Przesunięty przez: Gochna H Czw Paź 11, 2012 4:00 pm |
Sprzedaż auta |
Autor |
Wiadomość |
Wiktoria
Poczatkujacy Rotterdam
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 11:47 am Sprzedaż auta
|
|
|
Witam mam pytanie czy może ktoś sprzedawał auto osobie która ogłaszała na niedzieli SKUP AUT ZA GOTÓWKĘ . Bardzo proszę jeśli miał ktoś styczność z daną osobą proszę o kontakt . |
_________________ Wiki |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 10:26 am
|
|
|
Witam....ja próbowałem kilkakrotnie skontaktować się z ogłoszeniodawcą ale niestety nikt nie odbiera telefonu mimo że ogłoszenie jest dosć systematycznie odświeżane na stronach Niedziela.nl .
I tu zaczynaja się moje wątpliwości co do uczciwości tegoż ogłoszenia, czyżby nowy (oficjalny ) przekręt? |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Śro Paź 10, 2012 8:28 pm
|
|
|
Jezeli w ogloszeniu jest Amsterdam lub Purmerend to ja mialem okazje poznac tego oszusta. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 8:24 am
|
|
|
na czym polega takie oszustwo? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Wiktoria
Poczatkujacy Rotterdam
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 11:00 am
|
|
|
TAK TO JEST OSZUST I PROSTO POWIEDZIAWSZY ZŁODZIĘJ BIEŻE AUTA NA PRZEGLĄD PRZED KUPNEM A GDY CHCESZ ODEBRAĆ AUTO TO NIEMA ANI AUTA ANI TEGO FACETA . PRZSTRZEGAM WSZYSTKICH ,NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ.
p.s
Człowiek podający się jako na forum nie podajemy danych personalnych innych auta skupuje w Goudzie
nie umieszczaj postow napisanych duza litera |
_________________ Wiki |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Paź 15, 2012 5:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|