NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Motocykle - Crossy , enduro itp - UZYWANE , niesprawne itd
Autor Wiadomość
superautonl
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 10:33 pm   Motocykle - Crossy , enduro itp - UZYWANE , niesprawne itd

Witam,

Gdzie moge znalesc miejsca w holandii gdzie sa do sprzedania motory crossy enduro itp?
Moga byc nie sprawne bez jakichs czesci, bo podobno ktos mi kiedys mowil ze sa takie miejsca i dosyc tanie motorki mozna znalesc, mam dobrego mechanika ktory by mi zrobil motorek podemnie, zawsze to jakas alternatywa miedzy nowym i drogim motorem,

Z gory dla znawcow tematu, dziekuje

[ Dodano: Sro Wrz 26, 2012 11:00 pm ]
Jest wogole cos takiego w holandii czy tylko plotki slyszalem? tu wogole cos ciezko znalesc, a jak juz to nie to co sie chce ..... i nie w takim temacie dlatego pytam kogos kto moze byl widzial, zna miejsce, nazwe miejscwosci itp, a reszte juz sobie poradze. ........

Honda
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Wrz 26, 2012 11:32 pm   

W internecie znajdziesz rozbitki , ale nie opłaci sie , wołaja kokosy za rozbitki , szkoda zachodu

superautonl
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Wrz 28, 2012 9:49 pm   

No wlasnie,

Niby moj kolega to uslyszal od jego znajomego ze sa takie miejsca , natomiast on nigdy tu nie by tzn byl ale przejazdem na pare dni moze nie wie jak to jest moze cos mu sye wydawalo ze jest tak a w rzeczywistosci moze byc ze pokraki nei motory, jak to polacy maja w sobie czyli ,, kupi zlom ale ze juz widzieli to pokoloruje ich ze caliem dobra maszyna i tania'' cos w tym stylu no nie wiem , jednak ciekawi mnie czy ktos moze z czytelnikow forum cos wie na ten temat jak to jest na prawde. ???

Honda
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Wrz 29, 2012 12:47 pm   

Masz i sam ocen , nie oplaci sie , po rozbitki to do włoch a nie u skner holendrów , wolają za uzywane rzeczy tyle co nowe prawie

http://www.schade-motoren.nl/
http://www.cama-motorparts.nl/schademotoren.php

Crossy tu nie sa az tak bardzo popularne bo gdzie nimi jezdzić po tym płaskim małym kraju.

superautonl
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 3:56 pm   

No wlasnie mam mozna powiedziec mechanika od motorkow, chcialem pare motorkow sprowadzic jakas najtansza w/g was? lub miejsce jakas gielda? dzic do polski z tym ze bylyby to crossy bardziej,

Nie ma problemu rozbite nie rozbite cos z silnikiem itd.

Chodzi o to aby byly tanie. jesli nie w holandii to czy znacie stronke we wloszech lub aby nie szukac w google, to podac namiar. albo jakas gielda , moze nie tylko wlochy maja tanie motorki a rowniez jakies inne kaje?

ssl 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Gru 18, 2012 11:07 pm   

Honda napisał/a:

Crossy tu nie sa az tak bardzo popularne bo gdzie nimi jezdzić po tym płaskim małym kraju.

Mam odmienne zdanie. W holandii jest bardzo duzo torow motocrossowych. Dodatkowo organizowanych jest duzo eventow offroadowych. Na wiosne i jesien jest to w zasadzie w kazdy weekend. Na takim evencie jest kilkaset motocyklistow, niejeden zlot motocyklowy chcialby miec tylu uczestnikow. A tutaj jest to norma co tydzien.

Honda
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lut 24, 2013 2:44 pm   

Skoro sie interesujesz takimi rzeczami to moze wiesz gdzie znajde tory dla aut 4x4 ? bo nie mam gdzie smigać.
Ostatnio zmieniony przez Honda Nie Lut 24, 2013 2:44 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu