AXELL - ktos moze zna |
Autor |
Wiadomość |
lukasz.uk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 12:53 pm AXELL - ktos moze zna
|
|
|
czy ktos moze zna biuro axell - ma swoje biura w opolu, gliwicach oraz raciborzu. jaka ma reputacje ?? |
|
|
|
|
lukaszgoz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 7:04 pm
|
|
|
ja złożyłem kilka tygodni temu formularz rejestracyjny.. Jednak na maila miałem odpowiedź już następnego dnia. Nie mam pojęcia czy ta firma jest uczciwa ale znajduje się w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia http://www.kraz.praca.gov.pl/StronaGlowna.aspx |
|
|
|
|
piter19850207
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 11:31 am witam
|
|
|
Witam! Odkopujemy temat o firmie Axell, co o niej wiecie?
oto ich strona www.axell.pl
prosiłbym o szybkie i konkretne odpowiedzi |
|
|
|
|
janosik
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 4:08 pm
|
|
|
Axell udostepnia swoich pracownikow (Polakow) do firmy DAF w Eindhoven.DAF jest jak najbardziej wporzadku.Jezeli chodzi o Axell to nic innego jak zlodzieje.Przedluzenie umowy pomiedzy Axell i DAF bedzie zalezalo tylko pod jednym warunkiem.Mianowicie Polacy beda traktowani i oplacani tak samo jak Holendrzy!
Poza tym w firmie DAF znajduje sie agencja posrednictwa pracy Randstad (budynek, o ile dobrze pamietam, B55).Wszystkim zainteresowanym z doswiadczeniem w branzy oraz znajomoscia jezyka w stopniu komunikatywnym polacam ta agencje w przeciwienstwie do Axell.
Pozdrawiam. |
_________________ IT IS BETTER TO FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING - GEN.PATTON
www.polstore.nl - strona poświęcona wspaniałej rasie jaką jest Długowłosy Owczarek Niemiecki |
|
|
|
|
piter19850207
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:24 am
|
|
|
i czy jeszcze ktoś coś wie na temat firmy Axell ???? |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 425 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:59 am
|
|
|
piter19850207 napisał/a: | i czy jeszcze ktoś coś wie na temat firmy Axell ???? |
piter, to co napisal janosik powinno wystarczyc by wyrobic sobie jakies zdanie...
dla mni by wystarczylo aby trzymac sie od niej z daleka |
|
|
|
|
joe_white
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 12:59 pm
|
|
|
Axell to zwyczajny posrednik, firma istnieje od dawna. Swego czasu sam wyjezdzalem do pracy wlasnie z nimi. Osobiscie nie narzekalem, zawsze mialem co trzeba na czas ale fortuny to sie tam nie dorobisz... |
|
|
|
|
piter19850207
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 1:11 pm
|
|
|
a tam marudzicie, wiadomo, że na sam początek nigdzie nie jest dobrze, o Polsce nie wspominając, ale od czegoś trzeba zacząć, zawsze można zmienić prace, chyba nie zamykają ludzi w klatkach i każą im pracować?
a, drugą sprawą jest to, że co drugi chciałby zarabiać najliepiej po 30 euro na godzinę chyba, mi w zupełności wystarczy 7-8 euro/h
a może ktoś teraz wyjeżdża poprzez tą firmę? |
|
|
|
|
zabaco
Gaduła
|
Wysłany: Śro Wrz 19, 2007 5:42 am
|
|
|
Z tego co wiem to jest firma wypłacalna i nie ma wiekszych problemow z reszta, pracownicy tej firmie sa rowniez w terneuzen, pracuja w HEROSie przy sortowaniu śmieci (kolo 15 ludzi), wiem ze praca im odpowiada bo pracuja duzo godzin i kase zawsze maja wyplacona. |
|
|
|
|
joe_white
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 19, 2007 1:19 pm
|
|
|
wyplacalna na 100%, maja siedzibe w Tilburgu i zatrudniaja ludzi do przeroznych zawodow maja mieszkania w roosendal, gorinchem, gilze, klundert, oprocz tego "hotel" na 70 osob w dorst... |
|
|
|
|
3trader
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 10:58 pm
|
|
|
Jakieś nowe informacje na temat Axell'a? Przysięgają mi przez telefon godziwe warunki mieszkaniowe, gwarantują 40h pracy w tygodniu ... Może jednak da się z nimi pracować? Albo przynajmniej zahaczyć na początku w Holandii, a potem szukać samodzielnie? |
|
|
|
|
czarna1912
Poczatkujacy czarna
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 5:05 pm
|
|
|
w tej sytuacji jest ciezko okreslic jaka firma jest dobra za duzo Polakow sie przewija w tej chwili przez Holandie,wczesniej bylo trudno bo trzeba bylo miec pozwolenie teraz firma ktora oszukuje albo wymagania ....szkoda ze tak jest ale z drugiej strony nie dziwie sie pozdrawiam |
_________________ czarna1912 |
|
|
|
|
adi
Poczatkujacy adi
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 8:28 am
|
|
|
Podzielam opinie na temat tego pośrednika,jednak zawsze trzeba podjąc to ryzyko,aby się zachaczyc,apotem szukac innej pracy .Najlepiej bezpośrednio u pracodawców. |
_________________ adi |
|
|
|
|
Sylwo
Nieśmiały użytkownik Sylwek
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 6:28 pm
|
|
|
I o to chodzi. Zaczepić się a potem usamodzielniać. |
|
|
|
|
Julian
Poczatkujacy Julian
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 11:50 am
|
|
|
AXELL .... dla mnie to najgorsze biuro pracy!Jak coś chcą od Ciebie to są tacy mili że aż kipie z nich,a jak Tobie coś niepasuje to łoooooo zapomnij,jesteś na ich czarnej liście!Dzwonią w weekend lub w nocy czy nie pojechałbyś kogos z pracy odebrać 100km !! Przecież dostałeś samochód axlowski,jesteś kierowcą .... ;/Oczywiscie jak sie nieupomnisz z 3 razy to Ci niezaplacą tego .... Ktoś napisał,że gwarantują 40h tygodniowo... tak,ale tylko przez telefon,jak przyjeżdzasz na miejsce idziesz do innej pracy niż Ci obiecywano.Mieszkasz w jakis kemoingach w 4 osoby gdzie ledwo 2 osoby sie tam mogą przemieścić ... w domku jak zamieszkasz .... 10 osób przynajmniej .... gdzie domek przeznaczony jest na 4 osoby ...
Co do koordynatorów,nieoddzwaniaja jak masz problem lub nieodbierają Twoich telefonów.Ich obowiązkiem jest raz w tygodniu być w firmie jakiej pracujesz,ja swojego koordynatiora poznałam po przepracowanym miesiącu : rewelacja!!!!
Jak zamieszkasz w hotelu Dorst to masz prze ... najlepiej zjeżdżaj do PL Lodówki są tam na kłudki bo kradną jedzenie,materace opsikane,śmierdzi tam narkotykami i alkocholem.Dużo młodych tam przyjeżdzą co lubi sie zabawić ale tylko z uzywkami ....
Napisałam po krótcce co mi leżało na sercu od razu lepiej
POZDRAWIAM |
_________________ julian |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Lip 28, 2009 4:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|