Sugestia odnosnie ogloszen,dodatkowa wyszukiwarka |
Autor |
Wiadomość |
przemekm26
Gaduła GD
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 8:09 pm Sugestia odnosnie ogloszen,dodatkowa wyszukiwarka
|
|
|
Bardzo drazni mnie wertowanie po ogloszeniach ktore mnie nie interesuja, czasami trace pol godziny zanim znajde ogloszenie np. dotyczace tylko mojego regionu. Najbardziej widac to po ogloszeniach w kategorii domy,pokoje mieszkania. Czasami poprostu sobie odpuszczam bo juz mi sie nie chce klikac! Zrobcie cos z tym problemem. Stworzcie wyszukiwarke wzorowana chocby na allegro czy otomoto wpisujemy czego szukamy,gdzie i kiedy bylo to ogloszenie i ... usprawniamy,uprzyjemniamy,zachecamy do korzystania z takiego serwisu. Bardzo prosze... o taka zachete |
|
|
|
|
biedrek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 02, 2013 12:03 pm ulepszanie tablicy ogloszen
|
|
|
A mnei sie wydaje ze wielkim krokiem w przod byloby juz stworzenie kategorii sprzedam i kupie osobno. Ogloszen jest juz clkiem sporo i traci sie wiele czasu na przegladniecie. Pozatym uwazam ze jest troche zbyt malo dokldnie podzielony rynek towarow- transport wyglada fajnie- a np rtv to juz tragedia. Powinna byc osobna kategoria rtv, komputery.
No i oczywiscie dzial poznajmy sie- dlaczego nie ma podzialu na ON szuka i ONA szuka... |
|
|
|
|
marcinekpl
Gaduła The one and only
Wiek: 46 Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 11:52 am
|
|
|
Mozna zrobic jak na marktplaats tzn ograniczanie kilometrow przez kod pocztowy. Ulatwia szukanie. |
|
|
|
|
xFuRiOn
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 20, 2017 9:41 am
|
|
|
Skoro kazdy tu wrzuca swoje sugestie na temat ogloszen na niedzieli to ja moze dodam od siebie ze moze w koncu by zakazac dublowania ogloszen. Zeby sie przedrzec przez zdublowane ogloszenia trzeba lat.
Najfajniej by bylo jakby kazdy oczywiscie mogl zamiescic swoje ogloszenie normalnie - 1 raz, a jak chce je wyroznic za extra $ to placi i jest na poczatku listy. Proste i sprawdzone wszedzie a usunie chaos w ogloszeniach |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 7:32 am
|
|
|
kazdy wrzuca, ale nikt tego nie czyta |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 7:44 am
|
|
|
zaq, jestes pewien ? |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
zaq
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 8:01 am
|
|
|
ujme to inaczej. moze i ktos to czyta, ale nikt nie reaguje. nie mam racji? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
Ostatnio zmieniony przez zaq Pon Maj 22, 2017 8:01 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 10:34 am
|
|
|
zaq napisał/a: | moze i ktos to czyta, ale nikt nie reaguje. nie mam racji? |
Temat , ktory tu zostal zalozony , nie dotyczacy ulepszania forum , tylko serwisu ogloszeniowego .
Forum nie ma nic wspolnego z serwisem ogloszniowym !! |
|
|
|
|
zaq
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 11:09 am
|
|
|
Panicelinka napisał/a: | (...) !! |
a po co te krzyki? stwierdzilem tylko fakt. nie wnikam dlaczego tak jest i srednio mnie to interesuje. temat jest, wiec ludzie pisza, a ja czasem odpowiadam |
|
|
|
|
|