NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot 2008 ! :) 27 wrzesnia .! Utrecht ! :)
Autor Wiadomość
jacek76 
Gaduła

Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 1:26 am   

no to widzimy sie jutro,brawo!!i moze od jutra zaczna sie nasze wspolne weekendy... :035:

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 7:21 am   

Tereza napisał/a:
ja znając siebie to się zgubię

jakiś telefon to Happy Time ?

mhm , posiadamy telefon w barze, ale nie znam numeru .

Jak cos to dzwon pod 0634411928 :)

udziele wszelkich info:)

ohmin 
Gaduła

Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 11:26 am   

Nikt nie będzie jechał pociągiem? I ja wiem ze się zgubię, może jest ktoś chętny na spotkanie przy dworcu, a później razem dojechać na miejsce? Pozdrawiam Krzyś ;) 0647287076 Pozdrawiam.....

Proszę o szybkie info (juz sobota) :D :073:

koroner 
Nieśmiały użytkownik
koroner

Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:34 pm   

Zadnych komentarzy po imprezie?no nieeeeeeeeeeee :030:

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 6:18 am   

no mhm , wlasnie nie wiem .

pewnie sie nie spodobalo ... :119:

adi2000 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 12:18 pm   

Tak to bywa ze spotkaniami w ciemno ;]

Tereza 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 6:51 pm   

tak to bywa

ja pojawiłam się masakrycznie spóźniona - w momenice w którym weszłam belly dancer rządziła na parkiecie - jakis facet wsadzał je pieniądze za pasek, mężczyzna koło którego stałam razem ze stołkiem wywrócił się na ziemię. I nie będę udawać- ja się przestraszyłam i wyszłam.

tak to bywa

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 8:11 pm   

no z tego co sie pozniej dowiedzialam , to wlasnie owy mezczyzna przysnal na stolku stad ta wywrotka .
Co do belly dancer , chcielismy zaproponowac cos innego , ciekawego ..

Jak wiadomo to byla moja pierwsza organizacja .
Wiec nie wszystko bylo doskonale , wiadomo. Byl chociazby problem z muzyka . Jedni chcieli polska , drudzy cos weselszego . Ale przeciez wszystkim nie dogodzisz .

Prosze o sugestie co chcielibyscie zmienic badz dodac do Polskich wieczorow , tj. nastepny wieczor juz w planach :) )

Pozdrawiam :)

adi2000 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 11:09 pm   

Hehhe, to jakas tragedia byla, a nie spotkanie;];];]

Jedni chcieli polska muzyke inni cos weselszego hehe. A polska muzyka to nadaje sie na pogrzeby?:P
Ostatnio zmieniony przez adi2000 Pon Wrz 29, 2008 11:13 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 1:04 am   

adi2000 napisał/a:
Hehhe, to jakas tragedia byla, a nie spotkanie;];];]

Jedni chcieli polska muzyke inni cos weselszego hehe. A polska muzyka to nadaje sie na pogrzeby?:P

Skoro az taka tragedia , to piszcie sugestie na temat zmian , aby takich tragedii wiecej nie bylo ;];];]

Tego nie powiedzialam :)
No ale byly zycienia po trance,hip-hop,discopolo, rnb , walc , polska i to wlasnie cos weselszego :) (niektorzy dawali swoje plyty)

adi2000 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 7:07 am   

Po takiej muzyce to tylko niestrawnosc;)

nina17 

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 10:24 am   

No i tak to jest jak wszyscy nastawiają się na dobrą imprezę a potem przychodzą i po prostu czekają aż ktoś wreszcie zrobi coś fajnego :031: . Ja byłam tam przez chwilę i poszłam w inne miejsce, ale myślę, że Insomnia nie powinna się załamywać, bo organizowanie takich imprez to nie jest taka prosta sprawa. Minie jeszcze kilka spotkań zanim coś się rozkręci. Wiem, bo kiedyś zajmowałam się organizowaniem koncertów w Polsce. To trochę inna branża, ale z początkami zawsze jest tak samo. No i najgorsze to jest to, że nikt ci nie doda otuchy, nie pocieszy, chociaż... zrobiłaś najwięcej i chciałaś jak najlepiej i za to brawo :038: Tak czy inaczej będę też na następnej imprezce bez dwóch zdań.
Nie jestem pewna czy dobrze myślę, ale jak dla mnie to tam było za dużo hałasu. Przecież to miał być zlot ludzi, którzy (zazwyczaj) lubią sobie posiedzieć przy kompie, porozmawiać z kimś... Przysiadłam się z koleżanką do jakiegoś fajnego chłopaka i może byłoby przyjemnie, ale nie słyszałam własnych myśli :037: Jak dla mnie było za mało miejsc siedzących i za dużo miejsca, które czekało na tancerzy. Ludzie zaczną się bawić dopiero jak się poznają (no chyba, że to jest disco).
Może zamiast pisać komentarze o tym jak było kiepsko to napiszcie co było nie tak. Po pierwszym spotkaniu powinny pojawić się jakieś sugestie.
Pozdrawiam wszystkich, którzy tam byli.

Insomnia 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 12:55 pm   

adi2000 napisał/a:
Po takiej muzyce to tylko niestrawnosc;)

pamietaj , ze zawsze moglo byc gorzej ;)

[ Dodano: Wto Wrz 30, 2008 1:00 pm ]
nina17, heh , dzieki za mile slowa :)
Nie zalamuje sie wogole , co bylo to bylo . Nastepnym razem powinno byc lepiej .
Jak to mawiaja nie odrazu Rzym zbudowano i od czegos zawsze trzeba zaczac :) Co prawda to prawda :)
Co do miejsc siedzacych , owszem za malo ich jest niestety . Ale nastepnym razem mysle , ze beda doniesone stoliki i krzesla .

Odpowiedz do tematu