NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Germaco NL-BOVENKARSPEL Ktoś cos wie?
Autor Wiadomość
kuper44 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 6:37 pm   Germaco NL-BOVENKARSPEL Ktoś cos wie?

Witam.Czy ktoś wie coś na temat firmy Germaco BV w Holandii północnej,czy ktoś tam pracował z was,a może ktoś wyjeżdża właśnie?

aymar 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 7:16 pm   

na jakie stanowisko chcą Cie przyjąc?znam firmę mieszkam w poblizu

kuper44 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 7:41 pm   Odp

Moja laska dostała ofertę pracy od jakiegoś prywatnego pośrednika właśnie do tej firmy do tulipanów.Wiesz może czy przyjmują tam dziewczyny do 21 roku życia albo wogóle czy kogoś przyjmują bo ten typ mi jest podejrzany.
Mozesz tez napisac na gg 6164562

aymar 

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 7:48 pm   

praca tam jest sezonowa,i Polacy pracują tam za małe pieniądze, niestety, jesteście w PL czy NL? Polacy robią najgorszą robote za 6 euro , do 21 roku życia dostanie max 5 na rękę w najlepszym przypadku.Proponuję zadzwonić do firmy osobiście i postarac sie o prace bezposrednią.Wiem że w tym momencie są tam przyjęcia.

kuper44 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lut 18, 2010 7:57 pm   Odp

no właśnie dzisiaj dzwonilem do tej firmy i jakaś tam babka powiedziała ze ona o niczym nie wie i ch.......ra wie co o tym myśleć

rzeznik 
Poczatkujacy
celtic

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 1:37 am   praca przy tulipanach

pracowlaem tam z synem jest 3 braci wlascicieli i ich mamaa najgorszy znich przezwalismy go wsciekly ma na imie żak jego bracia to simon i jan takze wspólwlasciciele mielismy stawke 7,68 brutto praca na hali do marca pozniej w polu pozdrawiam andrzej zkatowic .

kuper44 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 1:48 pm   Odp

A może ktoś zna lub słyszał o Pośredniku Stanisław Kowalczyk lub kowalski który właśnie szuka ludzi do tej firmy Germaco

Adrianxd61x 
Poczatkujacy
Adrianxd61x

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 3:34 pm   re

Witam ja właśnie jutro wyjezdzam z dziewczyną do Tej Firmy Germaco bo znalazłem ogłoszenie na internecie od jakiegoś Staszka, Może ktoś powiedzieć czy to pewnafirma i jakie tam są warunki? Pozdrawiam

[ Dodano: Pią Lut 19, 2010 3:43 pm ]
Jeżeli ktoś coś wie o tej Firmie Germaco Bo właśnie jutro tam jade z dziewczyną z ogłoszenia, to bardzo bym prosił o napisanie do mnie na gg 7663339 Chciałbym sie dowiedzieć coto za firma i jakie tam są warunki, a bardzo byłbym wdzięczny za jakieś wiadomości. Pozdrawiam

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 4:37 pm   

Adrianxd61x,
Cytat:
jutro wyjezdzam z dziewczyną do Tej Firmy Germaco

Nie sadzisz ze jest troche za pozno na zbieranie informacji o tej firmie na piec minut przed ....
tak wlasnie robia co niektorzy, jada na szybkiego, bo gdzies tam ''bylo ogloszenie''
po przyjezdzie okazuje sie ze albo nie ma pracy ,albo praca jest ,ale za psie pieniadze
a warunki socjalne byle jakie

Ludzie myslcie troche, te czasy juz minely ......o ile wogole kiedykolwiek tu takie byly
ze czekano na nas polakow z otwartymi ramionami i oferowano nam
super warunki pracy
sluzbowe auto....
bardzo dobre zarobki i do tego.... wille z basenem :033:

dlaczego nie uczycie sie na cudzych bledach,?
dlaczego robicie tak wazna rzacz jaka jest poszukiwanie pracy, na lapu capu?
a potem rozczarowanie i wylewanie zalow i oczernianie czasem naprawde dobrych firm na forum
by zaoszczedzic sobie wielu klopotow ,szarpaniny nerwow i wpadniecia z deszczu pod rynne
polecam nie reagowac na pierwsze lepsze ogloszenie
najpierw wypadaloby dowiedziec sie co to za firma
jakie warunki oferuja
co z mieszkaniem ,dojazdem do pracy etc....pytac, szukac...
warto tez poczytac tematy z forum
pozdrawiam

( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Lut 20, 2010 2:56 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 4:45 pm   

Gochna H niektóre osoby muszą zostać brzydko mówiąc "WYDYMANE" aby potem zrozumieć jak to jest naprawde w NL ...

W 100% zgadzam sie z postem Gochy ... :021:
Ostatnio zmieniony przez Beny.rac Pią Lut 19, 2010 4:47 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Adrianxd61x 
Poczatkujacy
Adrianxd61x

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 4:51 pm   

No niby co za firma to wiem, bo jest adres firmy internetowy no i widać ze firma jest, tylko jestem ciekawy jak tam jest naprawde bo zawsze jest ładnie pieknie przed wyjazdem a po przyjezdzie wszystko wychodzi, ja juz bylem w holandii 2 razy i wiem jak to już jest dlatego tu pytam bo chcialbym aby mi napisał ktos co już tam pracował, a nie ktoś co nie pracował bo taki post jak Twoj to ja mogę sobie sam napisać. Pozdrawiam

aymar 

Wysłany: Pią Lut 19, 2010 7:08 pm   

jak napisałaem mieszkam w pobliżu , powiem krótko fura aut z PL blachami, barak obog firmy tam mieszkają Polacy, marne pieniądze , praca ciężka z ciekawości zadzwoniłem do tej firmy spytać o pracę -odpowiedz nie ma pracy, więc nie wiem co innego mogę Wam powiedzieć, a może mają miejsce dla osób przez swoich pośredników,niezbyt reprezentacyjna firma(oprócz strony www)

Malwina7870 
Poczatkujacy
Magda

Wysłany: Nie Lut 28, 2010 8:39 pm   

Witam,pracowałam w tej firmie 3 lata temu,na warunki nie narzekałam,na pieniądze też nie.Jeżeli chodzi o pośredników,ja na waszym miejscu,bym nie wyjechała,pieniądze są dużo mniejsze,a pośrednik biorąc pare osób do pracy sporo na nich zarabia.N przykład 5.5 euro na godz.zarabiasz,a pośrenik od tego zabiera ok.0.8euro za każda godzine i wychodzi ci jakies 4.7euro więc nie bardzo.to jest taki przykład dziewczyn które pracowały tam 3 lata temu i tyle zarabiały a prace tam załatwiał im właśnie pośrednik.A ogólnie firma jest bardzo fajna warunki mieszkaniowe ok.i fajni ludzie z checia powróciłabym tam jeszcze raz.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 8:46 pm ]
Radziłabym zadzwonić do tej firmy i sie zapytac,a nie pakować sie w układy z pośrednikiem,a co do imion właścicieli to sie nie zgodzę :-)

kuper44 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:41 am   Polecam

Witam.Okazało się ze firma jak i osoba pośrednicząca która ściąga tam ludzi do pracy jest jak najbardziej legalna i w porządku.Moja dziewczyna tam wyjechała i jest ok,także polecam młodym panią :038:

Adrianxd61x 
Poczatkujacy
Adrianxd61x

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 10:10 pm   

Pracuje w tej firmie Germaco juz miesiąc i powiem szczerze, że jest wszystko super, mieszkania sa darmowe, mieszka sie w hotelu 3 gwiadkowym, lub w baraku, a co d baraku to jest nie najgorzej, cieplo jest, pralka, suszarka jest, nicwiecej nie trzeba, mieszkałem w nim i nie bylo źle, a co do hotelu to jest w nim Internet Wi-fi. A co do pracy to sadzi sie cebulki tulipanowe, lub zrywa się tulipany rosnące w ziemi lub na tkz. szpilkach. Uważam, że praca nie jest ciężka... Pracuje się od przez 7 dni w tygdniu maxymalnie do 65 godzin... Jak ktoś chce wiecej się dowiedziec to najlepiej do mnie napisac na g g : 766 33 39. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu