Michael Jackson[*][*][*] |
Autor |
Wiadomość |
Hera
MODERATOR Hera

Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 10:59 am
|
|
|
Szkoda....
Ikona pop-kultury...zawsze zostanie w historii i pamieci.. |
|
|
|
|
ginger
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz Wiek: 47 Dołączyła: 28 Wrz 2008 Posty: 79 Skąd: Noorden
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 11:22 am
|
|
|
[*]
ciężko mi cokolwiek napisać...
brak mi słów...
|
_________________ Kobiety są największa mniejszością |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 11:30 am
|
|
|
Do mnie to dopiero teraz dotarlo, mimo, ze dowiedzialam sie dosc dawno ...
Akurat sprawdzalismy z chlopakiem wiadmosci wczoraj okolo polnocy a tu bum MJ w szpitalu (chlopak jest wielkim fanem wec od razu wlaczyl CNN). Szkoda, szkoda i tak nagle... ale i tak cytaty, ze to gorsze niz smierc papieza wydaja mi sie nie na miejscu :/ |
|
|
|
|
mserwis
Nieśmiały użytkownik Robert

Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Holandia
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 12:00 pm
|
|
|
Łącze się w żalu !!! |
|
|
|
|
dannythedog
Gaduła
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 12:45 pm
|
|
|
Suska, gorsze czy nie - nie kazdy jest katolikiem, a jesli byl idolem wielu ludzi no to coz, kazdy ma prawo wypowiadac swoje zdanie. Niewatpliwe byl jedna z niewielu twarzy najbardziej kojarzonych ever.
Mnie bardziej denerwuje fakt, ze nagle wszyscy to przezywaja, a przez ostatnich kilka lat byl osoba wysmiewana, odepchnieta, czesto zrodlem zartow, "bialym murzynem" czy nawet pedofilem. Malo kto wierzyl w jego powrot na scene, aczkolwiek zainteresowanie trasa ktora miala sie odbyc bylo ogromne. Raczej jest to wszystko smutne i przykre ... |
_________________ brak |
|
|
|
|
piotrm
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 1:40 pm michael
|
|
|
popieram mego przedmowce,michael iewatpliwie byl genialny,bylem na jego koncercie w wawie choc do najwiekszych fanow nigdy nie nalezalem,ale ta muzyka,to co tworzyl na zawsze zostanie klasyka popu i cokolwiek by nie powiedziec ojego przedziwnym zyciu...dlatego kupilem tez niedawno bilety na warszawski koncert madonny by miec w pamieci,nawet na wszelki wypadek w pamieci koncert gwiazdy tego formatu co zmarly michael |
|
|
|
|
tulipAnka
Poczatkujacy hulpdienst tulipAnka

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 2:21 pm
|
|
|
Wiecie co... w zeszly weekend odwiedzalam moja kuzynke w Anglii... rozmowy przeszly przez kazdy mozliwy temat az w koncu zaczepilysmy rowniez o Michael Jackson'a... Mial w niedlugim czasie dawac koncerty w Londynie... Umowilysmy sie ze jak tylko kuzynka znajdzie bilety to ja przyjezdzam do Anglii i jedziemy na koncert... Pozniej padlo stwierdzenie ze trzeba kupic jego cala dyskografie gdyz po jego smierci bedzie raczej bezcenna... Pamietam bardzo dobrze kazde slowo tej rozmowy...
Dzis wlaczajac komputer pierwsze co to ukazal mi sie artykol o jego smierci... az mnie ciarki przeszly... Nie bardzo moge uwiezyc w to ze w pare dni po naszej rozmowie stalo sie to czego w zasadzie nieprzedwidywalysmy...
Dolaczam jeden plomyczek do plomieni oplakujacych wielkiego artyste...
[*]
---
"Pamiec o ludziach tworzy ich niesmiertelnymi" |
_________________ Bylo gorzej i chwalili... |
|
|
|
|
basia35
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 5:09 pm
|
|
|
"Życie to taki dziwny teatr, gdzie tragedia miesza się z farsą, scenariusz piszą sami aktorzy, suflerem jest sumienie i nigdy nie wiadomo, kiedy otworzy się zapadnia " - Będę o Tobie zawsze pamiętać... |
|
|
|
|
krystian79
Poczatkujacy cbr1100xx
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 5:20 pm
|
|
|
to byl tylko koles ktory x lat temu byl dobry w tym co robil ale jego kariera dawno sie skaczyla tak jaj i on. sorki ale mnie nie wzroszyla jego smierc, dla mnie on byl tylko czlowiekiem. podsumowujac, korzystaj z zycia poki mozesz |
Ostatnio zmieniony przez krystian79 Pią Cze 26, 2009 5:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
suska

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 10:28 pm
|
|
|
dannythedog napisał/a: | Suska, gorsze czy nie - nie kazdy jest katolikiem, a jesli byl idolem wielu ludzi no to coz, kazdy ma prawo wypowiadac swoje zdanie. |
nie widze co to ma wspolnego z byciem katolikiem czy nie, zycie kazdego czlowieka posiada te sama "wartosc", zarowno MJ, papieza, jak i murzynka babmbo w afryce, o ktorym nikt na swiecie nigdy w TV nie uslyszy. Moim zdaniem nie ma czegos takiego jak gorsza czy lepsza smierc. I jak mowisz sam, kazdy ma swoje zdanie, to wlasnie jest moje. Nie wypada takich rzeczy w ogole porownywac. |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 10:45 pm
|
|
|
THE SHOW MUST GO ON..... |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
suska

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 11:04 pm
|
|
|
Nie pomylilo Ci sie z Freddy'm:P? |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 12:55 pm
|
|
|
a ja uważam że on wciąż żyje. zrobili małą maskaradę- w końcu był zrujnowany zarówno finansowo jak i zdrowotnie. teraz żyje sobie gdzieś w arabii (tam miał przyjaciela szejka który niejednokrotnie mu pomagał). zdrowie mu nie pozwoliło na taki wyczyn jak wielka trasa koncertowa którą miał w planach, wiec zamiast zrezygnować i ponosić dodatkowe koszty to zrobili to co zrobili. ma teraz gościu spokój i z mediami i prawnikami(niech kłocą się ojego majątek). teraz będzie tak samo jak z elvisem....bynajmniej ja tak chcę to widzieć. pozdrowienia |
_________________ gosik |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera

|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 5:59 pm
|
|
|
Suska, nie pomyliło mi się. Podałam ten cytat ponieważ - niestety - pomimo jego śmierci życie toczy się dalej i jak śpiewał Mercury "The show must go one" - przedstawienie musi trwać czy nam się to podoba czy nie...
Gosik, coś jak w filmie "Ze śmiercią jej do twarzy" - wykupił eliksir młodości i żyje sobie spokojnie z dala od zgiełku koncertów i fanów....
Gdyby to było takie proste... |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
Ostatnio zmieniony przez Hera Sob Cze 27, 2009 5:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|