NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
polka i irakijczyk
Autor Wiadomość
Pola
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:28 pm   

juz pani mowie co mna kierowalo gdy wybieralem sobie dziewczyne( polke ma sie rozumiec)
-wspolny jezyk ( ogolnie rozumiane)
-madrosc
-uroda ( najpiekniejsza)
-kultura -
-swietnie gotuje
-moglbym tak wymieniac i wymieniac.
najwazniejsze jest to,ze sie nie pomylilem w dokonanym wyborze.
dawno temu bylem w zwiasku z holenderka i ciesze sie ,ze z tego nic nie wyszlo.
dlatego jestem na nie jesli chodzi o zwiazki mieszane.
pozdrawiam

zaraz padne, alez panie pstragu, jakis casting pan urzadzal? kandydatki, ktore nie umialy swietnie gotowac byly odrzucane, czy jak?
i to wytlumaczenie, dlaczego jestes na nie jesli chodzi o zwiazki mieszane, do mnie nie przemawia, to, ze tobie z holenderka sie nie udalo, to insza inszosc, ale sa udane pary mieszane, nie wiedziales?

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:33 pm   

tak zrobilem casting przykro mi ze pani nie zaprosilem.
jezeli chodzi o gotowanie i ktos z kims jest to chyba wie jak ta druga osoba gotuje.

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:35 pm   

Justine napisał/a:
A wypowie się Pan na temat poruszany w topicu?? Bo tak studiuję Pana posty i odpowiedzi nie widzę. Jaka jest Pana opinia na ten temat?? Na temat kobiet wiążących się z cudzoziemcamii?

przed zadaniem pytania prosze dokladniej przestudiowac topic.juz pisalem sprawdzone informacje podawac.pozdrawiam

Justine 
Super gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:45 pm   

pstrag napisał/a:
Justine napisał/a:
A wypowie się Pan na temat poruszany w topicu?? Bo tak studiuję Pana posty i odpowiedzi nie widzę. Jaka jest Pana opinia na ten temat?? Na temat kobiet wiążących się z cudzoziemcamii?

przed zadaniem pytania prosze dokladniej przestudiowac topic.juz pisalem sprawdzone informacje podawac.pozdrawiam

To poprosze cytat... Czy rodziela Pan ludzi na rasy w takim razie?? Skoro dzieli Pan zwiazki na mieszane i niemieszane??

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:47 pm   

witam.
drogie panie i to wlasnie mi sie w polkach podoba sa ambite i waleczne.wiedze czego chca.pozdrawiam wszystkie panie i przepraszam jezeli ktoras urazilem.
wiadomo kobiety sa z marsa a faceci ze snikersa
pozdrawiam

Justine 
Super gaduła

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 10:58 pm   

pstrag napisał/a:
witam.
drogie panie i to wlasnie mi sie w polkach podoba sa ambite i waleczne.wiedze czego chca.pozdrawiam wszystkie panie i przepraszam jezeli ktoras urazilem.
wiadomo kobiety sa z marsa a faceci ze snikersa
pozdrawiam

Ja poproszę bukiet róż.

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:04 pm   

:064:
wyobraz sobie ,ze to roza .brak ikonek o tej tematyce.ktos tego nie przewidzial,ze kwiaty beda rozdawane

Justine 
Super gaduła

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:10 pm   

pstrag napisał/a:
:064:
wyobraz sobie ,ze to roza .brak ikonek o tej tematyce.ktos tego nie przewidzial,ze kwiaty beda rozdawane

Nie mam az tak wielkiej wyobrazni. A ta emotikonka ma znaczenie dwojakie, wiec nie wiem jak mam sie do tego odniesc...

Poza tym, ikonek brak, ale obrazki mozna wklejac :roll:

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:42 pm   

jestem raczej zwolennikiem formy pisanej niz obrazkowej.

Justine 
Super gaduła

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:53 pm   

pstrag napisał/a:
jestem raczej zwolennikiem formy pisanej niz obrazkowej.

wlasnie zauwazylam

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 8:57 am   

witam
moze juz pora ,aby sama zainteresowana napisala nam co o tym wszystkim sadzi.bo jak narazie to najwiecej mamy do powiedzenia my ,ktorych to najmniej dotyczy.
pozdrawiam

taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 11:33 am   

Witam wszystkich. Jestem na forum poraz pierwszy i to tylko dlatego ze dostalam linka od kolezanki o tym poruszanym obecnie temacie.Jest również tak samo jak ja bardzo zirytowana tym poruszonym tematem.
Czytalam wczesniej kilka innych tematow na forum,nie wchodzilam w dyskusje bo to nie ma sensu uwazam.Drazni mnie (nie obrazajac innych „ forumowiczow”) wasza arogancja,wtracanie się do innych spraw ludzkich i prywatnych.Nie mowie już o waszej nietolerancji.Wywolujecie konflikty i burzycie atmosfere na forum.Jest to wszystko wedlug mnie obrazliwe.Gdzie sa moderatorzy, którzy powinni trzymac reke nad takimi, którzy lamia regulamin?
Gdzie się podziala ta Cobra która rozpoczela ten temat,nawarzyla piwo i się schowala.Cobra, co chcialas uzyskac tym tematem,otrzymalas to co chcialas? Dlaczego teraz się nie wypowiadasz ?
Wiec teraz tak,jestem dumna ze jestem zona TURKA.Zdziwieni? Jestesmy malzenstwem od kilku dlugich lat, mamy wspaniale dziecko, owoc naszej milosci.Jestmy tolerancyjni,mamy szacunek do swoich pogladow religijnych i tradycji. Caly rok spedzamy swietujac albo boze narodzenie albo suikerfeest (na zakonczenie ramadanu) i wiele innych. Maz chodzi ze mna do katolickiego kosciola..Zdiwieni? .Maz mnie nie tlucze i nie chodze niebieska od siniakow.
Do Kmiecika 74, masz racje do wyrobionej marki. Wyrobilam sobie marke i nie tylko w Polsce ale i tu w Holandi, ale i również w Turcji u rodziny mego KOCHANEGO TURKA. Taka marke ze każdy podaje nas za przykład super tolerancyjnego miedzykulturowego malzenstwa.
Ta dziewczyna co mieszka z toba, jest z TURKIEM,gryzie cie to? Odczep się od niej ,jej sprawa osobista.Latwo jest innych zmiatac z blotem a siebie upiekrzac.Kim jestes żeby ja osadzac ze poleciala na jego kase?.Ja bym również poleciala na kase jego w zamian za twoja niska inteligencje.
Belkocza tu chlopaki na tym forum, chyba macie problem nizszosci,rani was to ze polki wybieraja cudzoziemcow zamiast was! Zyjemy w 21 wieku, w Holandi, kraju tolerancji,swobody i bez rasistowskich pogladow.Rasizm jest tu karany.Radze wam przymknac troche te mordki. Nie wiem dlaczego tak nie reaguja polacy jak polka jest z wlochem,portugalczykiem czy anglikiem. Czy turek,irakejczyk to bestia?
Proponuje nowy temat na forum Holenderki zony polakow.Ciekawa jestem ile takich malzenstw jest?
Ogladacie czasami holenderska tv .Czesto leca teraz programy na temat osiedlajacych się tu polakow.Musze wam powiedziec ze nie maja tu mezczyzni dobrej opinii.Pija , awanturuja się , rozrabiaj na ulicach,kradna,handel kobietami itp.taka marke sobie wyrobiliscie wy panie Kmieciku 74.!
To chyba na tyle bo moglabym pisac i pisac.Chetnych przeciwnikow malzenst miedzynarodowych zapraszam do siebie.Moj maz otworzy wam drzwi.Przyjmie goscinnie i nie plunie ci w twarz za to ze tak o nim zle się wypowiadasz.Jest dumny ze jest z Polka.I z tego powinniscie się cieszyc,ze wybieraja za zony nas polki a nie turczynki ze swoich krajow.Znam w Holadni pare takich przypadkow.Dobre i przykladne malzenstwa.
Koncze bo musze ugotowac obiad dla mego TURKA.Boje się ze mi siniakow nabije jak na stole na czas nie będzie potrawy.... ahahahahaha.

Dumna zona Turka

Ps Motto na dzis :” Polak zawsze wie lepiej.”

taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 1:07 pm   

co do wypowiedzi kmiecika ze :
a jsli zglebicie sfery kultorowe bedziecie wiedzieli ze islam i nasza wiara nie ida w parze i nie beda szly nigdy. poczytajcie i dowiedzcie sie jak traktoja kobiety i nie tylko w swoich krajach tu tez.

Poprawka Kmiecik bo islam i katolizm to sfera nie kulturowa ale religijna, i to jak sie traktuje kobiety to nie sprawa islamu tylko kultury.Bo w Bibli islamu w Koran Bog czyli Allah nie karze bic kobiet. tak jak powyzej sugerujesz o zlym traktowaniu kobiet.
Co masz na mysli ze nie ida one w parze?konkretnie?
ida w parze i to dokladnie.Nie wiem czy wiesz ze mamy tego samego Boga, tylko innych profeet.naszym byl Jezus a ich Mohammet
Wierza rowniez w Jezusa i Matke Maryje.Poznalam ludzi ktorzy nosza Matke Boska na medaliku na szyji. Te dwie osoby sa wspominane w Koran.Religia niczym sie nie rozni.Wierzymy w jednego Boga.
Bog jest jeden a religia jets forma wyznania wiary w Niego.
Radze zanim sie zabierzesz do rozomy na temat religii islamu przestudjuj Koran, bo wstyd rozpoczynac temat nie liznawszy ani literki.
A jesli chodzi o sfere kultury , byc z kims inym z innej kultury to wielka sztuka tolerancji,a podstawa jest znajomosc kultury , tradycji i wiary partnera.
Wiem ze w polakach tkwi troche rasizmu, nie jestesmy tolerancyjni. Nie lubimy cudzoziemcow w naszym kraju. Ale nie zycze nikomu z was , tak zle sie wypowiadajacych na temat cudzoziemcow, zebyscie i wy w ten sposob kiedy tak zostali potraktowani tu w Holandii badz innych kraju.
Jak blad popelnila jedna osoba to wtedy caly problem przechodzi na cale spoleczenstwo. Spojrzcie na swoja reke, nie kazdy palec u reki jest taki sam.

Mottö na dzis "Polak madry po biedzie"[/list]
Ostatnio zmieniony przez taka sobie laska Wto Lis 27, 2007 12:56 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tilburgon
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 1:14 pm   

Ja widzialem pelno takich Polek zwlaszcza polskich studentek bladynek w DE, ktore zachwycily sie owlosieniem i uroda Arabow i spieprzyly sobie zycie.

Ale takie glupoty popelniaja tylko MLODE GLUPIE dziewczyny ktore dopiero co przyjechaly na zachod :lol: i ktorym mokro sie zrobi na widok przystojnego Araba.

dutch
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 1:24 pm   

tilburgon,trzy pytania:
pierwsze-Przeczytales poprzedzajace twoj,dwa ostatnie posty?
drugie-Czy potrafisz czytac ze zrozumieniem?
trzecie-Jak smiesz?! :074:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi