Dług za mandat z holandii |
Autor |
Wiadomość |
hcthc
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 8:23 pm Dług za mandat z holandii
|
|
|
witam. moze ktos sie orientuje. mam taki problem ze bylem w holandi w pracy i dostalem auto od firmy posredniczacej (auto na holenderskich blachach) po powrocie do polski okazalo sie ze dostalem mandat do 100 euro. po jakims czasie zaczely mi przychodzic listy z firmy windykacyjnej ze skieruja sprawe do sondu. czy cos mi grozi jesli nie zaplace tego mandatu? z gory dzieki |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Lut 13, 2013 5:39 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ninaxxx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 8:30 pm
|
|
|
z tego co ja wiem to ty powinienes zaplacic mandat, dlatego ze to ty popelniles blad w ruchu drogowym |
|
|
|
|
Estamos
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 9:36 pm
|
|
|
Jeśli to firma windykacyjna możesz się z nimi dogadać, rozłożą na raty może... Znam wielu ludzi, którzy słysząc firma windykacyjna skaczą z radością twierdząć, że taka firma im nic nie zrobi. Ba z tego co wiem firma windykacyjna nie może do Ciebie dzwonić bo coś tam coś tam i nagle staniesz się ofiarą... Osobiście uważam, że długi za mandaty czy parkowanie powinni egzekwować pałą czy chłostą jak ktoś nie chce płacić.
Wklej tutaj na forum co to Ci przychodzi czy wyślij na priv to zobaczę i może Ci pomogę chociaż nic nie obiecuję. Nie myśl, że dam Ci receptę na nie zapłecnie tego... |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 9:53 pm
|
|
|