inaczej |
|
|
|
|
|
|