Polacy - mężowie Holenderek |
Autor |
Wiadomość |
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 5:38 am
|
|
|
Gochna H napisał/a: | rima,
Cytat:
witam jestem Arabem
wow....czyzby te posty pisala inna/inny rima? |
Czlowiek orkiestra...! |
_________________ nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radze... |
|
|
|
|
rima
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 10:35 am
|
|
|
Witaj Gochna H moja żona jest Polką, a córka ma na imię Rima , a ja razem z żona mamy nick ten sam ,i żona jest w cięże .pozdrawiam i życze miłego dnia. Fadi |
_________________ Live is live |
|
|
|
|
Lukasz1983
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 4:41 pm a po co nam Holenderki
|
|
|
Nie zbyt wielu takich pewnie
WOLIMY PIęKNE POLKI !!! |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2016 10:57 pm
|
|
|
Przyznam, że po kilku latach bycia w NL dostrzegam różnicę w wyglądzie Polek i Holenderek.
Jednoznacznie wygrywają Polki, ogólnie Słowianki - bo trudno odróżnić Polkę od Czeszki czy Słowaczki
Choć uroda to rzecz względna to jest coś co sprawia, iż generalnie dla mnie Holenderki są paskudne. Rzadko widzę fajnie ubraną z dobraną do twarzy fryzurą.
Często są jakieś nieforemne, w sumie współczuję tutaj facetom bo wyboru wielkiego nie mają. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2016 10:48 am
|
|
|
Fegelein,
Cytat: |
jest coś co sprawia, iż generalnie dla mnie Holenderki są paskudne. Rzadko widzę fajnie ubraną z dobraną do twarzy fryzurą. |
z tego watku ,a z czym sie calkowicie zgadzam
cytuje
Cytat: |
Co do Holenderek - tak jak wszedzie - sa ladniejsze i brzydsze.Jezeli nie widziales ladnych Holenderek,to czas sciagnac klapki z oczu |
|
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2016 1:36 pm
|
|
|
Fegelein napisał/a: | ...iż generalnie dla mnie Holenderki są paskudne. |
Nie tylko dla Ciebie. To jest jakas porazka... One sa odpychajace, nie dbaja o siebie, nie myja sie, patykiem ich by nie dotknal...Jak idzie ulica ladna dziewczyna to na pewno polka lub rosjanka. Holendera jak ma troche urody to jest pomieszana. Juz chyba wiem, dlaczego w NL jest tyle coffee shop-ow. Holendery na trzezwo sa odrazajace! |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2016 1:55 pm
|
|
|
Fegelein, tomala, tytul tematu .Polacy - mężowie Holenderek
Panowie czy wy jestescie mezami Holenderek ? jesli nie , to psu na bude zdadza sie tu te wasze wywody o urodzie lub jej braku.
Zalozcie sobie ,osobny temat o pieknych Polkach i brzydkich Holenderkach i juz...
Milego niedzielnego popoludnia |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2016 4:48 pm
|
|
|
Noooo..., a jak zalozymy to nas zganisz, ze podobny temat juz jest. I nie odmawiaj facetom okazji to wymiany pogladow na temat polek, ktore sa najpiekniejsze na swiecie A wszystkie polski sa piekne! Nieprawdaz Pani Moderator |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2016 5:03 pm
|
|
|
tomala napisał/a: | Nie tylko dla Ciebie. To jest jakas porazka... One sa odpychajace, nie dbaja o siebie, nie myja sie, patykiem ich by nie dotknal...Jak idzie ulica ladna dziewczyna to na pewno polka lub rosjanka. Holendera jak ma troche urody to jest pomieszana. Juz chyba wiem, dlaczego w NL jest tyle coffee shop-ow. Holendery na trzezwo sa odrazajace! |
Coś w tym jest. Dość często jeżdżę do Polski, ostatnio może rzadziej - ale nie rzadziej niż raz na pół roku.
Idąc ulicą w moim mieście w Polsce naliczę więcej ładnych kobiet niż idąc ulicą w Holandii, podobnej wielkości mieście.
Nie chodzi tu o poszczególne kobiety jakie takie, ale o generalny trend - po prostu więcej ładnych dziewczyn [zadbanych, ładną figurą, dopasowanymi do niej ciuchami itp. itd.] spotkam w Polsce niż w Holandii.
Faktycznie widząc ładną dziewczynę supermarkecie często trafiam, że to.... Polka
Nie ma co, po prostu nasze kobiety są generalnie ładniejsze jako całokształt. To widać.
Panicelinka napisał/a: | Panowie czy wy jestescie mezami Holenderek ? jesli nie , to psu na bude zdadza sie tu te wasze wywody o urodzie lub jej braku. |
Oj tam, nie trzeba być mężem płci przeciwnej by mieć ogólną opinię na temat ich urody.... bowiem zanim mężem się staniesz to musi ona ci się podobać |
|
|
|
|
evolutiondriver
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2017 9:51 pm
|
|
|
Porownywac Polki do Holenderek to sobie mozesz ale prawda jest taka ze normalna Holenderka nigdy na Polaka nawet nie spojrzy wiec nie udawaj ze masz wybor... |
|
|
|
|
Metec
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 9:07 am
|
|
|
A mnie sie wydaje, ze to ejst tez kwestia tego, co dla nas jest normalne. Wychowalismy sie w danym kraju i mamy zupelnie inne normy, inne idealy.
Tutaj np duzo bardziej gloryfikuje sie naturalne piekno. Malo makijazu, zwyczajnie rozpuszczone, ale ladne wlosy, sportowa sylwetka (co niekoniecznie znaczy chuda).
A w Polsce wlasnie to "dbanie" o siebie jest bardzo widoczne: dziewczyny czesciej bawia sie makijazem, eksperymentuja z wlosami, robia sobie paznokcie, itd.
Mnie sie Polki tez bardziej podobaja niz Holenderki, ale zdaje sobie sprawe z tego co memu sercu i oku jest blizsze |
|
|
|
|
|