ROC.NL |
Autor |
Wiadomość |
marzena
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 99
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 6:54 pm
|
|
|
Pokręcone to wszystko, mnie i telefonicznie i na spotkaniu informacyjnym 2 tyg. temu informowali,ze gemeente nie współpracuje już z Intopem.
Catarzyna, ciekawe jak długo bedziesz czekała na rozpoczęcie kursu, ja mam kontrakt od listopada, a o rozpoczęciu zajęć ani hu hu... |
Ostatnio zmieniony przez marzena Śro Lut 18, 2009 8:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Catarzyna
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Sty 2009 Posty: 117 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 7:46 pm
|
|
|
Szeda mozesz napisac co jest nie tak z tym intopem, bo jestem teraz lekko zaniepokojona
[ Dodano: Sro Lut 18, 2009 7:49 pm ]
Szada mogłabyś napisać co słyszałaś o intopie ? Bo jestem lekko zaniepokojona
[ Dodano: Sro Lut 18, 2009 8:03 pm ]
szeda jak mozesz to napisz co wiesz o tym intopie, bo jestem zaniepokojona. |
_________________ Catarzyna |
|
|
|
|
szeda
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 9:21 pm
|
|
|
ztcw. tak jak ktos tu pisal do grupy kwalifikuja na podstawie rozwiazania testu, im lepiej sie go napisze tym wyszy poziom (to nic ze np. rozumie sie te pyt. i odpowiada np. po angielsku, chyba lepiej nie wiedziec nic;) potem trudno o przeniesienie i wiele zachodu z tym
druga rzecz - to skargi na komputery - dlugo ich nie bylo, byly same materialy papierowe, kiedy juz sa nie ma dostepu do netu (a ludzie maja haslo i login do swoich cwiczen) w zasadzie kazdy rozwiazuje swoje zadania na komputerze sam na sam z monitorem, nikt tego nie objasnia, nie koryguje
trzecia - poodobno czesc nauczycieli nie jest rodowitymi Holendrami, wobec czego jak moga nauczyc poprawnie jezyka (chodzi mi o wymowe)
to sa rzeczy zaslyszane od znajomych, moglby sie ktos wypowiedziec kto uczestniczy w zajeciach |
Ostatnio zmieniony przez szeda Śro Lut 18, 2009 9:21 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
aneta 23
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 153 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Śro Lut 18, 2009 9:45 pm
|
|
|
szeda ja mam spotkanie dopiero 2 marca, ale również zamierzam ich poinformować, że nie mam dobrego zdania o Intop
W 100% zgadam się z wypowiedzią szedy na temat szkoły Intop, słyszałam dokładnie to samo |
|
|
|
|
Catarzyna
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 7:22 pm
|
|
|
szeda i aneta23 dzięki wielkie za info:)
Wracając do Intopu - mnie ta babeczka u gemeente powiedziała, że nie mogę wybrać szkoły. Jest tylko intop i jak chcę to mogę się zapisać a jak nie chcę to nie:) |
|
|
|
|
aneta 23
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 153 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 9:34 pm
|
|
|
Catarzyna Pani z Gemeente poinformowała Cię jak długo będziesz czekała na kurs?
szeda Ty to pewnie miałaś farta
Ja zapytam się czy jest możliwość wybrania szkoły, jeśli nie to mówi się trudno. Przełożyłam moje spotkanie na 12stego na inną godz, ponieważ 2.03 na 11stą mi nie pasowało niestety |
|
|
|
|
Catarzyna
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 9:39 pm
|
|
|
aneta 23 ta pani nie wiedziała ile bedę czekać , kiedy się zaczyna, ile trwa, w jakie dni po ile godzin - nie wiedziała nic niestety:) ale chciaz była miła - tyle dobrze:) |
|
|
|
|
ALICE
Gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 104 Dołączyła: 30 Mar 2008 Posty: 109 Skąd: Holandia
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 8:00 pm
|
|
|
Widzę,że trochę się wyjaśniło w sprawie kursu od gemente i wygląda na to ,że też powinnam się udać do swojej gminy.
Dzięki za wszystkie wiadomości i opinie na ten temat. |
|
|
|
|
szeda
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 10:59 pm
|
|
|
Alicja zajrzyj tez do watku o Intop tam napisalam o tym co mnie ostatecznie spotkalo |
|
|
|
|
|