Level 1 OPOLE |
Autor |
Wiadomość |
chojny
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2013 3:44 pm Level 1 OPOLE
|
|
|
Witam, zarejestrowałem się na stronie agencji pracy Level 1 z Opola, która wysyła ludzi do Alphen aan den Rijn. Zaproponowano mi pracę w piekarni, na produkcji i prace szklarniowe.
Co sądzicie o tej agencji pracy ?
Pani z biura powiedziała, że decyzję o wyjeździe muszę podjąć do dziś wieczór. Proszę o szybką odpowiedź od kogoś kto miał z nimi do czynienia lub ewentualnie coś o nich słyszał. Czytałem o nich w internecie ale większość komentarzy jest z wcześniejszych lat. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2013 6:10 pm
|
|
|
Poszukaj w necie na chwilke obecna znalazłem to, ale jeśli tylko sie postarasz znajdziesz wiecej i sam dasz sobie odpwiedź , http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,805038 |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
|
|
|
|
vliender
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2013 9:21 pm Level 1
|
|
|
Swego czasu ukazal sie w holenderskiej telewizji piekny film dokumentalny o tej wlasnie agencji pracy. Kamery holenderskie nawet pojechaly do Polski, do Polskiego biura, film ten byl jak horror, ludzie wyzyskiwani, okradanii, jak w obozie pracy. Natomiast w tym momencie moja kolezanka pracuje przez to wlasnie biuro w Alphen. Dostala samochod sluzbowy, zabberaar ludzi po drodze, odwozi ich i w sumie nie nazeka, chyba trzeba jechac i samemu sprobowac |
_________________ Na tym świecie jesteś, kim jesteś. Możesz być jednym z dwóch... Możesz być kimś, lub nikim. |
|
|
|
|
chojny
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 9:51 am
|
|
|
A jak wygląda sytuacja z pracą przez tą firmę ? Jest co robić czy po wyjeździe siedzisz w hotelu i czekasz ? |
|
|
|
|
vliender
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 9:05 pm
|
|
|
Nie wiem jak to jest gdy sie mieszka na ich mieszkaniach, moja kolezanka ma wlasne mieszkanie ale ma prace codziennie. Sezon w Holandii ruszyl pelna para wiec mysle ze jezeli biora ludzi do pracy to raczej prace maja. Pozdrawiam |
_________________ Na tym świecie jesteś, kim jesteś. Możesz być jednym z dwóch... Możesz być kimś, lub nikim. |
|
|
|
|
|