NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
polka i irakijczyk
Autor Wiadomość
taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 1:37 pm   

Tilburgon napisal :
Ja widzialem pelno takich Polek zwlaszcza polskich studentek bladynek w DE, ktore zachwycily sie owlosieniem i uroda Arabow i spieprzyly sobie zycie. Ale takie glupoty popelniaja tylko MLODE GLUPIE dziewczyny ktore dopiero co przyjechaly na zachod i ktorym mokro sie zrobi na widok przystojnego Araba.

Ja pisze : Ja widzialam na tym forum i nie tylko,pelno takich polakow w Holandii, ktorzy chyba zzdroszcza tego owlosiena i urody Arabom i spieprzaja sobie opinie. Ale takie glupoty pisza tylko mlodzi, glupi faceci ktorzy dopiero co przyjechali na zachod i ktorym sucho sie robi w buzi na widok polki z cudzoziemcem.

Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 3:02 pm   

kmiecik74 napisał/a:
a jsli zglebicie sfery kultorowe bedziecie wiedzieli ze islam i nasza wiara nie ida w parze i nie beda szly nigdy. poczytajcie i dowiedzcie sie jak traktoja kobiety i nie tylko w swoich krajach tu tez.

Ok, powiem jedno do kmiecika - jesli sie ty laskawie zechcesz zaglebic w strefy kulturowe to zobaczysz ze islam a chrzesijanstwo (bo chyba o tej wierze piszesz) ida razem, noga w noge... to tylko sami ludzie, fanaycy i niedouczency stawiaja mur miedzy tymi dwoma wyznaniami.... Poczytaj wiecej na ten temat a moze cos ci sie przejasni...
Laska juz wczesniej wspomniala ze Jezus i Maria tez maja swoje miejsce w Islamie i to baaaaardzo wazne, Jezus jest bardzo waznym Prorokiem w Islamie a Maria chyba najbardziej uszanowana kobieta jaka kiedykolwiek zyla...

Nie chce mi sie tych sfrustrowanych bzdur czytac, zastanawiam sie czy nie zamknac ten temat zanim sobie do gardel sie rzucicie... :twisted:

taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 3:26 pm   

Proponuje zostawic ten temat.
Mozna sie sporo dowiedziec o inteligencji naszych rodakow.Tak jak powiedzialam wczesniej Renato potrafia sie tylko madrzyc na tym forum, a jak do czegos konkretnego dojdzie, zmywamy sie i udajemy ze wlasciwie nie o to nam chodzilo....
Jesli chcemy rozpoczac jakis temat, zastanowmy sie czy warto, czy wystarczajaco wiem by na ten temat dyskutowac.I nie obrazajmy pogladow, tradycji i religii innych.

Patrz podobny temat na tym forum "Lelijk en vrouwloos.Pak een Pool"
:062:

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 3:35 pm   

taka sobie laska napisał/a:
Mozna sie sporo dowiedziec o inteligencji naszych rodakow.Tak jak powiedzialam wczesniej Renato potrafia sie tylko madrzyc na tym forum, a jak do czegos konkretnego dojdzie, zmywamy sie i udajemy ze wlasciwie nie o to nam chodzilo....
Jesli chcemy rozpoczac jakis temat, zastanowmy sie czy warto, czy wystarczajaco wiem by na ten temat dyskutowac.I nie obrazajmy pogladow, tradycji i religii innych.

witam wystarczylo napisac .
proponuje zostawic ten temat.
pozdrowienia

Justine 
Super gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 3:55 pm   

Renata_H napisał/a:

Nie chce mi sie tych sfrustrowanych bzdur czytac, zastanawiam sie czy nie zamknac ten temat zanim sobie do gardel sie rzucicie... :twisted:

A ja mysle ze w tym temacie zostalo powiedziane wszystko, prawda jest taka ze sa ludzie i taborety.
Ludzie mysla, taborety (w tym przypadku osadzaja, krytykuja, oceniaja) oczywiscie bezpodstawnie.
Dyskusja ta nie jest w najmniejszym stopniu konstruktywna. To pole do popisu dla kolejnego i kolejnego sfrustrowanego "faceta", ktorego chyba Polka zostawila kiedys dla cudzoziemca lub cos w tym rodzaju.
Ogolnie przyjete jest ze ludzie powinni byc tolerancyjni.
Ogolnie przyjete jest rowniez to, ze nie powinni nikomu do lozka zagladac, z kim spi, z kim jest itp. Bo to nie ich sprawa, a ze sie znalazlo kilku wscipasow, ktorym to przeszkadza... Wybaczcie, problem to maja oni, a nie my...

taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 4:02 pm   

pstrag napisał/a:
taka sobie laska napisał/a:

witam wystarczylo napisac .
proponuje zostawic ten temat.
pozdrowienia

:D Moze i nie wystarczyloby, czasami trzeba powbijac niektorym taboretom kilka gwozdzi do glowy by zrozumieli ze trzeba ludzi tolerowac jakim sie jest a nie wytykac kto z kim spi. :018:

Karola 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 8:30 pm   

Tak czytam i czytam ten watek i w niektorych momentach az mi krew w zylach wrze.
Nie jest niczyim interesem z kim sie wiaze i nikt nie ma prawa mnie na tej podstawie oceniac. Nikt mi nie bedzie mowil ze jestem glupia albo pusta tylko dlatego ze zwiazalam sie z obokrajowcem. moj chlopak jest pakistanczykiem i tak jak jedna z kolezanek napisala rowniez nie jestem niebieska czy fioletowa od siniakow.
Czlowiek wiaze sie z innym czlowiekiem bo czuje cos o tej osoby. niewazne tu jest wyznanie czy kolor skory. nie mamy tez problemu z komunikowaniem sie, oboje mowiny dobrze po angielsku.
Wiec o co wam faceci chodzi???????? Zazdrosc czy co???

taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 8:40 pm   

Ci co im tak piana z ust leci, i ktorzy rozpoczeli ten BARDZO ORYGINALNY temat tez chyba by chcieli miec jakas cudzoziemke, ale zadna ich nie chce.A polka tym bardziej, bo w jezyku polskim poczas rozmowy jest latwiej ich inteligencje zeskanowac :wink:

Pan Diabel 
Poczatkujacy
Fashe Romantyk

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:29 pm   

Gdybym byl panna (to oprocz obsesyjnego ogladania wlasnego ciala w lustrze) raczej musial bym byc nieuleczalna nimfomanka zeby umowic sie z takimi burakami jak ci forumowi eksperci do spraw czystosci rasy. Jestescie zadziwiajaco podobni do penisow - dziura w glowie i ser za kolnierzem. Swoim buractwem sprawiacie, ze obiegowe opinie na nasz temat coraz bardziej nabieraja znamion faktu.
W latach dwudziestych osiemnastego wieku zostala wydrukowana we Francji broszura na temat szkodliwosci masturbacji. Autor owego "dzielka" twierdzil, iz nadmierne walenie konia powoduje stany lekowe i w nastepstwie zejscie smiertelne. Gdyby przelozyc to na "nasz" grunt, mozna by wysnuc wniosek, iz nadmierna masturbacja (spowodowana emigracja i brakiem stalego partnera) powoduje wzrost agresji i stany euforyczne objawiajace sie idiotycznymi wpisami na forum. Wpisy te charakteryzuje niska wartosc merytoryczna, a zawarte w nich opinie nie roznia sie niczym od pogladow niektorych plemion dorzecza Amazonki, ktore traktuja kobiety na rowni z bydlem chodowlanym.

taka sobie laska
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:03 pm   

Panie Diable,
Czy moglbybys mi podpowidziec jak tu moge wkleic obrazek? Bo mam tu cos zajefajnego i chcialabym tym masturbowiczom pokazac.... :023:

Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:09 pm   

Laka, jezeli jest to obrazek z www to przy pisaniu odpowiedzi kliknij na przycisk IMG (pod tytulem, w prawym gornym rogu tuz nad okienkiem z odpowiedzia) po tym wklej link do obrazka i na zakonczenie kliknij raz jeszcze na przycisk z napisem IMG
[/img]

Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:10 pm   

czyli
teraz tu wkleilam link
http://th.interia.pl/50,b...831/kwiatek.jpg
i na koniec raz jeszcze kliknelam na img[/img]

fijne_vent 
Gaduła

Wysłany: Wto Lis 27, 2007 2:50 pm   

kmiecik74 napisał/a:
wiecie co mieszka ze mna dziewczyna ktora jest z jednym turkiem jest oki tyle ze traktoje ja jak........ nie wiem czemu z nim jest ze jest bogaty ze ma super auto i zaje.... restauracje.

Widocznie tryb zycia jej jak najbardziej odpowiada :D Ale najwazniejsze,ze pomijajac wszystko - nadal z Toba mieszka :wink:

Pozdro :wink:

>Dorota< 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Wto Lis 27, 2007 7:57 pm   

Witam,
Jestem Polka mieszkajaca w Holandii 7 lat. Jestem w zwiazku z mezczyzna ktory urodzil sie w Holandii,ale jego rodzice pochodza z Surinamy.Jest najwspanialszym czlowiekiem na Swiecie!! Nie ma tu znaczenia zadna roznica religii czy kultury.
pozdrawiam.

former
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:09 pm   

A ja wam powiem panowie KMIECIK i PSTRAG , ze po tym wszystkim co tu przeczytalem jak te nasze panie was grzecznie i kulturalnie obrazaja to zamiast pisac ,,Witam'' i ,,Pozdrawiam'' to napiszcie spier..laj.W dupie to mam kto z kim spi, niech wam drogie panie bedzie jak najlepiej.Tylko tak sie zastanawiem czy w lozku mowicie do meza kochanie czy heselekhrywiehynm?Tak, ze tak jak mowicie roznicy nie ma.Bez odbioru.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi