NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot 2008 ! :) 27 wrzesnia .! Utrecht ! :)
Autor Wiadomość
jacek76 
Gaduła

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 10:40 pm   

droga Maju:)Pewnie troche racji w twoim poscie jest,ale...mysle ze to ciekawa propozycja spotkania milych osob,zawiazania nowych znajomosci,oczywiscie mozna biadolic za klawiatura komputera ale co z tego wyjdzie?Ja osobiscie czuje potrzebe poznania nowych rodakow a innej szansy raczej nie widze,no chyba ze masz jakis pomysl to chetnie skorzystam!Pozdrawiam serdecznie

Maja 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 11:29 am   

Ohmin, ja opisalam sytuacje z innej kafejki w Utrecht o podobnym anonsie jak teraz czytamy ! wiec nie mieszja mnie w jakies nowe towarzyatwo z tej oto tu anonsowanej cafee nie bylam i nie bede sie wiecej nabierac na lep tego czy tamtego=szkoda czasu!!
Jedz i podziel sie potem wrazeniami jak ja to zrobilam, tylko nie zapomnij o grubym portfelu ze soba zabrac!!!!
Powodzenia

mariola 784 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 2:48 pm   

Musze sie podlaczyc do tej dyskusji z natury jestem bardzo wscipska ale post ten mnie nie przekonuje niewiem czy to jest polska knajpka czy holenderska jak by byla polska wiedzieli by co ewentualnie serwowac napisali polska wodeczka troche mnie to smieszy czy nie tak wlasnie polacy sa postrzegani .Do tanczenia cos sie nagra to nie maja nic cos mi to wyglada na sped klientow polskich tam musi pracowac jakis polak.Nie chcialam tym postem nikogo urazic.Pozdrawiam.

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 3:53 pm   

kto bedzie chcial ten przyjdzie zobaczyc , ten kto jest z gory nastawiony negatywnie nie musi przychodzic nie tak?
Moze to nie jest jakis eskluzywny bar . Ale tez nie jest to jakas melina .

Niby jak sa polacy postrzegani ? Mielismy paru polskich klientow , ktorzy sie o ta vodke zapytali wczesniej , wiec nie zakladajcie niczego z gory .

Co do reszty , to zawsze od czegos trzeba zaczac , nie tak ?

jacek76 
Gaduła

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 10:37 pm   

i znowu Polskie biadolenie,nic jeszcze nie powstalo a juz pelno slow krytyki!!W knajpce bylem i nie jest to Polska knajpka,pracuje w niej Izabella ktora jest Polka i poprostu wpadla na taki pomysl,ogolnie maja tam byc wieczory Polski,Rosyjski,oraz europejski,knajpka nie duza ale czysciutka,ogolnie czulem sie tam bardzo milo przyjety i nie rozumiem co znaczy Polska knajpka czym ona sie ma charakteryzowac bo mowiac sczczerze ja nie potrafie rozroznic ich od innych no chyba ze przy wejsciu ma tanczyc kobieta w stroju łowickim ale to juz inny temat..pozdrawiam sceptykow:)

dutch
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 10:52 pm   

Zgadzam sie z Jackiem,nic sie jeszcze nie wydarzylo,a juz slowa krytyki,posadzanie o jakas interesownosc w przedsiewzieciu.Iza jest kreatywna i chwala jej za to,kto ma chec przybedzie,kto jest sceptycznie nastawiony do tego rodzaju spotkan,naturalnie,ze sie tam nie pojawi,po co te oskarzenia? Po co przykre slowa? Kazdy jest dorosly i sam decyduje w jaki sposob ma ochote spedzac czas,dziewczyna wpadla na dobry pomysl,a spotykaja ja slowa krytyki- typowa polska mentalnosc,podejrzliwosc- ponad wszystko,no bo przeciez musi sie kryc pod tym jakis podstep,co? Musi miec ktos w tym interes,nie? :074: A dlaczego tak ciezko sie pogodzic z faktem,ze ktos moze cos zrobic bezinteresonie,ot,poprostu - wpasc na pomysl i dazyc do jego realizacji?
Wprawdzie ja sie nie wybieram,bo to nie moje okolice,a niesklonny jestem do poswiecen :083: ,ale Iza nie zniechecaj sie absolutnie.Badz optymistka ,co ma byc , to bedzie.
P.S.
"Jeszcze sie taki nie urodzil,co by kazdemu dogodzil"
Pewnie jedni beda zachwyceni,a inni niezadowoleni- samo zycie :039:

Klaniam sie.

Ewa P 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 14 razy
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 4:35 pm   

W jakich godzinach to polskie spotkanie?

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 4:41 pm   

od 20-6 rano :P

Ewa P 

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 5:31 pm   

szkoda ze tak pozno, wpadlabym ale niestety potem nie wroce do domu bo nie bedfe miec polaczenia :(

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 6:43 pm   

Ale na pare godzinek mogla bys wpasc :P

Skad jestes ?:P

Ewa P 

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 7:39 pm   

No wlasnie nie bardzo..bo mieszkam kolo zwolle, wlasciwie 30 km od zwolle, wiec jade autobusem do zwolle godzine, a potem zwolle-utrecht nastepna godzina. A ostatni autobus mam do domu przed 23 :(

Bardzo bym chciala, bo nie znam za duzo Polakow tutaj i fajnie bybylo wypic piwko, ale chyba nie dam rady... :(

ohmin 
Gaduła

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 7:48 pm   

a w która stroną mieszkasz od Zwolle? I ja mieszkam niedaleko, koło Deventer ;)

Ewa P 

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 7:51 pm   

Dokladnie mieszkam w Dedemsvaart, na wschod od Zwolle, blizej Niemiec

ohmin 
Gaduła

Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:06 pm   

no to kawałek drogi, 88 km :) Pozdrawiam, Ja się lokuje w Zutphen :) :)

Ewa P 

Wysłany: Śro Wrz 17, 2008 12:06 pm   

Chyba ze ktos wybiera sie autem w moich okolicach, to chetnie bym sie zabrala :) :035:

Odpowiedz do tematu