NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
EMS Construct.B.V.Uitzendgroep
Autor Wiadomość
staraciotka
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Cze 15, 2013 8:51 pm   EMS Construct.B.V.Uitzendgroep

Witam,czy ktoś posiada informacje o warunkach pracy przez to biuro?Praca jest w Belgii na holenderski kontrakt(EMS to uitzendbureau). Wszystko brzmi tak różowo,że aż za bardzo:darmowe mieszkanie i ubezpieczenie,wysoka stawka,zwroty za paliwo.Proszę o opinie.

gromak 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Cze 15, 2013 9:43 pm   

Są 2 powody: stawki godzinowe w Belgii są wyższe niż w Holandii oraz to, że jak ktoś proponuje nam uczciwą pracę za normalne pieniądze to nagle stajemy się podejrzliwi....

staraciotka
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Cze 15, 2013 10:58 pm   

Lepiej" podejrzewać" wcześniej niż za późno,proszę o konkretne informacje jeżeli ktoś posiada.Poza tym praca w Belgii jest oferowana przez hol.biuro-dawno temu np.chatki były darmowe w Holandii itd.Podejrzana jest ta holenderska dobroć tam...
Ostatnio zmieniony przez staraciotka Sob Cze 15, 2013 11:02 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Orzel Venray
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Cze 16, 2013 4:31 pm   EMS uitzendgroup

Witam
Ja wspolpracuje z tym biurem.I powiem szczerze ze tak jest.
Jezeli jest umowiona stawka tygodniowa to tak jest.
Kwatery faktycznie sa za darmo i ubezpieczenie,wszystko oplaca biuro.
Na dzien dzisiejszy pracuje tam okolo 20 Polakow ktorych znam.
Nikt nie nazeka na warunki i na prace.
Jedna sytuacja sie wydarzyla dwa tygodnie temu z chlopakami od rusztowan.
Chodzi konkretnie o jedna osobe.Nie bede podawal nazwisk,jest zgoszony na policje za kradziez.Zreszta byl juz notowany przez policje w miescie Zaandam.Czasem kandydaci nie maja VCA tez w tym pomagamy.Warte do polecenia.Tylko dla osob z wyuczonym zawodzie.

staraciotka
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Cze 16, 2013 5:50 pm   

Prosiłam o opinie osób pracujących przez to biuro a nie pracowników administracyjnych chwalących je bo na tym polega m.in.ich praca.Co to znaczy:pomagamy przy VCA?Coś tu jest nie tak skoro się Pan nie przedstawił z funkcji w firmie(np.jestem koordynatorem)tylko udaje pan zadowolonego pracownika.Proszę Pana-musi Pan uzgodnić zeznania sam ze sobą,inaczej jest Pan śmieszny.Przedszkolak ,jak mu zależy, potrafi tak nakłamać,że Pan by się nie połapał.Dlaczego Pan tego nie potrafi choć to Pana praca?
Ostatnio zmieniony przez staraciotka Nie Cze 16, 2013 8:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Orzel Venray
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Cze 16, 2013 7:35 pm   EMS uitzendgroup

Lepiej jak znajdziesz sobie prace przez np.Tureckie biuro pracy.Nikt z nas nie bedzie mial stresow.Pozdrawiam

staraciotka
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Cze 16, 2013 8:12 pm   

Proszę Pana krówek ani gąsek razem nie pasaliśmy ponieważ ja w ogóle nie pasałam,proszę o informacje osoby,które przez to biuro pracowały,proszę także aby Pan Rowalizator zamilkł bo proszę o rzetelne informacje.

bagniaczka 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 12:44 am   

Orzel Venray, like it :) :038:

Odpowiedz do tematu