polka i irakijczyk |
Autor |
Wiadomość |
kaskal83
Poczatkujacy

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:43 pm czesc
|
|
|
od kilku miesiecy jestem w zwiazku z irakijczykiem.Do pewnego momentu bylismy szczesliwy,ostatnio jego ojciec wkroczyl do akcji..zakazal nam byc razem ;-( ( wedlug niego jego syn moze miec zone tylko z iraku,..)
Od poczatku zwiazku jego rodzice mnie nie akceptuja(w koncu ja nie bede z nimi, tylko z ich synem)
Chcemy byc razem |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:49 pm
|
|
|
bezczelnosc, to jest to co pokazuja tu niektorzy zakompleksieni jegomoscie a ten ostatni post w wykonaniu former... to juz szczyt chamstwa w wykonaniu Polaka ktory aby podbudowac swoje ''ego'' udaje macho na dodatek wscibskiego macho!!!.... "mannetje" potrzebne te wulgaryzmy w Twoim poscie za takie slowa powinienes bana jak nic dostac!!! |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Justine
Super gaduła

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 10:11 pm
|
|
|
former napisał/a: | A ja wam powiem panowie KMIECIK i PSTRAG , ze po tym wszystkim co tu przeczytalem jak te nasze panie was grzecznie i kulturalnie obrazaja to zamiast pisac ,,Witam'' i ,,Pozdrawiam'' to napiszcie spier..laj.W dupie to mam kto z kim spi, niech wam drogie panie bedzie jak najlepiej.Tylko tak sie zastanawiem czy w lozku mowicie do meza kochanie czy heselekhrywiehynm?Tak, ze tak jak mowicie roznicy nie ma.Bez odbioru. |
Wstyd i zal, ale właśnie takie osoby wulgarne i niezbyt rozgarnięte budują opinie o nas Polakach.... Former.... Zazdrość cię rozpiera?? Wiesz czemu Polki wiążą sie z cudzoziemcami?? Żeby czasem nie trafić na takiego frajera jak Ty i sie nie obudzić po latach z ręka w nocniku...
Poza tym naucz sie pisać poprawnie po polsku, masz problem ze sobą i polską gramatyką.
|
_________________ Work like you don't need the money,
Love like you've never been hurt,
And dance like no one's watching. |
|
|
|
|
Administrator
Site Admin

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 11:16 pm
|
|
|
Temat zamkniety. Zapewne powninien zostac zamkniety juz wczesniej lub wcale sie nie ukazac.
Jezeli w przyszlości wydaje sie Wam ze ktorys temat jest nieodpowiedni to prosze powiadomic administratora piszac e-mail na [email protected].
Uzytkownik "former" dostal ostrzegawczego bana na 10 dni, w tym czasie moze zaznajomic sie z regulaminem forum, jezeli po tym okresie nie dostosuje sie do regulaminu to zostanie usuniety z forum.
Osoby nie przestrzegajace regulaminu beda traktowane w podobny sposob. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
|