AGITECH B.V |
Autor |
Wiadomość |
AgiTechFan
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 7:42 pm
|
|
|
Wszystko co piszecie to prawda, ale trochę to wszystko niespójne więc ja postaram się to zmieścic w nieco bardziej składową kupę : imie i nazwisko usuniete znany,, to człowiek skazany prawomocnym wyrokiem przez Sąd Rzecz Pospolitej Polskiej , za działalnośc w zorganizowanej grupie przestępczej, jak wieśc gminna niesie za przemyt ( nawiasem mówiąc podobno był na tyle głupi, że pojechał z towarem samochodem swojego brata, a nyska wypchana po brzegi tuż , tuż za nim, nyska pojechała, a pan został poddany wyrywkowej kontroli), jakby nie patrzec sam wystawił sobie opinie, że to chłopak na odstrzał, związany również z nieistniejącą już firmą Continent Force gdzie poniekąd próbował byc koordynatorem (piszę poniekąd ponieważ, nie uważam , żeby ten człowiek cokolwiek potrafił, poczynając na zawodzie rusztownika, a na pisowni w ojczystym języku kończąc ) , ale skupmy się na terażniejszości , przywędrował otóż ten pan do Agitech.u niedługo po mnie , niby jako monter rusztowań, co do jego kwalifikacji w zawodzie nawet szkoda czasu żeby się wypowiadac...pomimo tego że był zatrudniony , jako monter, w sierpniu 2009 roku zasiadł w biurze przy ulicy Galkade 3 we Vlardingen , nawiasem napiszę , że do tej pory używa własnego laptopa, bo nawet Agitech nie uznał , że firmowy mu potrzebny. Pan ten pobiera opłaty za załatwienie pracy , praktykę tę już sciągając chłopaków w 2007 roku do Continent Force z rownie znanej wszystkim rusztowaniowcom firmy Bis Plettac , podobno od 1000 zl do 3000zl. Opini co do tego pana nie wydaje, Sami ocencie. Co do Agitech.u Odcigane jest za ubezpieczenie, ktore nie jest odprowadzane, dokumenty w Holandii kosztuja , wiec oczwiscie tez, nie wiem jak z mieszkaniami, ale co do tego ze sa fatalne to wiem , zwroty, za kilometrowke zawsze sie nie zgadzaja, za narzedzia potrocana jest trzykrotna cena ich wartosci. O statnio ukazalo sie ogloszenie opublikowane przez pana .<<imie usuniete >> , co do zarobkow w Agitech zuid B.V, jesli to prawda ze monterom z pipierami daja 560 do 600 Euro to polecam poniewaz w zadnej innej Holenderskim Uitzenberau nie da sie tyle zarobic, za 40 h w tygodniu. Niemniej jednak do odwaynzch swiat nalezy, wiec probojcie szefem we Vlardingrn jest ,<<<nie podajemy bez zgody osob zainteresowanych personaliow ani numerow telefonow>>>>
pryeprasyam ya moja ortografie ale nie uyzwam polskiej klawiaturz.
Pozdrawiam rodakow syukajacych pracy za granica ,oby jak najmniej gowna. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Maj 28, 2010 9:58 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
mario28100
Poczatkujacy pies na baby
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 8:16 am
|
|
|
AGITECH B.V
firma naciagajaca ludzi na kase |
|
|
|
|
rusztowania
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 9:57 am
|
|
|
agitech to najgorsza firma jaka istnieje, pracowalem w kilku ale w takiej zlodziejowni nie, szok i niedowierzanie, oszukuja doslownie na wszyskim, i nie ma na nich rady ani policja ani zwiazki nie moga zrobic z nimi porzadku, jedyna nadzieja ze kontracheci zerwa umowy z agitech, kradna na zywca bez zadnych skrupolow |
|
|
|
|
madryposzkodzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 8:20 pm
|
|
|
i co madrale, wieszaliscie psy na polskim koordynatorze robercie, teraz go nie ma a gulan dalej was okrada i oszukuje , bailau - altrad zerwal kontrakty z agitechem, parawie wszyscy rozsadnie myslacy ludzie odeszli z agitechu, zostali tylko sami donosiciele gulana ktorzy zalatwiaja sobie podwyzki za donoszenie, a gulan dalej was loji ostro, za buty , ubranai, odviaga za samochody, nie placi za paliwo, daje fikcyjne kary itp a wszystko to robi dlategoz e siedzicie cicho i nie pojdziecie do zwiazkow ani na policje, roberta nie ma a w agitechu dalej zle, i co madrale?
[ Dodano: Nie Paź 31, 2010 8:15 am ]
gulan z abdualem daja ogloszenia w polskim necie i szukaja monterow rusztowan, izolacji, okolo 500 osob ale nikt nie chce dla nich pracowac za kazdego zlapanego polaka daja lapaczowi 500 euro do reki jezeli przepracuje miesiac, kazdy sciaga kogo moze zeby troszke dorobic , ale chlopaki nie sa zadowolone z roboty w agitechu bo nadalaj oszukuja i okradaja |
|
|
|
|
bryan9215
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 9:53 am
|
|
|
madryposzkodzie, AgiTechFan,
Chcialem zapytac o tą firme bo dzwonili do mnie ze jest oferta pracy i dzwonil do mnie pracownik Paczkowski Radoslaw mowil ze on tam jest monterem rusztowac i praca jest od zaraz ale z tego co przeczytalem to znaczy ze jest to przekret.
Pracowal Pan tam teraz czy jak? |
|
|
|
|
madryposzkodzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 6:58 pm
|
|
|
sory, ze dopiero teraz ci odpisuje, osobiscie nie znam tego pana ale slyszalem wiele nieciekawych rzeczy na jego temat, nie bede powielal tego, jesli chodzi o agitech to pracowalem tam jeszcze do niedawna ale w pore udalo mi sie uciec z ttej firmy, dlatego uciec bo zwolnic sie nie mozna , chyba ze chcesz stracic ostatnia tygodniowke i pieniadze wakacyjne i urlopowe |
|
|
|
|
sebastianwetel
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 10:31 am
|
|
|
cze nie zgodze sie pan nazwisko usuniete pomugl nam zalatwic prace w agitech vlandren z panem edit w trzech zesmy poszli do agitech z innej firmy i jest ok mamy dlugi kontakt na budowie w roterdam na nowym fabryce, bardzo dobre pieniaszki ponad 500 euro za tydzien +plus ubezpieczenie i zwrot za paliwo, jestesmy zadowoleni,
mnie umieszczaj na forum danych personalnych osob |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Gru 04, 2010 1:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
madryposzkodzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 6:01 pm
|
|
|
za rok 2010 firma agitech nie odprowadzila skladek na emeryture i rente, rowniez podatek byl niewlasciwie odprowadzony, niektore osoby dostaly zamiast zwrotu nakaz doplaty nawet po 800 euro do belastingu
[ Dodano: Nie Mar 27, 2011 6:02 pm ]
paszczurowaty sciaga ludzi do agitechu a od gulaniska dostaje geld, za kazdego polaka,
[ Dodano: Nie Mar 27, 2011 6:05 pm ]
od ppocztaku roku niezgadzaja sie wyplaty, na solaris sa fikcyjne zaliczki , sprawa jest zgloszona do belastingu, chodzi o oszustwa podatkowe, kazdy kto ma z agitechem problem niech zglasza do belastingu, zwiazkow zawodowych, |
|
|
|
|
Mucha_75
Gaduła nad gadułami :-) Mucha
Pomógł: 13 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 624 Skąd: Schiedam, GA
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 6:12 pm
|
|
|
Pierwsza sprawa to taka, że w Holandii pracodawca nie ma obowiązku odprowadzania składki emerytalnej. A druga, to taka, że to że ktos ma do dopłaty podatek za dany rok podatkowy, to nie znaczy, że źle były potrącane zaliczki. 800 euro, to i tak nie jest dużo, mam znajomych Holendrów, którzy nie pracują w firmach krzak, i mają do dopłaty dwa razy tyle. |
|
|
|
|
|
|