NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
jak tam nowy polski salon pieknosci???kto byl?co uwazacie?
Autor Wiadomość
Lukasz1983 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lis 21, 2008 10:16 pm   bywam

jestem zadowolony z jakosci uslugi ( obcinanie wlosow ) , jednak wydaje mi sie, ze jest troche drogo, za strzyzenie faceta ( prawie wszystko maszynka ) 13,5euro. wczesniej chodzilem do innych salonow i placilem 9-10 euro. po za tym wsio ok

Witch01 
Mega gaduła
Witch

Pomogła: 57 razy
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 10:26 pm   Re: bywam

Lukasz1983 napisał/a:
wczesniej chodzilem do innych salonow i placilem 9-10 euro. po za tym wsio ok

Ciekawe gdzie,bo najtanszy holenderski fryzjer jakiego znam strzyze mezczyzn za 18 euro. ;-)

Lukasz1983 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lis 21, 2008 11:44 pm   a

to nie zmienia tego faktu
Ostatnio zmieniony przez Lukasz1983 Pią Lis 21, 2008 11:45 pm, w całości zmieniany 1 raz  

izarob 
Poczatkujacy
izarob

Wysłany: Nie Lis 23, 2008 7:43 pm   

Witam ja dziś byłam w nowo otwartym salonie ; i jestem pod wrażeniem ,koleżanka obcinała włoski i po prostu ekstra ,solarium też zarąbiste , niedługo do kosmetyczki tam jest po protu zajeb........ tylko szkoda że nie ma takie w Amsterdamie . Naprawdę gorąco polecam i pozdrawiam :038:

Sandra53 

Wysłany: Wto Lis 25, 2008 9:35 pm   

:038: :038: Brawo,ze powstal salon kosmetyczny prawdziwie Polski,ze wszystkie pracownice sa tam na najwyzszym poziomie w znajomosci tematu (m.in.profesjonalistki w kazdym calu) - tak jak czutam na forum.
Na poczatku - Holenderskie klientki beda sie przygladac ,przyjda z ciekawosci co tez te Polki potrafia..... , a szczegolnie jakie ceny !!!!!- czy sa tansze !!!!! - to napewno ,ktoras odwazniejsza tez tam wstapi i zycze im milego zaskoczenia.

Ja pracuje w kosmetyce od 25 lat i mysle ,ze bylam jedna z pierwszych polskich kosmetyczek na terenie Nederland (oprocz p.Hettingi) - od 10 lat prowadze salon kosmetyczny w Helmond - ""Promesse""
Konczylam Podypl.Studuim Kosmetyczne u p. Anieli Goc w Poznaniu./ b.dobra szkola/
Wykonuje prawie wszystkie zabiegi m.in. massage, manicure ,pedicure,henna, glebokie nawilzanie za pomoca ultradzwiekow ,gdzie wysuszona ,zmeczona cera otrzymuje solidna dawke serum lacznie ze specjalnym zelem do tego przeznaczonym.( oprocz tipsow i przedluzania rzes.)
Pielegnacja skory ltustej byla moja praca dyplomowa a kiedy tutaj nostryfikowalam wszystkie dyplomy - musialam jeszcze dodatkowy kurs - acne behandeling - zaliczyc.
W chwili obecnej przy pielegnacji skory tlustej uzywam rowniez ultadzwieki ktore to bardzo ladnie goja wszelkiego rodzaju stany zapalne co w rezultacie czas jakichkolwiek sladow po oczyszczaniu szybko ustepuja jak rowniez opoznieja powstawanie nastepnych stanow ropnych.
Zaznacze jeszcze ,ze zabiegi z tym aparatem i w Polsce i tutaj sa drogie w gr.65 -70-75 euro.
Ja jednak - poniewaz potrafie wczuc sie w klentki,ze niejednokrotnie mlode dziewczyny czy chlopcy nie moga sobie pozwolic na tak spory wydatek postanowilam,ze bede pobierane umnie - ceny w kwocie minim.marzy - moim mottem -"najpierw pomoc ,potem brac pieniadze."",ale nie mozna sie dac wykorzystywac....".tez to przerabilam".

W chwili obecnej pracuje codziennie od godz. 10.00 do 22.00 z przerwami na jedzenie i w ciagu dnia wyprowadzenie psa - poniewaz syn w szkole ,maz pracuje .
W szczegolnych wyjatkach pracuje rowniez w soboty.
Jezeli ktos mialby ochote przyjechac do Helmond prosze przedtem przedzwonic na nr.
0492 - 55 99 83.
Lacze pozdrowienia i zycze wszystkim klientom trafnego wyboru! :038:

Natalia1989 
Poczatkujacy
Natalia

Wysłany: Wto Gru 02, 2008 11:59 am   

Witajcie
Czy ten salon ma jakas swoja stronke intenetowa?gdzie przedstawiona jest cala oferta?zajmuja sie przedluzaniem wlosow?Na jakich kosmetykach pracuja?robia pedicure?

iwona24 
Nieśmiały użytkownik
iwa

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 5:41 pm   

nie wiem czy ma strone internetowa, ale zawsze mozna zadzwonic i o wszystko wypytac, a przedłuzaniem włosów napewno sie zajmuja

Babilon 
Babilon

Wysłany: Śro Gru 03, 2008 2:09 pm   tipsy???

czy ktoś robił tipsy w tym salonie?
prosze o rade i rozwniez jesli wiecie: jaka cena?
dzieki z gory!

destyni86 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Gru 04, 2008 11:11 am   

wszystko na temat tego salonu znajdziesz na www.niedziela.nl.W kategori firmy znajdziesz :) sa nawet zdjęcia.
pozdrawiam

faful
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 07, 2008 11:47 am   Re: o fryzjerce

Solitarna napisał/a:
jezeli chodzi o fryzjerkę to wiem. poszłam bo wszyscy tak zachwalali a moje włosy były jedną wielką masakrą. oczywiście ja i moja, jak to po holendersku "grote bek" musiały się ujawnić i pisnełam pare słow. włascicielka zaproponowała mi poprawkę u nowej dziewczyny . powiem szczerze, ze nie bardzo miałam ochotę isc ale ta nowa ( nie pamietam jak sie nazywa ale ma specyficzne rude włosy) doporwadziła wlosy do porzadku. i jestem wreszcie zadowolona!!
jak chcecie iść to do tej rudej ;)

pozdrawiam ;D

Co do fryzjerki to zgodzę się z tym że "kobieta fryzjerka w rudych włosach" fajnie ścina włoski mężczyznom, doradzi coś twarzowego.

Odpowiedz do tematu