Przesunięty przez: Gochna H Wto Sie 14, 2012 12:02 pm |
wozki,kremy, pieluszki i inne dzieciece zakupy |
Autor |
Wiadomość |
sabik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 11:01 am
|
|
|
jeśli chodzi o wózek to ja akurat kupiłam w polsce na allegro i jest świetny:)) w zestawie był fotelik samochodowy a wózek jest całoroczny mnóstwo opcji;) |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 2:42 pm
|
|
|
Znalazlam swietne pieluchy ktore moge polecic. Wg mnie niczym sie nie roznia od markowych Pampersow , za to cena ... sa polowe tansze. nazwa tych pampersow to Bumblies . Polecam ) |
_________________ I don't regret my past I just regret the time I've wasted with the wrong people! |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 6:00 pm
|
|
|
to pieluszki z hoogvileta? |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 11:43 pm
|
|
|
jagodka to pieluszki nie tylko z hoogvlieta,sa tez i w plusie i nettoramie itp.
ta firma owieczka na opakowaniu ma i plyny do kapieli i chusteczki i nadmienione pieluchy,ja z nich nie bylam zadowolona wcale, wylewalo sie wszystko na zewnatrz,okropne paskudztwo,o wiele lepsze te z kruidvata i etosa-ale to moja opinia. |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 1:53 pm
|
|
|
ewcia.pol, Troche po czasie odpisuje, ale jednak coz ... Jak kto uwaza, ja zmieniam pieluche srednio co godzine, a wiec mi sie nic nie wylewa. Masz z boku tak jak przy oryginalnych pampersach takie gumki , ktore po zalozeniu pieluchy musisz troszke naciagnac w dol, a wtedy bedzie gitara i nic Ci sie nie wyleje. Ja stosuje juz od dosyc dawna i jest Ok. Pozdrawiam |
_________________ I don't regret my past I just regret the time I've wasted with the wrong people! |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 7:41 am
|
|
|
Hihi obsluga pampersow mi swietnie znana
mi one poprostu nie pasowaly,moj maluch mnostwo pil i siural i niestety po jednym siuraniu ona nie wytrzymywala.
moze cos sie w nich zmienilo,ale etap pamperow mamy juz za soba |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 9:43 am
|
|
|
to Ci fajnie, bo ja niestety jestem w trakcie, tzn moj mlody uzywa wciaz i pewnie jeszcze dlugo potrwa zanim przestanie robic w pieluchy ;( fakt , czasami wystarczy kilkanascie minut a pielucha pelna ... jednak jak dla mnie sa ok te co pisalam jak w/w i jest gitara, ale to jak mowie ... ile matek tyle doswiadczen ...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 10:54 am
|
|
|
a ile ma maluch?
ja na poczatku myslalam,ze bedzie ciezka sprawa bo wcale nie chcial wspolpracowac i nocnik omijal robiac w gatki a po kilku dniach sam zalapal i stwierdzil chyba,ze nie fajnie miec mokry tylek i podzialalo |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 8:13 pm
|
|
|
Hey, moj ma niespelna 6 miesiecy fajny taki szkrab |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 8:15 pm
|
|
|
fajny bo jak go zostawisz na podlodze to za 15min jest mniej wiecej w tym samym miejscu |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 8:17 pm
|
|
|
haha dokladnie, kreci sie tylko w kolko , dalej nie potrafi |
|
|
|
|
marta75
Gaduła marta75
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 26 Cze 2010 Posty: 159 Skąd: krakow-veenendaal
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 8:21 pm
|
|
|
Ja odkryłam pieluchy które bardzo mi odpowiadały właściwie to mojej malej,ze sklepu jumbo.szczegolnie majtki-pieluchy (4+).szkoda tylko,ze tak pozno,córka szybciej niż się spodziewałem nauczyła się używać nocnika.maja taka sama ilośc granulkow wodnochlonnych co pampersy. |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 8:23 pm
|
|
|
marta75, ja bym bardzo chetnie przetestowala skoro tak zachwalasz, ale kurcze nie mam w poblizu Jumbo |
|
|
|
|
marta75
Gaduła marta75
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 26 Cze 2010 Posty: 159 Skąd: krakow-veenendaal
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 8:39 pm
|
|
|
Z tego co wiem można zamówić ,jeśli masz duże zakupy z dostawa do domu,tylko nie wiem czy tylko jak jest sklep w pobliżu czy na zasadzie podobnej do internetowego sklepu.czesto widzę jak dowoza w mojej dzielnicy zakupy. |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 9:01 pm
|
|
|
marta75, e tam ja sie w Dirku zaopatruje Po pieluchy to sie moge bryknac na rowerku sama , mam Dirka blisko |
|
|
|
|
|