EMS Construct.B.V.Uitzendgroep |
Autor |
Wiadomość |
staraciotka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 8:51 pm EMS Construct.B.V.Uitzendgroep
|
|
|
Witam,czy ktoś posiada informacje o warunkach pracy przez to biuro?Praca jest w Belgii na holenderski kontrakt(EMS to uitzendbureau). Wszystko brzmi tak różowo,że aż za bardzo:darmowe mieszkanie i ubezpieczenie,wysoka stawka,zwroty za paliwo.Proszę o opinie. |
|
|
|
|
gromak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 9:43 pm
|
|
|
Są 2 powody: stawki godzinowe w Belgii są wyższe niż w Holandii oraz to, że jak ktoś proponuje nam uczciwą pracę za normalne pieniądze to nagle stajemy się podejrzliwi.... |
|
|
|
|
staraciotka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 10:58 pm
|
|
|
Lepiej" podejrzewać" wcześniej niż za późno,proszę o konkretne informacje jeżeli ktoś posiada.Poza tym praca w Belgii jest oferowana przez hol.biuro-dawno temu np.chatki były darmowe w Holandii itd.Podejrzana jest ta holenderska dobroć tam... |
Ostatnio zmieniony przez staraciotka Sob Cze 15, 2013 11:02 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Orzel Venray
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 4:31 pm EMS uitzendgroup
|
|
|
Witam
Ja wspolpracuje z tym biurem.I powiem szczerze ze tak jest.
Jezeli jest umowiona stawka tygodniowa to tak jest.
Kwatery faktycznie sa za darmo i ubezpieczenie,wszystko oplaca biuro.
Na dzien dzisiejszy pracuje tam okolo 20 Polakow ktorych znam.
Nikt nie nazeka na warunki i na prace.
Jedna sytuacja sie wydarzyla dwa tygodnie temu z chlopakami od rusztowan.
Chodzi konkretnie o jedna osobe.Nie bede podawal nazwisk,jest zgoszony na policje za kradziez.Zreszta byl juz notowany przez policje w miescie Zaandam.Czasem kandydaci nie maja VCA tez w tym pomagamy.Warte do polecenia.Tylko dla osob z wyuczonym zawodzie. |
|
|
|
|
staraciotka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 5:50 pm
|
|
|
Prosiłam o opinie osób pracujących przez to biuro a nie pracowników administracyjnych chwalących je bo na tym polega m.in.ich praca.Co to znaczy:pomagamy przy VCA?Coś tu jest nie tak skoro się Pan nie przedstawił z funkcji w firmie(np.jestem koordynatorem)tylko udaje pan zadowolonego pracownika.Proszę Pana-musi Pan uzgodnić zeznania sam ze sobą,inaczej jest Pan śmieszny.Przedszkolak ,jak mu zależy, potrafi tak nakłamać,że Pan by się nie połapał.Dlaczego Pan tego nie potrafi choć to Pana praca? |
Ostatnio zmieniony przez staraciotka Nie Cze 16, 2013 8:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Orzel Venray
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 7:35 pm EMS uitzendgroup
|
|
|
Lepiej jak znajdziesz sobie prace przez np.Tureckie biuro pracy.Nikt z nas nie bedzie mial stresow.Pozdrawiam |
|
|
|
|
staraciotka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 8:12 pm
|
|
|
Proszę Pana krówek ani gąsek razem nie pasaliśmy ponieważ ja w ogóle nie pasałam,proszę o informacje osoby,które przez to biuro pracowały,proszę także aby Pan Rowalizator zamilkł bo proszę o rzetelne informacje. |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 12:44 am
|
|
|